Νέα

Ιατρικές εξετάσεις και ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι οπως ο ηλεκτρολογος εχει ειδικο κατσαβιδι για να μη παθει ηλεκτροπληξια αυτος αλλα και οι πελατεσ γυρω του ετσι και οι εξετασεισ ειναι μερος του επαγγελματος.Και για σας νεφελακι ειναι απαραιτητες γιατι προλαβενεις πολλα δηνά...

Εγω δεν ειπα να μην τις κανουνε οι κοπελες,
ισα ισα τ'αντιθετο γιατι με τοσα ατομα συναναστρεφομαστε καθημερινα.
Πρωτα κανουμε καλο στον εαυτο μας και μετα σε ολους τους υπολοιπους,
απλα δεν ειναι δυνατον να πας σε ενα "σπιτι" και να πεις της κοπελας
δειξε μου το βιβλιαριο σου,αλλιως δεν περναω...
Στη καλυτερη περιπτωση ειναι να σε στειλει σε κανενα διαολο η κοπελα :sunglasses:

Επισκέπτης
απλα δεν ειναι δυνατον να πας σε ενα "σπιτι" και να πεις της κοπελας
δειξε μου το βιβλιαριο σου,αλλιως δεν περναω...
Στη καλυτερη περιπτωση ειναι να σε στειλει σε κανενα διαολο η κοπελα :sunglasses:
ακρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα δηλαδη..αλλα αφου βρισκουν & τα κανουν,καλα κανουν..

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ακρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα δηλαδη..αλλα αφου βρισκουν & τα κανουν,καλα κανουν..

εγω προσωπικα δεν την θεωρω αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα...
Οχι να τον βρισεις τον ανθρωπο αλλα να μην του δειξεις το βιβλιαριο σου...
Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο μεχρι τωρα :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

αν ηξερες οτι αν το κανεις αυτο, απ την επομενη δεν θα μπορουσες να κανεις αυτη τη δουλεια με ολα τα συνεπαγομενα, μαλλον θα το εδειχνες και με μεγαλη ευχαριστηση..

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αν ηξερες οτι αν το κανεις αυτο, απ την επομενη δεν θα μπορουσες να κανεις αυτη τη δουλεια με ολα τα συνεπαγομενα, μαλλον θα το εδειχνες και με μεγαλη ευχαριστηση..

Δεν θα μπορουσα να κανω αυτη τη δουλεια???  :huh:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πες μου τί δεν καταλαβες να στο εξηγησω καλλιτερα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω προσωπικα δεν την θεωρω αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα...
Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο μεχρι τωρα :sunglasses:

γιατι να μην το δειξεις? (μπορει να ναι κ ηλιθια ερωτηση αλλα δεν καταλαβαινω...)
κ γιατι να στραβωσεις κιολας? λογικο δεν ειναι αν στο ζητησει? :think:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Nα σου πω τι θα απανουσα εγω αν μου ζητουσες το βιβλιαριο μου???
Δειξε μου εσυ απο ποτε εχεις να κανεις εξετασεις και θα σου
δειξω και εγω το δικο μου...
Ετσι παει!!!
Δεν πάει έτσι βρε nefelaki.
Για παράδειγμα, σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, έχει δικαίωμα να ζητήσεις να δεις πτυχίο-άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ατόμου (π.χ. γιατρός, δικηγόρος, πολ.μηχανικός κ.α.), η οποία σε πολλές περιπτώσεις΄είναι και κορνιζομένη για να φαίνεται (δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό ή όχι). Τώρα , στη δική σας δουλειά μιας και δεν υπάρχει πτυχίο (μμμμ, καλή ιδέα!!! Σχολή Εκπαίδευσης Ιερόδουλων??? Διευθυντής pitsilistis!!!), το κομμάτι της δουλειάς σας που αφορά εσάς αλλά και τους πελάτες είναι καθαρά το θέμα της υγείας. Οπότε, εάν δεν έχεις κάτι να κρύψεις, γιατί να μην το δείξεις ???
Εγώ προσωπικά δεν έχω ζητήσει ποτέ, και ούτε πρόκειται. Αλλά και κάποιος να σου ζητήσει, εάν δεν έχεις να κρύψεις κάτι γιατί να μην το δείξεις???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ετσι παει!!!

τωρα ειδα αυτη την απαντηση..

εχουμε πολυ πλακα λεμε..  :2funny: :2funny:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πάει έτσι βρε nefelaki.
Για παράδειγμα, σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, έχει δικαίωμα να ζητήσεις να δεις πτυχίο-άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ατόμου (π.χ. γιατρός, δικηγόρος, πολ.μηχανικός κ.α.), η οποία σε πολλές περιπτώσεις΄είναι και κορνιζομένη για να φαίνεται (δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό ή όχι). Τώρα , στη δική σας δουλειά μιας και δεν υπάρχει πτυχίο (μμμμ, καλή ιδέα!!! Σχολή Εκπαίδευσης Ιερόδουλων??? Διευθυντής pitsilistis!!!), το κομμάτι της δουλειάς σας που αφορά εσάς αλλά και τους πελάτες είναι καθαρά το θέμα της υγείας. Οπότε, εάν δεν έχεις κάτι να κρύψεις, γιατί να μην το δείξεις ???
Εγώ προσωπικά δεν έχω ζητήσει ποτέ, και ούτε πρόκειται. Αλλά και κάποιος να σου ζητήσει, εάν δεν έχεις να κρύψεις κάτι γιατί να μην το δείξεις???

Δεν ξερω εγω προσωπικα αν θα το εδειχνα η οχι αλλα δεν το θεωρω σωστο...
Δεν ξερω γιατι...
Ισως να εχω αδικο αλλα μου φανταζει πολυ γελοιο να μου πει ο αλλος δειξε μου
το βιβλιαριο σου...
Δεν ξερω... :o :P

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
τωρα ειδα αυτη την απαντηση..

εχουμε πολυ πλακα λεμε..  :2funny: :2funny:

μου θυμίζει αυτό που λέγαμε πιτσιρίκια:
"δεν σου δίνω απο τα γαριδάκια μου εαν δεν μου δώσεις ένα δρακουλίνι απο τα δικά σου!"
Έτσι πάει!...
Γ.Τ.Π.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
"δεν σου δίνω απο τα γαριδάκια μου εαν δεν μου δώσεις ένα δρακουλίνι απο τα δικά σου!"
Έτσι πάει!...
Γ.Τ.Π.

αχμ δεν το ειπα ακριβως ετσι αλλα τεσπα...wtr ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Έτσι πάει!...
Γ.Τ.Π.

δεν εχω λογια, δε φτανουν τα emoticons..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εγώ παιδιά το πουλί μου δεν το βάζω εύκολα όπου νάνε, φοβάμαι λίγο γιατί δεν είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, σε μπουρδέλα πάω αλλά μόνο για πίπα με καπότα.
Ξέρω, πετάω τα χρηματά μου αλλά τουλάχιστον έχω μια σιγουριά.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά το πουλί μου δεν το βάζω εύκολα όπου νάνε, φοβάμαι λίγο γιατί δεν είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, σε μπουρδέλα πάω αλλά μόνο για πίπα με καπότα.
Ξέρω, πετάω τα χρηματά μου αλλά τουλάχιστον έχω μια σιγουριά.

Προσεχεις για να εχεις... :grin: ;)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Καλά δεν κάνω nefelaki, εσένα που θα σε βρούμε να... γνωριστούμε ;)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Δεν ξερω εγω προσωπικα αν θα το εδειχνα η οχι αλλα δεν το θεωρω σωστο...
Δεν ξερω γιατι...
Ισως να εχω αδικο αλλα μου φανταζει πολυ γελοιο να μου πει ο αλλος δειξε μου
το βιβλιαριο σου...
Δεν ξερω... :o :P
Δεοντολογικά δεν είναι σωστό είτε αυτός εάν σου το ζητήσει αλλά και εσύ να μην το δείξεις. Όσον αφορά εμάς , που το επάγγελμά μας δεν έχει να κάνει με σεξουαλικές επαφές, δεν είναι "υποχρεωτικό" από κάποιο νόμο να κάνουμε εξετάσεις. Τις κάνουμε καθαρά για προσωπικούς λόγους. Εσύ δεν μπορείς να ζητήσεις από εμένα βιβλιάριο υγείας για να δεις εάν είμαι καθαρός. Αλλά και να δεις και πάλι αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να σου δείξω για παράδειγμα χθεσινές εξετάσεις ότι είμαι καθαρός από ΣΜΝ, αλλά τι σημαίνει αυτό? Όπως πρέπει να ξέρεις, πιο καλά από εμάς, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αφορούν ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2-3 μήνες πίσω από την ημερομηνία που έγιναν (όσον αφορά το HIV). Έτσι και εσείς ξέρετε ότι ήσασταν καθαρές μέχρι τον προηγούμενο 1,5-2 μήνες (για HIV πάντα). Το ρίσκο πάλι υπάρχει, αλλά εάν δεις ότι μια κοπέλα είναι τακτική στους ελέγχους της, αυτό σημαίνει ότι είναι καλή επαγγελματίας και είναι ένας ακόμα λόγος να την εμπιστεύεσαι και να την προτιμάς εκτός από τις "υπηρεσίες" της.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια καθεστε και λετε τοσες ωρες μπλα μπλα...............!
λογικα τωρα καποιοι απο εδω μεσα χωρις να κανουνε αυτο το επαγκελμα και τους εχουνε τυχει τοσα!!! να σπανε καποτες να παθαινουνε μυκυτιασεις ερπη κτλ κτλ
δηλ σε αυτες τις κοπελες που το κανουνε επαγκελμα δεν θα εχουνε τυχει και μικρομαλακιουλες...!!!
απλα πας με καποτα και προσεχεις...!!!
εδω δεν εμπιστευομαστε απλα κοριτσια!!!!!θα εμπιστευτουμε σε κοκκινα σπιτακια????

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ετσι παει!!!

Δεν είναι λογική αυτή.

Ο μέσος πελάτης σου δεν πάει ούτε κατά διάνοια με όσα άτομα πας εσύ λόγω του επαγγέλματός σου, άρα οι πιθανότητές σου να πάθεις κάτι είναι κατά πολύ μεγαλύτερες. Και, σε παρακαλώ, μην μου πεις ότι δεν ξέρεις τί κάνει ο καθένας και ποιος είναι ή που μπορεί να έχει πάει πριν από εσένα... Λίγη κοινή λογική, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, στατιστικά είναι αδύνατον να πιάσει τα δικά σου νούμερα, οπότε άστοχο το σκεπτικό σου.

Εάν συνεννούμασταν όλοι να ζητάμε χαρτί αλλιώς δεν πατάμε μέσα, να δείτε για πότε όχι μόνο θα το έδειχναν, αλλά θα το κορνιζάρανε κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom