Ασχολούμαι με το άθλημα των CG εδώ και 11 χρόνια. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχω γνωρίσει άπειρες βιζιτούδες απ'όλα τα μέρη της γης. Παρ'ότι Θεσσαλονικιός έλειπα όλα αυτά τα χρόνια απο την πόλη και να που εδώ και ένα χρόνο περίπου ξαναγύρισα. Όλο αυτό το χρόνο προσπάθησα να βρώ κάποια άκρη, κύκλωμα, γνωριμία, γραφείο...κάτι βρε αδερφέ...ΤΙΠΟΤΑ Όσες φορές δοκίμασα τον Αγγελιοφόρο τις περισσότερες φορές ερχόντουσαν κάτι μπάζα και τις υπόλοιπες δεν ερχόντουσαν καν με αποτέλεσμα να περιμένω με το στο χέρι...Ανάγκαστηκα λοιπόν να παραγγέλνω CG απο την Αθήνα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τον Βόλο κλπ. Προσωπικά ντρέπομαι και πραγματικά λυπάμαι που η πόλη μου δεν μπορεί να μου προσφέρει αυτό που μέχρι και σε μακρυνά χωριά μπορώ να βρω. Προσωπικά η τιμή του CG δεν με ενδιαφέρει, μπορώ να πληρώσω πολλά λεφτά, αλλά τα CG που είναι?? Κάποιοι μέσα απο το φόρουμ λένε οτι η Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλά CG απλά δεν ψάχνουμε στο σωστό μέρος Που πρέπει να ψάξουμε και πόσα πρέπει να δώσουμε για να ανακαλύψουμε τέλος πάντων τα ''καλά'' CG?? Μέχρι και οι ίδιες οι κοπέλες CG που έρχονται απο τις άλλες πόλεις που προείπα με ρωτάνε: Μα καλά Θεσσαλονίκη δεν έχει καθόλου κοπέλες? Anyway... Δεν περιμένω να πάρω κάποιο τηλέφωνο απο εδώ μέσα, άλλωστε είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει.