You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιατρικές εξετάσεις και ιερόδουλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peoekrisma
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Κατερινάκι γεια σου.Είμαι νέος στο άθλημα ( σε έχω επισκεφθεί και μιά φορά - ομολογώ ότι έχεις διαφορά από άλλα σπιτάκια - και δεν έλειπε καθόλου και το χιούμορ ) να ρωτήσω όμως κάτι άσχετο από το θέμα.Ακούω για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,ιατρικές εξετάσεις,τμήμα ηθών κλπ από φορολογικής σκοπιάς τι γίνεται ? Κανετε είτε εσύ είτε το σπίτι έναρξη ασκήσεως επαγγέλματος στη κατά τόπους Δ.Ο.Υ. ή όχι ? Και αν δεν κάνετε όλο αυτό είναι αδήλωτο εισόδημα ( Αλογοσκούφη που είσαι ? !! ) ή μήπως φορολογήσθε εφ'απαξ μιά φορά ανά έτος ?.
Κατερινακι...προσεξε μην τα παιρνεις και παρα πολυ γιατι εισαι και
σε κρισιμη ηλικια...
Και μαθε να εισαι λιγακι πιο ευγενικη,δεν βρισκεσαι στο χωρο δουλειας σου καλη μου
Δεν θα μας μιλήσεις nefelaki για ευγένειες εσύ… είσαι ένα απλό nick εδώ μέσα… Η Κατερίνα έχει τους «όρχεις» και λέει που μπορούμε να την βρούμε… και όσοι την γνωρίζουμε από κοντά ξέρουμε πόσο ευγενική είναι και εντός και εκτός του μαγαζιού και δεν χρειάζεται να μας το πεις εσύ… και δεν είναι καθόλου σε κρίσιμη ηλικία…εμείς παθαίνουμε κρίση όταν την βλέπουμε και δεν είμαστε λίγοι, πιστέψαμε… Το να μην λες που μπορούμε να σε βρούμε δείχνει μεγάλη αγένεια…μια και ισχυρίζεσαι ότι είσαι του επαγγέλματος… αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι έτσι καλύτερα, γιατί ποιος ξέρει τι μπάζο είναι για να μην θέλει να την δούμε… φοβάται μήπως το κράξουμε;… και σίγουρα κάπως έτσι είναι, γιατί κανείς συναγωνιστής δεν σε έχει πάρει…
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν θα μας μιλήσεις nefelaki για ευγένειες εσύ… είσαι ένα απλό nick εδώ μέσα… Η Κατερίνα έχει τους «όρχεις» και λέει που μπορούμε να την βρούμε… και όσοι την γνωρίζουμε από κοντά ξέρουμε πόσο ευγενική είναι και εντός και εκτός του μαγαζιού και δεν χρειάζεται να μας το πεις εσύ… και δεν είναι καθόλου σε κρίσιμη ηλικία…εμείς παθαίνουμε κρίση όταν την βλέπουμε και δεν είμαστε λίγοι, πιστέψαμε… Το να μην λες που μπορούμε να σε βρούμε δείχνει μεγάλη αγένεια…μια και ισχυρίζεσαι ότι είσαι του επαγγέλματος… αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι έτσι καλύτερα, γιατί ποιος ξέρει τι μπάζο είναι για να μην θέλει να την δούμε… φοβάται μήπως το κράξουμε;… και σίγουρα κάπως έτσι είναι, γιατί κανείς συναγωνιστής δεν σε έχει πάρει…
Μπαζο? Ναι,γι'αυτο δεν λεω που δουλευω
Αν και υπαρχει και αλλη αποψη,που ειναι και η δικια μου..
Δεν δουλευω αυτο το διαστημα,ετσι δεν μπορω να πω και που ειμαι ;)
Ευγενικη εντος και εκτος του μαγαζιου μπορει να ειναι δεν αντιλεγω
εδω μεσα εμενα μου εδειξε παντως το αντιθετο...
Τεσπα,οπως ειπες ειμαι ενα νικ μονο εδω μεσα
και μαλλον δεν μπορω να εχω αποψεις... ;)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Kοριτσάκι, δε πας να βγάλεις κάνα μεροκάματο;
Δεν γινεται ακομα αγορακι ;)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατί, περιμένεις τον αύγουστο που θά'ναι παχιές οι μύγες;
Περασε ο αυγουστος...
Εχω κανει μια επεμβαση και δεν μπορω ακομα να πιασω δουλεια ;)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Δ
Δεν πιστευω αλλαγής φύλου
Περασε ο αυγουστος...
Εχω κανει μια επεμβαση και δεν μπορω ακομα να πιασω δουλεια ;)
Δεν πιστευω αλλαγής φύλου
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
νεφελακι απαρνιεσε τιν ιερια του εροτα κατερινα69?
ι κατερινα69 ειναι μια ιερι μιστρια του εξαρτιμενου παθους που χαριζει μοναδικες ιδονιστικες στιγμες στουσ απανταχου σινμπουρδελιαριδες!
δε μπορισ να κατακρινις ετσι μια αφροδιτι του εροτα ατακτι και λισαλεα πορνι νεφαλακι!
εισαι αθιροστομι, και πρεπι να καταδικαστισ στο εροτοδικιο απ' τον θερμο δικαστι τισ ιδονις μεγα λιομα! και ι κατιγορια σου ...ελιψι σεβασμου προς τιν θεσπεσια ιερια του εροτα κατερινα69!
καλο τον τιτανοτεραστιο δικαστι λιομα να εκδικασει αυτι τιν ανιθικι και ξεβρακοκεφαλι τσουλα στο εροτοδικιο! ιπερμαχε, αμαρτολε και τιμιμενε δικαστα τις αλιτροτισ ιδονις, κλιδοκρατορα τισ φιλακισμενισ ιδονις λιομααααα σε καλο να εκδικασεις με το κρεατινο ραβδι σου τιν ξετσιποτι και ξεσκισμενι πορνι νεφελακι !!!
ι κατερινα69 ειναι μια ιερι μιστρια του εξαρτιμενου παθους που χαριζει μοναδικες ιδονιστικες στιγμες στουσ απανταχου σινμπουρδελιαριδες!
δε μπορισ να κατακρινις ετσι μια αφροδιτι του εροτα ατακτι και λισαλεα πορνι νεφαλακι!
εισαι αθιροστομι, και πρεπι να καταδικαστισ στο εροτοδικιο απ' τον θερμο δικαστι τισ ιδονις μεγα λιομα! και ι κατιγορια σου ...ελιψι σεβασμου προς τιν θεσπεσια ιερια του εροτα κατερινα69!
καλο τον τιτανοτεραστιο δικαστι λιομα να εκδικασει αυτι τιν ανιθικι και ξεβρακοκεφαλι τσουλα στο εροτοδικιο! ιπερμαχε, αμαρτολε και τιμιμενε δικαστα τις αλιτροτισ ιδονις, κλιδοκρατορα τισ φιλακισμενισ ιδονις λιομααααα σε καλο να εκδικασεις με το κρεατινο ραβδι σου τιν ξετσιποτι και ξεσκισμενι πορνι νεφελακι !!!
Επισκέπτης
Μαλλων φτιαξαμε βυζακια.Λολ,μπααααααα
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Χθες πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να δώσω αίμα για ένα συγγενικό πρόσωπο. Έπρεπε να συμπληρώσω ένα έντυπο το οποίο έλεγε στο κάτω μέρος. Ότι όσοι έρχονται σε επαφή με άτομα που πληρώνονται για sex αποκλείονται από την αιμοδοσία. Τελικά δεν μου πήραν αίμα. Δεν επέμεινα κιόλας. Είπα στο γιατρό που μου πήρε την πίεση ότι λαμβάνω όλα τα μέτρα προφύλαξης και βέβαια του είπα ότι είμαι 'πουτανιάρης'. 'Οσοι ασχολούνται πάντως με το "άθλημα" αυτό αποκλείονται από την αιμοδοσία ότι μέτρα και αν λαμβάνουν. Ανήκουμε δηλαδή στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
>
>
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αν υπηρχαν καλλιστεια για την «πειρα»…Κατερινακι...προσεξε μην τα παιρνεις και παρα πολυ γιατι εισαι και
σε κρισιμη ηλικια...
Και μαθε να εισαι λιγακι πιο ευγενικη,δεν βρισκεσαι στο χωρο δουλειας σου καλη μου
βασει των προυποθεσεων γι’αυτην την’’ δουλεια..’’
θα εβγαινες…’’Μις Ασχετιλα’’
Γι’αυτό ασε τις ειρωνειες…κι ελα να σου μαθω
κανενα κολπακι μπας και δεις χαρα στα σκελια σου…
Κι αν είσαι του χωρου όπως λες…καλο θα σου κανει…
Ε….να μην φευγεις και κάθε μερα ασεφτη….κριμα είναι…!!!
Αν υπηρχαν καλλιστεια για την «πειρα»…
βασει των προυποθεσεων γι’αυτην την’’ δουλεια..’’
θα εβγαινες…’’Μις Ασχετιλα’’
Γι’αυτό ασε τις ειρωνειες…κι ελα να σου μαθω
κανενα κολπακι μπας και δεις χαρα στα σκελια σου…
Κι αν είσαι του χωρου όπως λες…καλο θα σου κανει…
Ε….να μην φευγεις και κάθε μερα ασεφτη….κριμα είναι…!!!
Τα κοριτσια μαλλιοτραβιουνται. ;)
Αγκαλιτσα για να ηρεμησουμε και ειρηνη.
Η αληθεια εχει πολλες αποχρωσεις,οχι μονο μια. ;)
Να ειστε αγαπημενες και μονιασμενες.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Χθες πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να δώσω αίμα για ένα συγγενικό πρόσωπο. Έπρεπε να συμπληρώσω ένα έντυπο το οποίο έλεγε στο κάτω μέρος. Ότι όσοι έρχονται σε επαφή με άτομα που πληρώνονται για sex αποκλείονται από την αιμοδοσία. Τελικά δεν μου πήραν αίμα. Δεν επέμεινα κιόλας. Είπα στο γιατρό που μου πήρε την πίεση ότι λαμβάνω όλα τα μέτρα προφύλαξης και βέβαια του είπα ότι είμαι 'πουτανιάρης'. 'Οσοι ασχολούνται πάντως με το "άθλημα" αυτό αποκλείονται από την αιμοδοσία ότι μέτρα και αν λαμβάνουν. Ανήκουμε δηλαδή στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
>
για αυτο συγκεκριμενα δεν γνωριζω αλλα βαση αυτου θα ηθελα να πω οτι οσοι εχουμε πολλες σχεσεις , ειτε με γκομενες ή ιεροδουλες καλο θα ηταν καθε 6 μηνες να κανουμε και καμια εξεταση !!!
στο συγγρου δινεις 3 ευρω συμμετοχη, πας απο 7:30 το πρωι παιρνεις νουμερο και εξεταζεσαι !!!
εγω το κανω, εσεις ?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι ναι…Ας πιαστουμε ολοι χερι χερι…και να προσευχηθουμε….Τα κοριτσια μαλλιοτραβιουνται. ;)
Αγκαλιτσα για να ηρεμησουμε και ειρηνη.
Η αληθεια εχει πολλες αποχρωσεις,οχι μονο μια. ;)
Να ειστε αγαπημενες και μονιασμενες.
Καρτερ ημων..τω εν τοις μηχανης
αγιασθητω το βολαν σου…
ελθετω η μπαταρια σου….
γεμισθητω το ρεζερβουαρ σου…
ως εν λιπαντικων κι επι της μηχανης…
Τον στροφαλον ημων τον επιουσιον….
σωσε ημειν σημερον…
και αφεσε ημειν από τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων…
ως και υμεις αφιομεν τις βαλβιδες ημων….
στων αντιπροσωπων και των μηχανικων…
αλλά ρυσαι ημας από τα ημιτασιον…..AVIN…!!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
και η πλακα θα ειναι να ειναι το nefelaki καμια που ξερουμε η οποια να ειναι κουκλαρα και να κανει τρελο πηδημα !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις