Νέα

Ιδέες για επένδυση με μικρό κεφάλαιο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
365
Πόντοι
21
Τώρα εγώ προσωπικά αν είχα το κεφάλαιο θα άνοιγα franchise σε καφέ... όπως βλέπω την αγορά τα coffee berry και τα il toto, είναι σε σταθερή ανοδική πορεία... ειδικά το δεύτερο που σου είπα, ανοίγουν πραγματικά το ένα μετά το άλλο και από γνωστό μου που έχει συγκεκριμένο μαγαζί μου λέει ότι είναι πολύ κερδοφόρο .... franchise από 60 απ όσο ξέρω. ...

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
αμα ειχα 150 θα με εφταναν για μια ζωη,θα χαλουσα 600 ευρω το μηνα,7200 το χορνο,αλλα δεν θα δουλευα,ολη μερα καφετερια,θα ξυπνουσα 2 η ωρα το μεσημερι,γυμναστηριο,και να κυνηγαω γκομενεςθα της κερνουσα κανα ποτακι τα σαββατα,αμα εχεις 600 να τρως το μηνα,και δεν δουλευεις,εισαι αρχοντας,θα επαιρνα και κανα bmw εικοσαετιας με 5 χιλιαρικα,να τα τα μουνια,θα νομιζανε οτι ειμαι πλουσιος

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
7200 το χρονο = 20 χρονια οχι μια ζωη
ασε που με τον πληθωρισμο οπως παει και τα νοικια που ανεβαινουν θα ειναι πολυ λιγοτερα
Όπως τα λες:
Ούτε με 15000 το χρόνο δεν λες πως είσαι άνετος, με την σημερινή ακρίβεια και τα νοίκια, πόσο μάλλον με 7000. Εκτός και αν μένει με γονείς ή βοηθάνε (που δεν θα ζούνε για πάντα) .
Δεν μιλάμε καν για διακοπές, και έξοδα διασκέδασης.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι αστείο να νομίζει κάνεις οτι αυτά τα χρήματα φτάνουν μέχρι τον τάφο.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αν δεν τα ξοδεύεις σε καζίνο, μια χαρα τη βγάζεις θα έχεις και ένα δικό σου σπίτι όπως έχουν οι πολλοί στην Ελλάδα, δεν θα έχεις ενοίκιο, θα κάνεις κάνα δέκα μεροκάματο κάθε 3 μηνες, μια χαρα σε φτάνουν τα 250,αμα ανοίξεις μαγαζί που λεεν οι άλλοι θα δουλεύεις όλη μέρα, και θα τα έχεις χάσει και όλα τα λεφτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

7200 το χρονο = 20 χρονια οχι μια ζωη
ασε που με τον πληθωρισμο οπως παει και τα νοικια που ανεβαινουν θα ειναι πολυ λιγοτερα
Λέμε 150.με δικό σου σπίτι και να κάνεις και κααν μεροκάματο μια στο. Τοσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom