Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το μικτό ορκωτό αποτελείται από 3 δικαστές και 4 ενόρκους

δικαστές και ένορκοι δεν είναι το ίδιο πράγμα , με ενόρκους - σκέτο

τη δε 17Ν, τη δίκασε μικτό ορκωτό, αφού ήταν και καλά ποινικά τα αδικήματά της ;

κι η δίκη μεταδώθηκε στο κοινό ή έγινε κεκλεισμένων θυρών ;

τι ποιότητας δημοκρατία έχουμε αν αυτη φοβάται τη δημοσιότητα ;

ποια δίκη μεταδίδεται στο κοινό ??
πάντως της 17Ν δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών  όπότε λες παπαριες περί δημοσιότητος καθημερινά δημοσιευόντουσαν και τα πρακτικα της δίκης...
και όχι δεν δικάστηκαν από μικτό ορκωτό αλλά από ειδικό δικαστήριο για ποινικά αδικήματα σχετιζόμενα με τρομοκρατία
και στην ελλάδα υπάρχουν μικτά ορκωτά και όχι ορκωτά δικαστήρια ... από γεννέσεως ελληνικού κράτους...

εντιτ.. την τελευταία δίκη που θυμάμαι ότι μεταδόθηκε από τηλεοράσεως ήταν το ειδικό δικαστήριο του Παπανδρέου...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν παιρνεις ζωη εισαι δολοφονος .
και μονο το γεγονός ότι το κομματικοποιήσατε και αυτό το θέμα κάτι δείχνει.
είπε κανεις ότι όποιος σκοτωσει δεν είναι δολοφονος;;;
οι διαβαθμίσεις είναι που κανουν τη διαφορα.
ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τι εννοώ, γιατί δεν θέλω να παραθέσω όλο τον ποινικό κωδικα.
Ασχετο : αν ο συναδελφος του αστυνομικού, την ώρα της εν ψυχρω δολοφονιας του συναδερφου του ( για να εμπεδωσουμε  και τι συνεβη) εν βρασμώ ψυχής, σε άμυνα, ή ό,τι άλλο θέλεις τον σκοτωνε, θα λεγατε τα ίδια;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ποια δίκη μεταδίδεται στο κοινό ??
πάντως της 17Ν δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών  όπότε λες παπαριες περί δημοσιότητος καθημερινά δημοσιευόντουσαν και τα πρακτικα της δίκης...
και όχι δεν δικάστηκαν από μικτό ορκωτό αλλά από ειδικό δικαστήριο για ποινικά αδικήματα σχετιζόμενα με τρομοκρατία
και στην ελλάδα υπάρχουν μικτά ορκωτά και όχι ορκωτά δικαστήρια ... από γεννέσεως ελληνικού κράτους...

δηλαδη παπαρια εγινε συμφωνα με την δικονομια  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη παπαρια εγινε συμφωνα με την δικονομια  :2funny:

τι ακριβώς έγινε παπάρια μωρή ??

στο δικαστήριο ήταν παρόντες ένα κάρο δημοσιοκάφροι από όλες τις φυλλάδες .... τι να κάνουμε δεν μπορούσε να γίνει η δίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο να παραστούνε όλοι... η αίθουσα χωράει συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και μονο το γεγονός ότι το κομματικοποιήσατε και αυτό το θέμα κάτι δείχνει.
είπε κανεις ότι όποιος σκοτωσει δεν είναι δολοφονος;;;
οι διαβαθμίσεις είναι που κανουν τη διαφορα.
ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τι εννοώ, γιατί δεν θέλω να παραθέσω όλο τον ποινικό κωδικα.
Ασχετο : αν ο συναδελφος του αστυνομικού, την ώρα της εν ψυχρω δολοφονιας του συναδερφου του ( για να εμπεδωσουμε  και τι συνεβη) εν βρασμώ ψυχής, σε άμυνα, ή ό,τι άλλο θέλεις τον σκοτωνε, θα λεγατε τα ίδια;

να μου τον παραθεσεις γιατι δεν τον ξερω τον ποινικο κωδικα. και ζητω οι διαβαθμισεις (νεος νομικος ορος ) χαχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δολοφόνος δεν εισαι από τις φημες αλλα από τις πραξεις,  ασε να λενε λοιπον

φυλακα ειναι οι δικοι σας  με ενα κατηγορητηριο για δολοφονιες να, παιζει να παει καποιος να τους φαει απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

στο δικαστήριο ήταν παρόντες ένα κάρο δημοσιοκάφροι από όλες τις φυλλάδες .... τι να κάνουμε δεν μπορούσε να γίνει η δίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο να παραστούνε όλοι... η αίθουσα χωράει συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων

σωστος... ως συνηθως

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
φυλακα ειναι οι δικοι σας  με ενα κατηγορητηριο για δολοφονιες να, παιζει να παει καποιος να τους φαει απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους;

αληθεια ποιους εφαγαν ; δεν εχω ακουσει τιποτα.. μη μου πεις για το φυσσα γιατι ο δολοφόνος του ειναι μεσα ηδη
ποιους αλλους εφαγαν ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αληθεια ποιους εφαγαν ; δεν εχω ακουσει τιποτα.. μη μου πεις για το φυσσα γιατι ο δολοφόνος του ειναι μεσα ηδη
ποιους αλλους εφαγαν ;

αλλο σε ρωτησα ειναι μεσα με κατηγοριες για φονους κτλ στανταρακι μην κανουμε τους μαλακες. θα τους φανε απο τα νευρα και την δικαιολογημενη αγανάκτηση οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι επειδη ειναι δολοφονοι;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει...

btw αυτή η πλάτη είναι κόλαση ! μπράβο !

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αυτο που απόσειχθηκε ειναι ποσο ανικανοι ειναι οι σωφρονιστικοι υπάλληλοι . Αυτοι του Μαλανδρινου σηκωθηκαν και εφυγαν με αδεια και αφησαν τους συναδελφους εκτεθειμενους στους δολοφόνους , και μετα  εγιναν δικαστες και δημιοι του δραστη και αυτοι στην Νιγριτα παρέλαβαν εναν ετοιμοθανατο καταδικο και δεν φωναξαν εναν γιατρό !!! :uglystupid:

Κατα τα αλλα πολυ σωστα δεν δοθηκε αναβολη στον δραστη αφου αν εβγαινε εξω θα σκοτωνε καποιον αθωο πολίτη . Τελικα σκοτωσε εναν αθωο δεσμοφυλακα .

Μαλλον οι δεσμοφυλακες ειναι ανικανοι να διαχειριστουν τους φυλακισμενους . Προφανως τους προσελαβαν με μέσον .

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να μου τον παραθεσεις γιατι δεν τον ξερω τον ποινικο κωδικα. και ζητω οι διαβαθμισεις (νεος νομικος ορος ) χαχαχαχαχαχαχα
προφανως σε εκείνα τα μαθηματα που εκαναν στο κινημα θα ελειπες.
αν δεν σου αρεσει το διαβαθμισεις μπορείς και να το πεις , ελαφρυντικά, λόγος άφεσης της ποινης ή αρσης του αδικου χαρακτηρα της πραξς,  προνομιουχος μορφή του εγκληματος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
Μαλλον οι δεσμοφυλακες ειναι ανικανοι να διαχειριστουν τους φυλακισμενους . Προφανως τους προσελαβαν με μέσον .

αμα βαλουν χρυσαυγιτες δεσμοφύλακες θα πηγαινουν ολοι οι φυλακοβιοι για υπνο από τις 9 το βραδι

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

η δίκη ήταν μεγάλου ενδιαφέροντος

και τι περίεργο ε;

χώρεσαν μόνο οι δημοσιοκάφροι.....

τς τς τς

εκείνο το ρουσφετοκάναλο της Βουλής με τις ακροαματικότητες του 0,006 %, τι το χάλαγε να τη μεταδώσει ;

ο γέρος μου είχε τη χαρά να δει το Μένιο να τινάζει ονλάιν τα πέταλα

εγώ γιατί να μη δω το Γιωτόπουλο να κάνει τον ...Κινέζο ή τον Κουφοντίνα να κατατροπώνεται από το Βαρδή ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
αλλο σε ρωτησα ειναι μεσα με κατηγοριες για φονους κτλ στανταρακι μην κανουμε τους μαλακες. θα τους φανε απο τα νευρα και την δικαιολογημενη αγανάκτηση οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι επειδη ειναι δολοφονοι;

ειλικρινα ποιους αλλους φονους ξερεις ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η δίκη ήταν μεγάλου ενδιαφέροντος

και τι περίεργο ε;

χώρεσαν μόνο οι δημοσιοκάφροι.....

τς τς τς

εκείνο το ρουσφετοκάναλο της Βουλής με τις ακροαματικότητες του 0,006 %, τι το χάλαγε να τη μεταδώσει ;

ο γέρος μου είχε τη χαρά να δει το Μένιο να τινάζει ονλάιν τα πέταλα

εγώ γιατί να μη δω το Γιωτόπουλο να κάνει τον ...Κινέζο ή τον Κουφοντίνα να κατατροπώνεται από το Βαρδή ;

ξέρεις

(1) όταν έγινε η δίκη της 17Ν δεν υπήρχε το κανάλι της βουλής
(2) η είσοδος της τηλεόρασης επιτρέπεται μόνο μετά από σύμφωνη γνώμη ΚΑΙ των κατηγορουμένων... στην περίπτωση της 17Ν δεν θέλανε...
(3) στο ειδικό δικαστήριο δεν υπήρχε ο νόμος αυτός...

αλλο τίποτε ??

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Αυτο που απόσειχθηκε ειναι ποσο ανικανοι ειναι οι σωφρονιστικοι υπάλληλοι . Αυτοι του Μαλανδρινου σηκωθηκαν και εφυγαν με αδεια και αφησαν τους συναδελφους εκτεθειμενους στους δολοφόνους , και μετα  εγιναν δικαστες και δημιοι του δραστη και αυτοι στην Νιγριτα παρέλαβαν εναν ετοιμοθανατο καταδικο και δεν φωναξαν εναν γιατρό !!! :uglystupid:

Κατα τα αλλα πολυ σωστα δεν δοθηκε αναβολη στον δραστη αφου αν εβγαινε εξω θα σκοτωνε καποιον αθωο πολίτη . Τελικα σκοτωσε εναν αθωο δεσμοφυλακα .

Κυριολεκτικά εκτός πραγματικότητας. Πρώτον κανένας δεν έφυγε με άδεια. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεύτερον ο τύπος δεν ήθελε γιατρό. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανένα για ιατρική περίθαλψη. Είναι δικαίωμά σου να αρνηθείς. Και όσο αφορά την ελλειπή εκπαίδευση εν μέρη έχεις δίκιο. Εκεί όμως που έχεις άδικο και δε θα σε σώσει κανένας είναι στην επιθυμία του άλλου στο να σκοτώσει για την ελευθερία του.

Κάποτε είχα μια κουβέντα με φίλο μου αξιωματικό στις ΕΔ σχετικά με τις φυλακές και τα βύσματα. Μου ανέφερε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Όσο εκπαιδευμένος και να είσαι ο άλλος θα σε σκοτώσει αν το θέλει. Απλά θέλει προσοχή μην ξεχαστείς.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το περελθόν του κέντρου της Αθήνας, χωρίς αραπίνες πουτάνες με aids
και βρωμιάρηδες που χέζουν στους δρόμους
και σκοτώνουν περαστικούς για να τους κλέψουν ένα ρολόϊ casio
να το πουλήσουν 5€ , ήταν πολύ καλύτερο.

τι να κάνουμε λάκη, έχουν πάρει 50 καθαρίστριες  τα ΜΑΤ παραμάζωμα !

δεν κοτάει ο Κούλης να ξεμυτίσει από το υπουργείο του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom