You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα γίνουν και τα δύο,προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο.Η να γινει φυλακη για οικονομικα εγκληματα και να γινει επιτελους μια φυλακη ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Στο αμέρικα οι φυλακές είναι τεράστια μπίζνα εδώ και χρόνια,coming soon to a place near you.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Θα γίνουν και τα δύο,προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο.
Στο αμέρικα οι φυλακές είναι τεράστια μπίζνα εδώ και χρόνια,coming soon to a place near you.
ιδιωτικες φυλακες και θα δεις τι ομορφη που ηταν η αγαπη μας για τον λαουτζικο που ζητα αιμα.. θα παει το σκατο στην καλτσα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Την ιδια καταληξη θα ειχε. Το υφος των σχολιων θα αλλαζε.
δηλαδή κατι σαν αντίποινα της "ένστολης εξουσίας"
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Άλλος ένας μπάτσος στο μπουτντοτκομ...
τώρα και το 500ρικο του αντωνάκη,μην ξεχνάμε...
Το δίκιο σου έχεις κι εσύ! Γιατί μόνο στους ένστολους το 500άρικο και όχι και στους "εξωτερικούς συνεργάτες"; Αυτοί δεν έχουν ψυχή;
teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Mόνο ενας που δεν τον αγγίζει η πραγματικότητα θα έλεγε ότι έγραψες περι φορολογικής ενημερότητας και πόσο γουστάρεις και τα ρέστα.Για να είναι κανείς φορολογικά ενήμερος(προσωπικά είμαι και ταμειακά,και άντε γαμήσου)τα βλέπει όλα το έτος 2014.Φίλος ταρίφας τη βγάζει με ψωμί ΣΚΕΤΟ μερικές φορές.Καλά,για τους άνεργους δεν το συζητάω.Teengarate γάτος εισαι...πουλιά στον αέρα πιάνεις ... Δεν ειμαι. Δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω πάρει κοινωνικο επίδομα ποτε .... Το εαν γνωρίζω η όχι ΑΣΕ να το ξερω.. Εαν θες συνέχεια δεν συνεχίζω εαν δεν εισαι φορολογικά ενήμερος
Αποφάσισε τι είσαι λοιπόν.Φραγκάτος άεργος που τα ξύνει?Μαφιόζος?Μπάτσος η ένστολος γενικώς,που δεν τον έπιασε η κρίση γιατί είναι στον πυρήνα του κράτους(ΣΤΕ σπρέχεν)?
Επισκέπτης
καμια σχεση το ενα με το αλλοεντωμεταξυ απο την μια λυσσατε να μεινουμε στην ευρωπαικη ενωση κτλ και κατα τα λοιπα καλα έκαναν στον κρατουμενο . Ελλαδαρα..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
καμια σχεση το ενα με το αλλο
Ε φυσικα, αλίμονο έχουμε καταργήσει κάθε λογικη.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Η να γινει φυλακη για οικονομικα εγκληματα και να γινει επιτελους μια φυλακη ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Συνημμένα
Επισκέπτης
παντα με την λογικη μιλαωΕ φυσικα, αλίμονο έχουμε καταργήσει κάθε λογικη.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
εντωμεταξυ απο την μια λυσσατε να μεινουμε στην ευρωπαικη ενωση κτλ και κατα τα λοιπα καλα έκαναν στον κρατουμενο . Ελλαδαρα..
Άλλο πράγμα η θετική εκτίμηση για το ευνοϊκό αποτέλεσμα μιας πράξης και άλλο η επιδοκιμασία της.
Εάν δεν πέθαινε ο συγκεκριμένος, ο επόμενος αφιονισμένος φυλακόβιος θα καθάριζε και άλλο σωφρονιστικό, ενώ άπαντες οι φυλακισμένοι θα αποθρασύνονταν.
Η αποσυμφόρηση των φυλακών και η βελτίωση των συνθηκών κράτησης απαιτούν ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ που δεν υπάρχει ... στο ενδιάμεσο οι σωφρονιστικοί και οι μπάτσοι στις περιμέτρους θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους εμπνέοντας φόβο στους κρατουμένους και όχι όντας φοβισμένοι οι ίδιοι.
Και η δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό ... αν και ηθικά απαράδεκτη.
"Φαγατε δικό μας, τρώμε δικό σας" ... απλά και νοικοκυρεμένα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
παντα με την λογικη μιλαω
το βλέπω. Η πολιτική της Ευρώπης στα θέματα αυτά ξέρεις ποια είναι και ότι αν παραβούμε νόμους έχουμε πρόστιμα; ε αντε γαμησου μανα μου που το ξερεις..
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
υπαρχουν τυπε κ αλλα επαγγελματα με ανθησηMόνο ενας που δεν τον αγγίζει η πραγματικότητα θα έλεγε ότι έγραψες περι φορολογικής ενημερότητας και πόσο γουστάρεις και τα ρέστα.Για να είναι κανείς φορολογικά ενήμερος(προσωπικά είμαι και ταμειακά,και άντε γαμήσου)τα βλέπει όλα το έτος 2014.Φίλος ταρίφας τη βγάζει με ψωμί ΣΚΕΤΟ μερικές φορές.Καλά,για τους άνεργους δεν το συζητάω.
Αποφάσισε τι είσαι λοιπόν.Φραγκάτος άεργος που τα ξύνει?Μαφιόζος?Μπάτσος η ένστολος γενικώς,που δεν τον έπιασε η κρίση γιατί είναι στον πυρήνα του κράτους(ΣΤΕ σπρέχεν)?
Συνημμένα
Επισκέπτης
Προσεχε ομως η ζωη τι μπορει να κανει. Εαν (μακαρι να μην γινει) μαθευτει ποιοι το εκαναν και πανε οι συγγενεις οι καποιοι φιλοι ας πουμε του νεκρου και για αντιποινα καθαρισουν τις οικογενειες αυτων, τοτε τι γινεται για πεσμουΔεδομένων των συνθηκών και από πλευράς πρακτικού αποτελέσματος καλή εξέλιξη είναι ότι τον καθάρισαν.
Ανθρωπιστικά, πολιτιστικά και ηθικά βέβαια απαράδεκτο ... όμως αυτά έχει η ζωή ... ας πρόσεχε ...
Επισκέπτης
Άλλο πράγμα η θετική εκτίμηση για το ευνοϊκό αποτέλεσμα μιας πράξης και άλλο η επιδοκιμασία της.
Εάν δεν πέθαινε ο συγκεκριμένος, ο επόμενος αφιονισμένος φυλακόβιος θα καθάριζε και άλλο σωφρονιστικό, ενώ άπαντες οι φυλακισμένοι θα αποθρασύνονταν.
Η αποσυμφόρηση των φυλακών και η βελτίωση των συνθηκών κράτησης απαιτούν ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ που δεν υπάρχει ... στο ενδιάμεσο οι σωφρονιστικοί και οι μπάτσοι στις περιμέτρους θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους εμπνέοντας φόβο στους κρατουμένους και όχι όντας φοβισμένοι οι ίδιοι.
Και η δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό ... αν και ηθικά απαράδεκτη.
"Φαγατε δικό μας, τρώμε δικό σας" ... απλά και νοικοκυρεμένα.
Ωραίος που εισαι ταμειακα ενήμερος ... Κερνάω τσιπουράκι να σου εξηγήσω απο κοντα κ μετά θα καταλάβεις ποιος απο τους 2 ειναι εκτός πραγματικότητας για το συγκεκριμένο θέμα ....
Σου είπα δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω καμία σχέση με αυτά που αναφέρεις τι δεν καταλαβαίνεις ;
Σου είπα δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω καμία σχέση με αυτά που αναφέρεις τι δεν καταλαβαίνεις ;
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ναι γιατί δεν ήξερε ο τύπος ότι θα τον φάνε
teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δε νομίζω.Αμα παίξει κιόλας ότι έγινε αμερική με τους έγκλειστους να πολλαπλασιάζονται θα είναι ευκαιρία για τους πολιτικούς,ειδικά τους φασίστες να μπορούν να τρουπώσουν κόσμο.ιδιωτικες φυλακες και θα δεις τι ομορφη που ηταν η αγαπη μας για τον λαουτζικο που ζητα αιμα.. θα παει το σκατο στην καλτσα
Η Πιπιλή το είπε κιόλας για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 24K