Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καθόλου άσχετο. Η ανάπτυξη έγινε διότι δεν κάνει ο καθένας ότι του καυλώσει!
Υπαρχουν νόμοι και τηρούνται. Ενίοτε είναι σκληροί, αλλά έτσι βγαινεις από την υπανάπτυξη, με πειθαρχία και σκληρή δουλειά.

Εδώ ο καθένας κλείνει δρόμους, λιμάνια, καταλαμβάνει υπουργεία, γενικά ότι γουστάρει και κάποιοι αυτό το θεωρούν "δημοκρατία".
Ε, ο Αλβανός γουστάριζε άδεια κι επειδή δεν του την έδιναν έσφαξε τον φύλακα. Μ' αυτά που είχε μάθει για το πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε καλά έκανε κι αυτός...

Δηλαδή προτείνεις να γίνουμε Κίνα και το κράτος να σου φέρετε όπως φέρετε το Κινέζικο κράτος στον Κινέζο πολίτη;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δηλαδή προτείνεις να γίνουμε Κίνα και το κράτος να σου φέρετε όπως φέρετε το Κινέζικο κράτος στον Κινέζο πολίτη;

Όχι, αλλά προτείνω να γίνουμε στοιχειωδώς σοβαρό κράτος, όπου τους νόμους δεν θα τους υπακούω μόνον εγώ σαν μαλάκας, αλλά θα τους υπακούν ΟΛΟΙ!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μα επειδη μια χωρα εχει μεγαλη αναπτυξη, η ειναι μεσα στις μεγαλυτερες οικονομικα δυναμεις σημαινει οτι οι πολιτες της εχουν και την αναλογη ποιοτητα ζωης στην χωρα τους; Και ειδικα οτι σαν πολιτες ζουν σε ενα ευνομο κρατος.
Τι μαλακιες λεμε τρεις το βραδυ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όχι, αλλά προτείνω να γίνουμε στοιχειωδώς σοβαρό κράτος, όπου τους νόμους δεν θα τους υπακούω μόνον εγώ σαν μαλάκας, αλλά θα τους υπακούν ΟΛΟΙ!
Αυτο πως συνδεεται με το περιστατικο που συζηταμε; Εσυ πριν ελεγες για αυτοδικια.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
τυφλα τα A.C.A.B. που γραφατε και υποστηριζατε απο πιτσιρικαδες ορισμενοι!και τωρα κωλοτουμπα κουβεντουλα και κολλητιλικια μαζι με τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. . ειστε το ιδιο ΞΕΦΤΙΛΕΣ με αυτους!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αυτο πως συνδεεται με το περιστατικο που συζηταμε; Εσυ πριν ελεγες για αυτοδικια.

Για βρες μου το ποστ που έλεγα κάτι τέτοιο!
Αντιθέτως έλεγα να θεσπίσουμε την θανατική ποινή ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ για κάτι τέτοιους! Φυσικά και υπάρχει τεράστια διαφορά.

Εκτός αν εννοείς τα περί ενδεχόμενης δολοφονίας του παιδιού μου διότι όντως εκεί θα αυτοδικήσω, αν μπορώ. Kαι ούτε οι νόμοι θα με ενδιαφέρουν ούτε η ανάπτυξη, ούτε τίποτα!
Αν είσαι γονιός θα με καταλάβεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μα επειδη μια χωρα εχει μεγαλη αναπτυξη, η ειναι μεσα στις μεγαλυτερες οικονομικα δυναμεις σημαινει οτι οι πολιτες της εχουν και την αναλογη ποιοτητα ζωης στην χωρα τους; Και ειδικα οτι σαν πολιτες ζουν σε ενα ευνομο κρατος.
Τι μαλακιες λεμε τρεις το βραδυ;

Συμφωνώ. Και σκέψου ότι η επόμενη χώρα που έρχεται είναι η Ινδία. Μόνο αυτό.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αντιθέτως έλεγα να θεσπίσουμε την θανατική ποινή ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ για κάτι τέτοιους! Φυσικά και υπάρχει τεράστια διαφορά.
Μιλαγες σε προσωπικο τονο για αυτο δεν θα ηταν σωστο να σου παραθεσω το ποστ σου.
Απο εκει και περα στην Ευρωπη δεν γινεται κρατος με ποινη θανατου, εχω αδικο;
Και τελος παντων δεν γινεται καθε φορα που γινεται ενα εγκλημα να μιλαμε για επαναφορα της ποινης του θανατου, καναμε τοσα χρονια προοδο, για να γυρισουμε πισω.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Εκτός αν εννοείς τα περί ενδεχόμενης δολοφονίας του παιδιού μου διότι όντως εκεί θα αυτοδικήσω, αν μπορώ. Kαι ούτε οι νόμοι θα με ενδιαφέρουν ούτε η ανάπτυξη, ούτε τίποτα!
Αν είσαι γονιός θα με καταλάβεις.

Το θέμα είναι φίλε μου να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην συμβεί. Μετά είναι αργά, για όλους. Με το μίσος και την εκδίκηση δεν σβήνεις φωτιά, την ανάβεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εδώ ο καθένας κλείνει δρόμους, λιμάνια, καταλαμβάνει υπουργεία, γενικά ότι γουστάρει και κάποιοι αυτό το θεωρούν "δημοκρατία".
Ε, ο Αλβανός γουστάριζε άδεια κι επειδή δεν του την έδιναν έσφαξε τον φύλακα. Μ' αυτά που είχε μάθει για το πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε καλά έκανε κι αυτός...
Κανω πορεια οποτε μου καβλωσει (που δεν ειναι οποτε μου καβλωσει, αλλα ας στο δωσω αυτο για την κουβεντα) συγκρινεται με το δολοφονω οποιον μου καβλωσει. Τι μαθαινει κανεις στο μπουρδελα. :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κανω πορεια οποτε μου καβλωσει (που δεν ειναι οποτε μου καβλωσει, αλλα ας στο δωσω αυτο για την κουβεντα) συγκρινεται με το δολοφονω οποιον μου καβλωσει. Τι μαθαινει κανεις στο μπουρδελα. :rolleyes:

Έκφραση υπερβολής είναι ρε τύπε.
Μπορεί όμως το "Δολοφονώ όποιον μου καυλώσει" να σχετίζεται με το ότι "Στην πρώτη άδεια που θα μου δώσουν οι βλάκες την κοπανάω και σιγά να μην με ξαναδούνε!"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εκανε το φονικο γιατι δεν του εδωσαν αδεια να παει να δει την μανα του?
ε τωρα θα παει να την δει
και με ξυλινο κοστουμακι :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μιλαγες σε προσωπικο τονο για αυτο δεν θα ηταν σωστο να σου παραθεσω το ποστ σου.
Απο εκει και περα στην Ευρωπη δεν γινεται κρατος με ποινη θανατου, εχω αδικο;
Και τελος παντων δεν γινεται καθε φορα που γινεται ενα εγκλημα να μιλαμε για επαναφορα της ποινης του θανατου, καναμε τοσα χρονια προοδο, για να γυρισουμε πισω.
Περιμενω μια απαντηση, τουλαχιστον στο υπογραμμισμενο.  :rolleyes:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Έκφραση υπερβολής είναι ρε τύπε.
Μπορεί όμως το "Δολοφονώ όποιον μου καυλώσει" να σχετίζεται με το ότι "Στην πρώτη άδεια που θα μου δώσουν οι βλάκες την κοπανάω και σιγά να μην με ξαναδούνε!"
Οκ τυπε. Εμενα μου φανηκε πολυ αποτυχημενη συγκριση, ακομα και για υπερβολη. :grin:
Παντως σ'αυτο με τις αδειες εχεις/εχετε δικιο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δεν εκανε το φονικο γιατι δεν του εδωσαν αδεια να παει να δει την μανα του?
ε τωρα θα παει να την δει
και με ξυλινο κοστουμακι :grin:

Μην το γυρίσουμε στα επαγγελματικά θέματα τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Μάλλον αδυνατείς να κατανοήσεις ότι ο ρόλος του κράτους δεν είναι να ικανοποιεί τις εκδικητικές αιμοβόρες ορέξεις του κάθε φανατισμένου τραμπούκου-μόγγολου, ούτε να ξεσυνερίζεται τον κάθε εγκληματία-δολοφόνο. Υπάρχει σύνταγμα και νόμοι που ορίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει.

Παπαρια μαντολες οριζουν .οι νομοι ειναι ιαυτους που εχουν χρματα και δεν εξυπηρετουν τον οποιονδηποτε πολιτη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Περιμενω μια απαντηση, τουλαχιστον στο υπογραμμισμενο.  :rolleyes:

Η Ευρώπη είναι δυστυχώς σε φθίνουσα πορεία. Οι υπερβολικά φιλελεύθεροι νόμοι που ψηφίστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες, για το μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα κλπ αποδεικνύονται εσφαλμένοι. Στην Νορβηγία ο Μπρέιβικ, πέραν του ότι ξεφτίλισε την αστυνομία, μετά ξεφτίλισε και το νομικό σύστημα, διότι με τις εξυπνάδες τους ενώ σκότωσε 80 ανθρώπους και θα μείνει στη φυλακή 18 χρόνια, ούτε 3 μήνες τον άνθρωπο! Τώρα βέβαια το ξανασκέφτονται.
Η "ενσωμάτωση" των μεταναστών που τους είχε χορηγηθεί χωρίς φειδώ υπηκοότητα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα την βόμβα στο μετρό του Λονδίνου που την έβαλαν Άγγλοι υπήκοοι και μάλιστα γιατροί, Πακιστανικής καταγωγής.

"Πρόοδος" στην Ελλάδα είχαν θεωρηθεί και το μονοτονικό, ο "Νόμος πλαίσιο" των ΑΕΙ και πολλά άλλα για τα οποία πιστεύω πως θα έπρεπε να τα ξανασκεφτούμε κι εμείς...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Ευρώπη είναι δυστυχώς σε φθίνουσα πορεία. Οι υπερβολικά φιλελεύθεροι νόμοι που ψηφίστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες, για το μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα κλπ αποδεικνύονται εσφαλμένοι. Στην Νορβηγία ο Μπρέιβικ, πέραν του ότι ξεφτίλισε την αστυνομία, μετά ξεφτίλισε και το νομικό σύστημα, διότι με τις εξυπνάδες τους ενώ σκότωσε 80 ανθρώπους και θα μείνει στη φυλακή 18 χρόνια, ούτε 3 μήνες τον άνθρωπο! Τώρα βέβαια το ξανασκέφτονται.
Η "ενσωμάτωση" των μεταναστών που τους είχε χορηγηθεί χωρίς φειδώ υπηκοότητα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα την βόμβα στο μετρό του Λονδίνου που την έβαλαν Άγγλοι υπήκοοι και μάλιστα γιατροί, Πακιστανικής καταγωγής.

"Πρόοδος" στην Ελλάδα είχαν θεωρηθεί και το μονοτονικό, ο "Νόμος πλαίσιο" των ΑΕΙ και πολλά άλλα για τα οποία πιστεύω πως θα έπρεπε να τα ξανασκεφτούμε κι εμείς...
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε μια αντιστοιχη συζητηση στη ΝΟρβηγία,  μετά τη συλληψη του και μετά την επιβολή της ποινής, για να δουμε πως σκέφτεται ο μέσος νορβηγος πολιτης.
στην Ελλάδα νομίζω ότι η μεγαλύτερη τομή θεωρήθηκε ο νόμος για την ισότητα των δύο φύλων, από την ψήφιση και μετά του οποίου.... επιταχύνθηκε η κατρακύλα της χώρας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως μεταξύ μας κάνω πολύ χάζι με κάτι αριστερούληδες και αναρχιδούληδες που βγήκαν έξω από τα ρούχα τους με την όντως αποκρουστική πράξη των δεσμοφυλάκων ...

αυτοί δεν είναι που φωνάζουν μετά την δολοφονία του Φύσσα "το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει"?

δεν άκουσα τίποτε ανάλογες κραυγουλες διαμαρτυρίας για τους δύο δολοφονημένους της ΧΑ ... αντίθετα διάβασα εδώ μέσα κάτι για το ποιόν τους από "εγκριτο" αναρχοσταλινικό...

αιδώς αχρείοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom