Γράφει η Χ
Αν επιθυμείς να διαβάσεις το Part 1 πάτησε το κίτρινο μπαρμπαδάκι
Εγώ μόλις επέστρεψα σπίτι, θέλοντας να ανάψω τη φαντασία του Μ και να περηφανευτώ (τόσο στον εαυτό μου για το οτι το τόλμησα όσο και στον Μ), του τηλεφώνησα να του πω τι έκανα.
Με στόλισε με κοσμητικά επίθετα (πουτανάκι, ξεκωλιάρα, προσωπικό του χυσοδοχείο, βρωμιάρα, έκφυλη) και μου ανέφερε τι θα ήθελε να με κάνει μιας και τον είχα καβλώσει μόνο και μόνο στην ιδέα του τι έκανα.
"Μόλις έρθω σπίτι θα σου γαμήσω όλες τις τρύπες. Να με περιμένεις με μια σφήνα στον κώλο σου. Θέλω να έχει ανοίξει για να βάλω την πούτσα μου μέσα."
Μου είπε να κάνω και κλύσμα για να είμαι πεντακάθαρη. Ήθελε να μου κάνει γλυφοκώλι πριν με γαμήσει.
Έκανα ότι μου ζήτησε. Φόρεσα μόνο ένα oversized μαύρο σακάκι, ένα μαύρο string και τις κόκκινες γόβες μου. Έβαλα τη σφήνα και τον περίμενα πάνω στην τραπεζαρία στηρίζοντας τα πόδια μου σε 2 καρέκλες. Μέχρι να έρθει έπαιζα την κλειτορίδα μου για να καβλώσω όσο περισσότερο γίνονταν. Όπως και έγινε. Μετά απο λίγο ήμουν μούσκεμα. Χάρηκα γιατί μόλις θα έρχονταν ήξερα ότι θα με αρχίσει στο γλυφομούνι και αν έβλεπε το μουνί μου μούσκεμα θα έμενε εκεί με τη γλώσσα του αρκετή ώρα να πιεί όλα μου τα ζουμιά.
Μπήκε σπίτι, με είδε έτσι και όρμηξε καταπάνω μου. Μετά απο λιγα γλωσσόφιλα και μερικά χαστούκια μου άνοιξε τα πόδια, έσκισε το string και έπεσε με τα μούτρα να κάνει γλυφομούνι. Τρέμαμε και οι 2 απο κάβλα. Έπειτα με άρπαξε, με γύρισε αλλιώς με τα μούτρα στο τραπέζι και μου έβγαλε τη σφήνα. Μου έριξε μερικά δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια και μου τα άνοιξε για να βάλει τη γλώσσα του μέσα στον κώλο μου. Έγλυφε και έβαζε το δάχτυλό του.
"Είσαι πολύ ανοιχτή καβλιάρα μου. Θα σου βάλω 2 δάχτυλα"
Έβαλε 2 δάχτυλα. Τα κουνούσε με ωραίο ρυθμό και ταυτόχρονα συνέχισε να μου ρίχνει χαστούκια στα κωλομέρια.
Όπως ήμουν στημένη, σταματάει, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και μου χώνει την πούτσα του μέσα.
Όταν έχυσε ένιωθα να πετάγονται σαν πίδακας τα χύσια του μέσα μου. Ο Μ ήταν για ώρες καβλωμένος και τα αρχίδια του πονούσαν απο την κάβλα. Με έχυσε μέσα στον κώλο με κραυγές ηδονής.
Αφού πλυθήκαμε στο μπάνιο, αράξαμε στον καναπέ με ένα μπουκάλι κρασί και του εξιστόρησα όσα είχαν συμβεί στο καφέ με την ταμία.
Το Part 3 και το Part 4 θα γραφούν τις επόμενες ημέρες (μιας και διαπιστώνω ότι τα μεγάλα σεντόνια δεν σας αρέσουν)
Να είστε όλοι καλά!
X