Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Teengarate γάτος εισαι...πουλιά στον αέρα πιάνεις ... Δεν ειμαι Δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω πάρει κοινωνικο επίδομα ποτε κ  .... Το εαν γνωρίζω η όχι ΑΣΕ να το ξερω.. Εαν θες συνέχεια δεν συνεχίζω εαν δεν εισαι φορολογικά ενήμερος .

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η να γινει φυλακη για οικονομικα εγκληματα και να γινει επιτελους μια φυλακη ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Θα γίνουν και τα δύο,προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο.

Στο αμέρικα οι φυλακές είναι τεράστια μπίζνα εδώ και χρόνια,coming soon to a place near you.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θα γίνουν και τα δύο,προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο.

Στο αμέρικα οι φυλακές είναι τεράστια μπίζνα εδώ και χρόνια,coming soon to a place near you.

ιδιωτικες φυλακες και θα δεις τι ομορφη που ηταν η αγαπη μας για τον λαουτζικο που ζητα αιμα.. θα παει το σκατο στην καλτσα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Άλλος ένας μπάτσος στο μπουτντοτκομ...

τώρα και το 500ρικο του αντωνάκη,μην ξεχνάμε...

Το δίκιο σου έχεις κι εσύ! Γιατί μόνο στους ένστολους το 500άρικο και όχι και στους "εξωτερικούς συνεργάτες"; Αυτοί δεν έχουν ψυχή;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεδομένων των συνθηκών και από πλευράς πρακτικού αποτελέσματος καλή εξέλιξη είναι ότι τον καθάρισαν.

Ανθρωπιστικά, πολιτιστικά και ηθικά βέβαια απαράδεκτο ... όμως αυτά έχει η ζωή ... ας πρόσεχε ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εντωμεταξυ απο την μια λυσσατε να μεινουμε στην ευρωπαικη ενωση κτλ και κατα τα λοιπα καλα έκαναν στον κρατουμενο . Ελλαδαρα..

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Teengarate γάτος εισαι...πουλιά στον αέρα πιάνεις ... Δεν ειμαι. Δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω πάρει κοινωνικο επίδομα ποτε .... Το εαν γνωρίζω η όχι ΑΣΕ να το ξερω.. Εαν θες συνέχεια δεν συνεχίζω εαν δεν εισαι φορολογικά ενήμερος
Mόνο ενας που δεν τον αγγίζει η πραγματικότητα θα έλεγε ότι έγραψες περι φορολογικής ενημερότητας και πόσο γουστάρεις και τα ρέστα.Για να είναι κανείς φορολογικά ενήμερος(προσωπικά είμαι και ταμειακά,και άντε γαμήσου)τα βλέπει όλα το έτος 2014.Φίλος ταρίφας τη βγάζει με ψωμί ΣΚΕΤΟ μερικές φορές.Καλά,για τους άνεργους δεν το συζητάω.

Αποφάσισε τι είσαι λοιπόν.Φραγκάτος άεργος που τα ξύνει?Μαφιόζος?Μπάτσος η ένστολος γενικώς,που δεν τον έπιασε η κρίση γιατί είναι στον πυρήνα του κράτους(ΣΤΕ σπρέχεν)?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• escape-plan-schwarzenegger-stallone-1366x768.jpg
    escape-plan-schwarzenegger-stallone-1366x768.jpg
    345,6 KB · Εμφανίσεις: 30

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εντωμεταξυ απο την μια λυσσατε να μεινουμε στην ευρωπαικη ενωση κτλ και κατα τα λοιπα καλα έκαναν στον κρατουμενο . Ελλαδαρα..

Άλλο πράγμα η θετική εκτίμηση για το ευνοϊκό αποτέλεσμα μιας πράξης και άλλο η επιδοκιμασία της.

Εάν δεν πέθαινε ο συγκεκριμένος, ο επόμενος αφιονισμένος φυλακόβιος θα καθάριζε και άλλο σωφρονιστικό, ενώ άπαντες οι φυλακισμένοι θα αποθρασύνονταν.

Η αποσυμφόρηση των φυλακών και η βελτίωση των συνθηκών κράτησης απαιτούν ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ που δεν υπάρχει ... στο ενδιάμεσο οι σωφρονιστικοί και οι μπάτσοι στις περιμέτρους θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους εμπνέοντας φόβο στους κρατουμένους και όχι όντας φοβισμένοι οι ίδιοι.

Και η δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό ... αν και ηθικά απαράδεκτη.

"Φαγατε δικό μας, τρώμε δικό σας" ... απλά και νοικοκυρεμένα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Mόνο ενας που δεν τον αγγίζει η πραγματικότητα θα έλεγε ότι έγραψες περι φορολογικής ενημερότητας και πόσο γουστάρεις και τα ρέστα.Για να είναι κανείς φορολογικά ενήμερος(προσωπικά είμαι και ταμειακά,και άντε γαμήσου)τα βλέπει όλα το έτος 2014.Φίλος ταρίφας τη βγάζει με ψωμί ΣΚΕΤΟ μερικές φορές.Καλά,για τους άνεργους δεν το συζητάω.

Αποφάσισε τι είσαι λοιπόν.Φραγκάτος άεργος που τα ξύνει?Μαφιόζος?Μπάτσος η ένστολος γενικώς,που δεν τον έπιασε η κρίση γιατί είναι στον πυρήνα του κράτους(ΣΤΕ σπρέχεν)?
υπαρχουν τυπε κ αλλα επαγγελματα με ανθηση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• escobar.jpg
    escobar.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Δεδομένων των συνθηκών και από πλευράς πρακτικού αποτελέσματος καλή εξέλιξη είναι ότι τον καθάρισαν.

Ανθρωπιστικά, πολιτιστικά και ηθικά βέβαια απαράδεκτο ... όμως αυτά έχει η ζωή ... ας πρόσεχε ...
Προσεχε ομως η ζωη τι μπορει να κανει. Εαν (μακαρι να μην γινει) μαθευτει ποιοι το εκαναν και πανε οι συγγενεις οι καποιοι φιλοι ας πουμε του νεκρου και για αντιποινα καθαρισουν τις οικογενειες αυτων, τοτε τι γινεται για πεσμου

Επισκέπτης
Άλλο πράγμα η θετική εκτίμηση για το ευνοϊκό αποτέλεσμα μιας πράξης και άλλο η επιδοκιμασία της.

Εάν δεν πέθαινε ο συγκεκριμένος, ο επόμενος αφιονισμένος φυλακόβιος θα καθάριζε και άλλο σωφρονιστικό, ενώ άπαντες οι φυλακισμένοι θα αποθρασύνονταν.

Η αποσυμφόρηση των φυλακών και η βελτίωση των συνθηκών κράτησης απαιτούν ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ που δεν υπάρχει ... στο ενδιάμεσο οι σωφρονιστικοί και οι μπάτσοι στις περιμέτρους θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους εμπνέοντας φόβο στους κρατουμένους και όχι όντας φοβισμένοι οι ίδιοι.

Και η δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό ... αν και ηθικά απαράδεκτη.

"Φαγατε δικό μας, τρώμε δικό σας" ... απλά και νοικοκυρεμένα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Ωραίος που εισαι ταμειακα ενήμερος ... Κερνάω τσιπουράκι να σου εξηγήσω απο κοντα κ μετά θα καταλάβεις ποιος απο τους 2 ειναι εκτός πραγματικότητας για το συγκεκριμένο θέμα ....

Σου είπα δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος ουτε εχω καμία σχέση με αυτά που αναφέρεις τι δεν καταλαβαίνεις ;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Ναι γιατί δεν ήξερε ο τύπος ότι θα τον φάνε

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
ιδιωτικες φυλακες και θα δεις τι ομορφη που ηταν η αγαπη μας για τον λαουτζικο που ζητα αιμα.. θα παει το σκατο στην καλτσα
Δε νομίζω.Αμα παίξει κιόλας ότι έγινε αμερική με τους έγκλειστους να πολλαπλασιάζονται θα είναι ευκαιρία για τους πολιτικούς,ειδικά τους φασίστες να μπορούν να τρουπώσουν κόσμο.

Η Πιπιλή το είπε κιόλας για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom