Νέα

Ιδέες για επένδυση με μικρό κεφάλαιο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Με παρεξήγησες, άσχετοι μεταξύ μας εννοώ, ότι δηλαδή δεν έχουμε ιδέα το τι κάνει ο καθένας και τί ξέρει ο καθένας. Δεν μπορώ να γνωρίζω εγώ αν ο man είναι οικονομολόγος,σεφ, δημόσιος υπάλληλος ή θηριοδαμαστης, άρα τί συμβουλή σοβαρή να του δώσω
τυπε δεν θα τα παμε καλα γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις μελετησει σωστα τα δημογραφικα του σαητ
Με λιγα λογια εδω μέσα το 95% ειναι :
Επιχειρηματίες με τουλαχιστον 1 πτυχίο
Εισοδηματίες
Διοικητες οργανισμων
Διευθυντικά στελέχη
Ιατροι
Δικηγόροι
και το υπολοιπο 5% , ατομα που γραφουν απο το παιδικο τους δωμάτιο και ζουν με χαρτζιλικι απο συνταξη των γερων του

ΥΓ και ενας μισθωτος , που ζει στα όρια της φτώχειας

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
τυπε δεν θα τα παμε καλα γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις μελετησει σωστα τα δημογραφικα του σαητ
Με λιγα λογια εδω μέσα το 95% ειναι :
Επιχειρηματίες με τουλαχιστον 1 πτυχίο
Εισοδηματίες
Διοικητες οργανισμων
Διευθυντικά στελέχη
Ιατροι
Δικηγόροι
και το υπολοιπο 5% , ατομα που γραφουν απο το παιδικο τους δωμάτιο και ζουν με χαρτζιλικι απο συνταξη των γερων του

ΥΓ και ενας μισθωτος , που ζει στα όρια της φτώχειας
Κι εγώ σε αυτές τις κατηγορίες ανοίκω:thumbsup:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
που να ρωτησει δηλαδη ; στο κοσμοπολιταν ;
Τι το αναφέρεις αυτό ρε τρόμπα ; Σελίδα 1/4 του αιώνα πριν . Τότε, είχε γαμάτη στήλη με αγγελίες γνωριμιών .
Χωρίς πλάκα. Είχα βγει με ... καμιά 500ρια. Και μιλάμε για γκόμενες υψηλή κοινωνία , κουλτούρα και διανόηση .
Είχα συναντήσει πορτιέρισες, μπαργούμαν , σερβιτόρες, μαγείρισες, νυχούδες, κομμώτριες, μακιγιέρ , πωλήτριες σε κυλοτάδικα κολωνακίου και γλυφάδας, παπουτσίδικα . γραμματεία ιατρών , δικηγόρων , μηχανικών , αεροσυνοδό , τα πάντα όλα λέμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Τι το αναφέρεις αυτό ρε τρόμπα ; Σελίδα 1/4 του αιώνα πριν . Τότε, είχε γαμάτη στήλη με αγγελίες γνωριμιών .
Χωρίς πλάκα. Είχα βγει με ... καμιά 500ρια. Και μιλάμε για γκόμενες υψηλή κοινωνία , κουλτούρα και διανόηση .
Είχα συναντήσει πορτιέρισες, μπαργούμαν , σερβιτόρες, μαγείρισες, νυχούδες, κομμώτριες, μακιγιέρ , πωλήτριες σε κυλοτάδικα κολωνακίου και γλυφάδας, παπουτσίδικα . γραμματεία ιατρών , δικηγόρων , μηχανικών , αεροσυνοδό , τα πάντα όλα λέμε.
εκανες δουλίτσα δηλαδή ;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Το ότι ζητάς συμβουλές για επενδύσεις από τους μπουρδελιάρηδες που ο πλουσιότερος, δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, με ξεπερνάει.
Τύπε, ξέρεις ότι τα εδώ μέλη είναι εκατομμυριουχοι, γυμνασμένοι, κάτω των 30, με χιούμορ, τρόπους, πιάνο και γαλλικά και φυσικά, ψωλαραδες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
Την καλύτερη ιδέα του την έδωσα εγώ σούπερ μάρκετ ,το Mymarket τώρα στο δείνει έτοιμο από 65 κ μέχρι 95κ τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν ποτέ
Άνοιξαν 10αδες στην καραντίνα και τώρα πεφτουν οι τζιροι

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
θελω αποψεις και ιδεες απο κληρονομια που θα εχω που μπορω να επενδυσω ,αναφερομαι σε επιχειρηση οχι σε κρυπτονομισματα
...ευχαριστω
η καλύτερη επένδυση αυτή την εποχή φιλαράκο είναι σε πουτάνες. Τουλάχιστον ευχαριστιέσαι.
ολα τ άλλα είναι for the dick. Τίποτε δεν πάει καλά. και μην ακουω για airbnb. Aν βάλεις κάτω ποσα χαλάς για να φτιάξεις τα σπιτια και πόσα βγάζεις δεν νομίζω οτι αξίζει. Μερικοί δανείζονται κιόλας. Τόση κουταμάρα τους βαράει.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
θελω αποψεις και ιδεες απο κληρονομια που θα εχω που μπορω να επενδυσω ,αναφερομαι σε επιχειρηση οχι σε κρυπτονομισματα
...ευχαριστω
Στον εαυτο σου να τα επενδυσεις, βρες μεντορα στον οικονομικο τομεα εξελιξε τις γνωσεις σου και πραξε αναλογα.

Το γεγονος οτι κανεις τετοια ερωτηση εδω μεσα με κανει να πιστευω οτι θα χασεις τα λεφτα σου. Προσοχη λοιπον.

• Like
Αντιδράσεις: linear

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.571
Πόντοι
22.886
...ευχαριστω
Στις πουτανες ρε φίλε ...
Η καλύτερη επένδυση .
:zfuck::zfuck:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Τύπε πες μας 2 πράγματα για σένα.. να σου δώσουμε μια συμβουλή να τα επενδύσεις κάπου που δεν έχεις ιδέα δεν είναι κ ότι καλύτερο...

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
καμια καφετερια την ανοιγεις,αλλα οχι καφενε και ουζερι,μοντερνα καφετερια,βαλε και 2 μουνακια 20χρονα για σερβιτορες,θα τις γαμας κιολας

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Εγω λεω να μην ανοίγει το μαγαζί να είναι φρέσκες οι 20χρονες να αποδίδουν στο γαμησι..
Ερε τι ακούμε.. γι αυτό δεν πάμε μπροστά.. γιατί μπλέκουμε παντού το γαμησι...
καμια καφετερια την ανοιγεις,αλλα οχι καφενε και ουζερι,μοντερνα καφετερια,βαλε και 2 μουνακια 20χρονα για σερβιτορες,θα τις γαμας κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom