shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Με τίποταπαρε ταξι τυπε θα τα κονομησεις
Με τίποταπαρε ταξι τυπε θα τα κονομησεις
τυπε δεν θα τα παμε καλα γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις μελετησει σωστα τα δημογραφικα του σαητΜε παρεξήγησες, άσχετοι μεταξύ μας εννοώ, ότι δηλαδή δεν έχουμε ιδέα το τι κάνει ο καθένας και τί ξέρει ο καθένας. Δεν μπορώ να γνωρίζω εγώ αν ο man είναι οικονομολόγος,σεφ, δημόσιος υπάλληλος ή θηριοδαμαστης, άρα τί συμβουλή σοβαρή να του δώσω
Γιατί ρε?Με τίποτα
ηλεκτρικό να παρειΜε τίποτα
Κι εγώ σε αυτές τις κατηγορίες ανοίκωτυπε δεν θα τα παμε καλα γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις μελετησει σωστα τα δημογραφικα του σαητ
Με λιγα λογια εδω μέσα το 95% ειναι :
Επιχειρηματίες με τουλαχιστον 1 πτυχίο
Εισοδηματίες
Διοικητες οργανισμων
Διευθυντικά στελέχη
Ιατροι
Δικηγόροι
και το υπολοιπο 5% , ατομα που γραφουν απο το παιδικο τους δωμάτιο και ζουν με χαρτζιλικι απο συνταξη των γερων του
ΥΓ και ενας μισθωτος , που ζει στα όρια της φτώχειας
Φαινεσαι σπουδαγμενοςΚι εγώ σε αυτές τις κατηγορίες ανοίκω
μπορει να ειναι Ελληνας του εξωτερικούΦαινεσαι σπουδαγμενος
Τι το αναφέρεις αυτό ρε τρόμπα ; Σελίδα 1/4 του αιώνα πριν . Τότε, είχε γαμάτη στήλη με αγγελίες γνωριμιών .που να ρωτησει δηλαδη ; στο κοσμοπολιταν ;
εκανες δουλίτσα δηλαδή ;Τι το αναφέρεις αυτό ρε τρόμπα ; Σελίδα 1/4 του αιώνα πριν . Τότε, είχε γαμάτη στήλη με αγγελίες γνωριμιών .
Χωρίς πλάκα. Είχα βγει με ... καμιά 500ρια. Και μιλάμε για γκόμενες υψηλή κοινωνία , κουλτούρα και διανόηση .
Είχα συναντήσει πορτιέρισες, μπαργούμαν , σερβιτόρες, μαγείρισες, νυχούδες, κομμώτριες, μακιγιέρ , πωλήτριες σε κυλοτάδικα κολωνακίου και γλυφάδας, παπουτσίδικα . γραμματεία ιατρών , δικηγόρων , μηχανικών , αεροσυνοδό , τα πάντα όλα λέμε.
Αγγελίες τσαμπέ .... καρτοκινητό ... κανόνιζα καφέ με 3 προτάσεις χωρίς πολλά πολλά ...........εκανες δουλίτσα δηλαδή ;
Τύπε, ξέρεις ότι τα εδώ μέλη είναι εκατομμυριουχοι, γυμνασμένοι, κάτω των 30, με χιούμορ, τρόπους, πιάνο και γαλλικά και φυσικά, ψωλαραδες.Το ότι ζητάς συμβουλές για επενδύσεις από τους μπουρδελιάρηδες που ο πλουσιότερος, δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, με ξεπερνάει.
Μιλάμε για ΠΡΑΦΙΤ.Ψάξε τον τυπο με τα μπρίκια από dragons και μπες μέτοχος
Άνοιξαν 10αδες στην καραντίνα και τώρα πεφτουν οι τζιροιΤην καλύτερη ιδέα του την έδωσα εγώ σούπερ μάρκετ ,το Mymarket τώρα στο δείνει έτοιμο από 65 κ μέχρι 95κ τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν ποτέ
η καλύτερη επένδυση αυτή την εποχή φιλαράκο είναι σε πουτάνες. Τουλάχιστον ευχαριστιέσαι.θελω αποψεις και ιδεες απο κληρονομια που θα εχω που μπορω να επενδυσω ,αναφερομαι σε επιχειρηση οχι σε κρυπτονομισματα
...ευχαριστω
Στον εαυτο σου να τα επενδυσεις, βρες μεντορα στον οικονομικο τομεα εξελιξε τις γνωσεις σου και πραξε αναλογα.θελω αποψεις και ιδεες απο κληρονομια που θα εχω που μπορω να επενδυσω ,αναφερομαι σε επιχειρηση οχι σε κρυπτονομισματα
...ευχαριστω
Στειλε τσ εξω με 3-4% επιτοκιο150,000 ευρω
Στις πουτανες ρε φίλε ...θελω αποψεις και ιδεες απο κληρονομια που θα εχω που μπορω να επενδυσω ,αναφερομαι σε επιχειρηση οχι σε κρυπτονομισματα
...ευχαριστω
καμια καφετερια την ανοιγεις,αλλα οχι καφενε και ουζερι,μοντερνα καφετερια,βαλε και 2 μουνακια 20χρονα για σερβιτορες,θα τις γαμας κιολας