Νέα

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Όχι στη πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρόκειται για «μέτρο εντυπωσιασμού», που υπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών, σύμφωνα με τον ΙΣΑ

Τη θέση του υπέρ της πάταξης της φοροδιαφυγής, τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε σχετική ανακοίνωση του, δηλώνοντας παράλληλα ότι τα μέτρα που θα ληφθούν, δεν θα πρέπει να εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζών.

Ο ΙΣΑ επίσης, κάνει λόγο για την διασφάλιση διαφάνειας μέσω αυστηρών ελεγκτικών μηχανισμών και την τιμωρία των επίορκων γιατρών. Όμως ως προς το θέμα της πληρωμής των ιατρικών υπηρεσιών μέσω πιστωτικής κάρτας, ο Ιατρικός Σύλλογος την χαρακτηρίζει «μέτρο εντυπωσιασμού», που υπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΣΑ αναφέρει τα εξής:
«Ο ΙΣΑ είναι υπέρμαχος της πάταξης της φοροδιαφυγής όχι όμως με μέτρα που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Ο ΙΣΑ τονίζει για άλλη μια φορά ότι πάγια θέση του είναι η διασφάλιση της διαφάνειας μέσω αυστηρών ελεγκτικών μηχανισμών και η τιμωρία των επίορκων γιατρών. Για το λόγο αυτό ο ΙΣΑ έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για να παταχθεί η φοροδιαφυγή όπως το άνοιγμα των λογαριασμών και έλεγχος περιουσιολογίου όλων των Δημόσιων υπαλλήλων και επαγγελματιών καθώς και την καθιέρωση της ηλεκτρονικής συνταγής ως απαραίτητη προϋπόθεση για την διενέργεια εξετάσεων και χορήγηση των φαρμάκων στον ασθενή ακόμα και στα ΜΗΣΥΦΑ χωρίς την οποία να απαγορεύεται η χορήγηση φαρμάκων. Δια μέσου της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής συνταγής και της διασταύρωσης των στοιχείων μέσω των πληροφοριακών συστημάτων θα είναι δυνατή η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η πληρωμή της ιατρικής πράξης με πιστωτική κάρτα αποτελεί ένα μέτρο εντυπωσιασμού που το μόνο συμφέρον που υπηρετεί είναι των τραπεζιτών των οποίων τα συμφέροντα στηρίζουν όσοι υποστηρίζουν αυτό το μέτρο. Είναι προφανές ότι όποιος θέλει να αποκρύψει τη συναλλαγή θα χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Ενώ επιβαρύνει το κόστος των ιατρείων ,με την προμήθεια 2% που καταβάλλεται στην τράπεζα, την συνδρομή που απαιτείται για κάποιες κάρτες και την αγορά του μηχανήματος.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης η διαφάνεια διασφαλίζεται με την Κάρτα Υγείας του ασθενή -που ζητά εδώ και χρόνια ο ΙΣΑ.Στην Κάρτα Υγείας  θα είναι καταγεγραμμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν το ιστορικό του ασθενή, τις ιατρικές επισκέψεις τη συνταγογράφηση κτλ και αποτελεί το σημαντικότερο και αποτελεσματικότερο εργαλείο έλεγχου.

Ο ΙΣΑ είναι υπέρμαχος της πάταξης της φοροδιαφυγής όχι όμως με μέτρα που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών».

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρόκειται για «μέτρο εντυπωσιασμού», που υπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών, σύμφωνα με τον ΙΣΑ

Τη θέση του υπέρ της πάταξης της φοροδιαφυγής, τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε σχετική ανακοίνωση του, δηλώνοντας παράλληλα ότι τα μέτρα που θα ληφθούν, δεν θα πρέπει να εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζών.

Ο ΙΣΑ επίσης, κάνει λόγο για την διασφάλιση διαφάνειας μέσω αυστηρών ελεγκτικών μηχανισμών και την τιμωρία των επίορκων γιατρών. Όμως ως προς το θέμα της πληρωμής των ιατρικών υπηρεσιών μέσω πιστωτικής κάρτας, ο Ιατρικός Σύλλογος την χαρακτηρίζει «μέτρο εντυπωσιασμού», που υπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΣΑ αναφέρει τα εξής:
«Ο ΙΣΑ είναι υπέρμαχος της πάταξης της φοροδιαφυγής όχι όμως με μέτρα που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Ο ΙΣΑ τονίζει για άλλη μια φορά ότι πάγια θέση του είναι η διασφάλιση της διαφάνειας μέσω αυστηρών ελεγκτικών μηχανισμών και η τιμωρία των επίορκων γιατρών. Για το λόγο αυτό ο ΙΣΑ έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για να παταχθεί η φοροδιαφυγή όπως το άνοιγμα των λογαριασμών και έλεγχος περιουσιολογίου όλων των Δημόσιων υπαλλήλων και επαγγελματιών καθώς και την καθιέρωση της ηλεκτρονικής συνταγής ως απαραίτητη προϋπόθεση για την διενέργεια εξετάσεων και χορήγηση των φαρμάκων στον ασθενή ακόμα και στα ΜΗΣΥΦΑ χωρίς την οποία να απαγορεύεται η χορήγηση φαρμάκων. Δια μέσου της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής συνταγής και της διασταύρωσης των στοιχείων μέσω των πληροφοριακών συστημάτων θα είναι δυνατή η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η πληρωμή της ιατρικής πράξης με πιστωτική κάρτα αποτελεί ένα μέτρο εντυπωσιασμού που το μόνο συμφέρον που υπηρετεί είναι των τραπεζιτών των οποίων τα συμφέροντα στηρίζουν όσοι υποστηρίζουν αυτό το μέτρο. Είναι προφανές ότι όποιος θέλει να αποκρύψει τη συναλλαγή θα χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Ενώ επιβαρύνει το κόστος των ιατρείων ,με την προμήθεια 2% που καταβάλλεται στην τράπεζα, την συνδρομή που απαιτείται για κάποιες κάρτες και την αγορά του μηχανήματος.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης η διαφάνεια διασφαλίζεται με την Κάρτα Υγείας του ασθενή -που ζητά εδώ και χρόνια ο ΙΣΑ.Στην Κάρτα Υγείας  θα είναι καταγεγραμμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν το ιστορικό του ασθενή, τις ιατρικές επισκέψεις τη συνταγογράφηση κτλ και αποτελεί το σημαντικότερο και αποτελεσματικότερο εργαλείο έλεγχου.

Ο ΙΣΑ είναι υπέρμαχος της πάταξης της φοροδιαφυγής όχι όμως με μέτρα που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών».

οι κλεφτες μεγαλογιατροι (κυριως)  :uglystupid:
και μετα οι μεγαλοδικηγοροι, μεγαλοτεχνιτες κτλ κτλ
ψαχνουν φτηνες δικαιολογιες να κλεβουν το κρατος (φοροδιαφευγουν)

ξερω μαιευτηρα που βγαζει 200 και δηλωνει 20  :uglystupid: (απ το λογιστη του)
και μετα τα καπιταλ κοντρολς βριζει το τσιπρα ολη την ωρα γιατι ολοι τον
πληρωνουν με καρτες  :uglystupid:

αλεξη γαμα τους τι μανα   :knockinb:

προπερσι αλλαξα οδοντογιατρο και ειχε το θρασσος
να μου πει 350 με αποδειξη 250 χωρις
μολις του ειπα θα σου κανω καταγγελεια
μου ειπε "ποτε σου ειπα εγω  χωρις αποδειξη"
δεν εχεις μαρτυρες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα ίδια λέγανε οι γιατροί και για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση... ότι δεν είχανε λεφτά να αγοράσουνε υπολογιστή και να κάνουνε σύνδεση DSL...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πληρωνουν με καρτες
 :uglystupid:

δεν εχεις μαρτυρες

http://[URL unfurl="true"]www.agro24.gr/sites/default/files/field/image/fidia.jpg[/img[/URL]]

αμα μου βρείς έναν γιατρό που να δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες γράψε μου

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Δυστυχώς το μέτρο θα πάει άπατο,ακτιβώς γιατί,όπως είπε και ο tramoyntana,δεν θα βρίσκεις γιατρούς να δέχονται κάρτες ή και αν δέχονται (γιατί μπορεί να επιβληθεί με νόμο και να καταστεί υποχρεωικό) θα ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους,με σκοπό να πάει η δουλειά στο μετρητό και μάλιστα χωρίς απόδειξη.Κράζουν,αγαπητοί συναγωνιστές,γιατί τα λεφτά είναι πολλά και μάλιστα μαύρα.Μην λέτε για κάποιον μαιευτήρα σε κάποιο μαιευτήριο ή για κάποιον καρδιολόγο σε κάποια κλινική του ΙΚΑ κτλ κτλ κτλ.Όλοι τα παίρνουν και φυσικά δεν δίνουν λογαριασμό εκεί που πρέπει.Πόσοι απο εμάς δεν έχουμε πάει σε γιατρό σε κάποιο ημόσιο νοσοκομείο ή κλινική ή τοπικό παράρτημα ασφαλιστικού φορέα και δεν δώσαμε το κατιτίς μας;Κανείς.Πόσες φορές πήγαμε σε ιδιώτες και δεν λάβαμε απόδειξη;Ακόμη περισσότερες.Αυτό σημαίνει ότι ο όποιος ΦΠΑ και διάφοροι φόροι πήγαν στην νέα Mercedes του δόκτωρα.Το ίδιο ισχύει και για δικηγόρους,τεχνίτες κτλ.Χάνονται πολλά κάθε χρόνο απο δαύτους.Μάλιστα λέγεται ότι λόγω capital control έχουν αυξηθεί,παραδόξως τα έσοδα απο τον τομέα της ιδιωτικής υγείας,επειδή αναγκαστικά γίνεται μέσω τραπέζης όλο το κόλπο και φαίνεται τι πάει που και μάλιστα με τιμολόγιο.Θα δούμε τι θα γίνει και πως θα το περάσουν,αν το περάσουν.Εγώ πάντως είμαι υπέρ για πολλούς λόγους.Απο την πάταξη της φοροδιαφυγής,μέχρι και την ανάγκη να μην κουβαλάω μαζί μου μετρητά για λόγους ασφάλειας.

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δυστυχώς το μέτρο θα πάει άπατο,ακτιβώς γιατί,όπως είπε και ο tramoyntana,δεν θα βρίσκεις γιατρούς να δέχονται κάρτες ή και αν δέχονται (γιατί μπορεί να επιβληθεί με νόμο και να καταστεί υποχρεωικό) θα ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους,με σκοπό να πάει η δουλειά στο μετρητό και μάλιστα χωρίς απόδειξη.Κράζουν,αγαπητοί συναγωνιστές,γιατί τα λεφτά είναι πολλά και μάλιστα μαύρα.Μην λέτε για κάποιον μαιευτήρα σε κάποιο μαιευτήριο ή για κάποιον καρδιολόγο σε κάποια κλινική του ΙΚΑ κτλ κτλ κτλ.Όλοι τα παίρνουν και φυσικά δεν δίνουν λογαριασμό εκεί που πρέπει.Πόσοι απο εμάς δεν έχουμε πάει σε γιατρό σε κάποιο ημόσιο νοσοκομείο ή κλινική ή τοπικό παράρτημα ασφαλιστικού φορέα και δεν δώσαμε το κατιτίς μας;Κανείς.Πόσες φορές πήγαμε σε ιδιώτες και δεν λάβαμε απόδειξη;Ακόμη περισσότερες.Αυτό σημαίνει ότι ο όποιος ΦΠΑ και διάφοροι φόροι πήγαν στην νέα Mercedes του δόκτωρα.Το ίδιο ισχύει και για δικηγόρους,τεχνίτες κτλ.Χάνονται πολλά κάθε χρόνο απο δαύτους.Μάλιστα λέγεται ότι λόγω capital control έχουν αυξηθεί,παραδόξως τα έσοδα απο τον τομέα της ιδιωτικής υγείας,επειδή αναγκαστικά γίνεται μέσω τραπέζης όλο το κόλπο και φαίνεται τι πάει που και μάλιστα με τιμολόγιο.Θα δούμε τι θα γίνει και πως θα το περάσουν,αν το περάσουν.Εγώ πάντως είμαι υπέρ για πολλούς λόγους.Απο την πάταξη της φοροδιαφυγής,μέχρι και την ανάγκη να μην κουβαλάω μαζί μου μετρητά για λόγους ασφάλειας.

εχουμε και εδω μεσα μεγαλογιατρους που τα κλεμμενα απο τη φοροδιαφυγη τα τρωνε σε call girls  :uglystupid:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η φοροδιαφυγή, δεν αντιμετωπίζεται με τεχνάσματα (κάρτες, ταμειακές μηχανές, bar code και στα περίπτερα ακόμη κλπ κλπ).
Η φοροδιαφυγή, και αυτό είναι γνωστό εδώ και 40 χρόνια, τότε που δεν υπήρχε ακόμη διαδίκτυο και κινητά τηλέφωνα και προσωπικοί υπολογιστές και τόσα άλλα καλούδια, αντιμετωπιζόταν πάντα με δύο όπλα:
1. Την αυστηρή τιμωρία της
2. Την εξάλειψη των λόγων που την προκαλούν.
Και το δεύτερο είναι πιο σημαντικό από το πρώτο. Διότι όταν κάποιος υπερφορολογείται, όταν θεωρεί ότι οι φόροι του σπαταλώνται για να τρέφεται ένα άχρηστο κράτος, θα ψάξει να βρει τρόπους να φοροδιαφύγει. Και ως γνωστόν, η επιστήμη της απάτης, προηγείται της επιστήμης του ελέγχου...
Έτσι μόνο χτυπιέται η φοροδιαφυγή: Με χαμηλή φορολογία. Τόσο χαμηλή, που να θεωρείται αυτόματα αντικοινωνική συμπεριφορά η φοροδιαφυγή και να είναι λογική η σκληρή τιμωρία της.

Επισκέπτης
Η φοροδιαφυγή, δεν αντιμετωπίζεται με τεχνάσματα (κάρτες, ταμειακές μηχανές, bar code και στα περίπτερα ακόμη κλπ κλπ).
Η φοροδιαφυγή, και αυτό είναι γνωστό εδώ και 40 χρόνια, τότε που δεν υπήρχε ακόμη διαδίκτυο και κινητά τηλέφωνα και προσωπικοί υπολογιστές και τόσα άλλα καλούδια, αντιμετωπιζόταν πάντα με δύο όπλα:
1. Την αυστηρή τιμωρία της
Και το δεύτερο είναι πιο σημαντικό από το πρώτο. Διότι όταν κάποιος υπερφορολογείται, όταν θεωρεί ότι οι φόροι του σπαταλώνται για να τρέφεται ένα άχρηστο κράτος, θα ψάξει να βρει τρόπους να φοροδιαφύγει. Και ως γνωστόν, η επιστήμη της απάτης, προηγείται της επιστήμης του ελέγχου...
Έτσι μόνο χτυπιέται η φοροδιαφυγή: Με χαμηλή φορολογία. Τόσο χαμηλή, που να θεωρείται αυτόματα αντικοινωνική συμπεριφορά η φοροδιαφυγή και να είναι λογική η σκληρή τιμωρία της.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
λογικό είναι...να ισχύσουν όλα τα μέτρα εναντίον όλων των άλλων εκτός από αυτούς... :vomit:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aνοησιες.
Καποιος δεν φοροδιαφευγει η ειναι σωστος λογω ηθικης.
Μας λεει ο τυπος απελυσε ολους τους δημοσιους βαλε την φορολογια στο 5, και ολα μαγικα θα λυθουν.
Αρχιδια.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

δεν εχεις μαρτυρες
  Οταν καταλαβεις οτι για καθε σου συναλλαγη με καρτα θα πληρωνεις και την τραπεζα τοτε να σε δω να φωναζεις Αλεξη. :boobies: Και οταν  (αν εισαι τοσο εξυπνος)καταλαβεις  οτι  μεσω  των συναλλαγων  σου σε παρακολουθουν κιολας σαν το σφαχταρι  καθε λεπτο  τοτε θα φωναξεις  σου γαμω την μανα Αλεξη  και καθε Αλεξη. :boobies: :grin: :grin: :grin: :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
 Οταν καταλαβεις οτι για καθε σου συναλλαγη με καρτα θα πληρωνεις και την τραπεζα τοτε να σε δω να φωναζεις Αλεξη. :boobies: Και οταν  (αν εισαι τοσο εξυπνος)καταλαβεις  οτι  μεσω  των συναλλαγων  σου σε παρακολουθουν κιολας σαν το σφαχταρι  καθε λεπτο  τοτε θα φωναξεις  σου γαμω την μανα Αλεξη  και καθε Αλεξη. :boobies: :grin: :grin: :grin: :grin:

Έτσι ακριβώς είναι και σωστά τα γράφεις σε όποιο νήμα συμμετέχεις, αλλά αν δεν πηδήξεις τον Άγγλο δεν θα σε παραδεχτώ._

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Τα ιδια δηλωσε χθες στην τηλεοραση και ο πρωην ιατρος, νυν δημαρχος Αμαρουσιου και wannabe μαιντανος-τηλεπερσονας-αρχηγος ΝΔ κτλ κτλ Πατουλης.... :vomit:

11056765_10205127167752694_211852636_n.jpg
11072114_10205127165872647_1112831425_n.jpg

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Η φοροδιαφυγη υπάρχει παντου. Και φυσικά και στο επαγγελμα μας. Εγω ως γιατρος έχω δει παντού και πάντοτε ότι η γνώση δε συνάδει με το ήθος. Ολοι σχεδόν οι συναδελφοι μου φοροδιαφεύγουν.
Εγω ακόμα είμαι ειδικευόμενος.
Εχω δουλέψει εξωτερικο και εχω δει πως αυτα τα ζητήματα εχουν λυθει με την ηλεκτρονική πληρωμη. Φυσικά και οι μισθοι είναι μεγαλύτεροι εκει.
Ομως υπάρχει ηλεκτρονικη πληρωμη παντου, έως το περίπτερο ή την καντίνα στο δρόμο για να παρεις χαμπουργκερ.
Τεραστια φοροδιαφυγη υπαρχει και στα μπουρδελα. Τεραστια μαυρη τρύπα της οικονομίας.

Ομως το παραδεχομαι και το προσυπογραφω πως υπαρχει στο κλαδο μας τεραστια φοροδιαφυγη. Και όσο πιο ψηλα πας..τόσο χειροτερα είναι. Και είναι λυπηρο να βλεπεις διευθυντες, καθηγητάδες με τόσους τίτλους, δημοσιευσεις, επιστημονική καταρτιση και όγκο γνωσεων...να λοιδορουν και να κυνηγανε τα φραγκα σαν τον τελευταίο τελειωμενο τοκογλυφο.
Και φυσικα να προβάλλουν αυτην την εικόνα με το ακριβο αμαξι, το iphone κινητο, το ακριβο κουστουμι, το ρολοι κλπ κλπ.
Κουφιοι συναισθηματικα  και ηθικα να ξερετε είναι η πλειοψηφία όσων επαίρονται για το κύρος τους.

Φυσικα αν βαλεις το δαχτυλο στο βαζο με το γλυκο... Και οι υπολοιποι που δεν μπορουν απλα κατηγορουν και σφιγγουν την κοιλια τους.
Το θεμα είναι αν και κατα πόσο είσαι έτοιμος να διατηρήσεις τα ηθικα σου όρια και να σκεφτεις λιγο πέρα απο τα όρια του εαυτου σου...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν εργαζόμουν σε κάποιο σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος δεν θα ένιωθα καλά να πάω και να κλέψω την εφορία.. πράγματι θα ήταν άδικο
αλλά στην ελλάδα όχι.. δεν αξίζει τον κόπο
ούτε οι πολίτες αξίζουν την όποια εντιμότητα ούτε οι διαχειριστές του δημοσίου

εδώ απλά ισχύουν οι κανόνες της ζούγκλας η της άγριας δύσης  :grin:

καλά κάνουν και οι γιατροί...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

δεν εχεις μαρτυρες

Τυπε με το πλαστικο χρημα δεν ελεγχεται μονο ο πωλητης αλλα και ο αγοραστης.

Οταν εσυ πας και δηλωνεις εισοδημα 5000 και με τις καρτες πληρωσες 20.000 σε εναν χρονο σε τσιμπανε και εσενα και θα φορολογείσαι για 20.000 και οχι για 5000.

Fair enough νομιζω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχουμε και εδω μεσα μεγαλογιατρους που τα κλεμμενα απο τη φοροδιαφυγη τα τρωνε σε call girls  :uglystupid:

από που συμπεραίνεις ρε μουνόπανο ότι ο συγκεκριμένος συμφορουμίτης έκανε φοροδιαφυγή ?? όλοι είναι σαν τα μούτρα σου νομίζεις και σαν τους συγγενείς σου ρε αρχίδι ??

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τυπε με το πλαστικο χρημα δεν ελεγχεται μονο ο πωλητης αλλα και ο αγοραστης.

Οταν εσυ πας και δηλωνεις εισοδημα 5000 και με τις καρτες πληρωσες 20.000 σε εναν χρονο σε τσιμπανε και εσενα και θα φορολογείσαι για 20.000 και οχι για 5000.

Fair enough νομιζω.
Ετσι ειναι.Και ενα δανειο που ειχα παρει παλια 20000 ευρω,ο λογιστης μου ειπε να μη το δηλωσω καθολου στην εφορια.Το μονο που μπορει να εχεις ειναι αρνητικα,μη περιμενεις καλο η ελαφρυνση.Ετσι εκανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom