Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γιατί Αθήνα είναι όλες οι καριερίστριες :2funny:

Αυτές που γαμιούνται με αφεντικά,διευθυντές,προισταμένους,αλλά έχουν και σχέση ταυτόχρονα

Το καλό Αθήνα είναι ότι έχει και πολλές χωρισμένες,μιλφ,μόνιμες ξένες κλπ και όλο και κάτι βρίσκεις.Επαρχία ούτε αυτές δεν έχεις
Εδώ Αθήνα θα βρεις και πολλα καβαλημενα καλάμια ομως

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.303
Πόντοι
3.656
Πολλοί που βρίσκουνε γκόμενά δεν τις βγάζουνε πελον βόλτες έξω γιατί φοβούνται μην τους φάει κανένας άλλος τη. Γκόμενά με τέτοια πείνα που υπάρχει στο αγαμισταν.. Εσύ πχ αν είχες μουναρα θα πηγαο ες μαζί της σε μπαρ οι 2 σας με τα λιγουρια να την κοιτάνε όλο το βράδυ? Και αν θες να. Πας Γι κατουριμα τι αφήνειςονη της δέκα λεπτά? Θα δώσει τηλέφωνο σίγουρα σε. Κάποιον.. Για αυτό σου λέει ο άλλος το πολύ πολύ να πάμε για κάνα φαΐ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μου βγήκε ο κολος να βρω. Γκόμενά, να κάτσω τώρα να πηγαίνω σε κλαμπ μπαρ και να την μου την κλέψουν άλλοι να μείνω πάλι μπακουρι?? ??

Μπα,πλέον ο μόνος λόγος να βγεις αν είσαι ανύπαντρος 30+ είναι αν βγαίνεις με γκόμενα.Εγώ τουλάχιστον εξόδους με ψωλαρία τις έχω μπουχτίσει.Να βγαίνεις με άλλους 1-2 μαλάκες στα μαγαζιά και αυτό να το λέτε διασκέδαση.΄Άσε ρε φίλε.Χίλιες φορές με γκόμενα,θα χουφτώσεις,θα φιλήσεις,θα σε κοιτάνε τα λιγούρια,θα σε κοιτάνε άλλες,άμα είναι να βγω ψωλαρία προτιμώ να κάτσω εδώ στο bou.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.535
Πόντοι
456
ευχαριστω για τα λογια παιδες, θα δω τι θα απογινω...
Ότι και να κάνεις μην τα φτιάξεις μέσα στην απελπισία με πολύ μεγαλύτερη σου. Αυτές οι γυναίκες είναι μόνες τους για πολύ καλούς λόγους. Είναι βαμπίρ που επιβιώνουν πίνοντας την ψυχή των αφελών. Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν... Όπως επίσης μακριά από χωρισμένες με παιδιά. Άλλη κατηγορία βρυκολάκων αυτή.

Γνωστός σε παρόμοια φάση με εσένα είναι πρώην ναυτικός. Όχι αξιωματικός απλό πλήρωμα ήταν, δηλαδή δεν κέρδιζε τα πολλά λεφτά.
Μόλις πήρε σύνταξη πήγε 20 ημέρες στις Φιλιππίνες και γύρισε με γυναίκα. Από ότι μου λέει ακόμα και το χωριό της φαίνεται Νέα Υόρκη σε σύγκριση με αυτά που είχε συνηθίσει.

Στην Ελλάδα γυναίκες υπάρχουν πολλές για σπίτι όμως λίγες. Γιατί δεν σχεδιάζεις καμία τέτοια ριζική κίνηση; Βρες κάποιον φίλο φίλου που έκανε το ίδιο, ενημερώσου και σχεδιάσε το, αν σκοπός σου είναι ο γάμος. Με τόσους πουρέιντζερ που πάνε εκεί πέρα θα σε βλέπουν σαν τζόβενο. Στην τελική θα κάνεις και ένα ταξιδάκι να ξελαμπικάρεις και αν δεν βρεις κάποια τουλάχιστον θα ξεσκιστείς στο φτηνό :fuck2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.303
Πόντοι
3.656
Ότι και να κάνεις μην τα φτιάξεις μέσα στην απελπισία με πολύ μεγαλύτερη σου. Αυτές οι γυναίκες είναι μόνες τους για πολύ καλούς λόγους. Είναι βαμπίρ που επιβιώνουν πίνοντας την ψυχή των αφελών. Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν... Όπως επίσης μακριά από χωρισμένες με παιδιά. Άλλη κατηγορία βρυκολάκων αυτή.

Ε κάτσε ρε φίλε,όχι αυτές όχι τις άλλες,λες και έχει επιλογές ο άνθρωπος.Οι πιο πολλοί άντρες σ'αυτή την κατάσταση όποια κάτσει είναι,μικρή-μεγάλη,παντρεμένη-χωρισμένη,μακάρι να φέρναμε ξένες για όλα τα μπακούρια της επαρχίας.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.535
Πόντοι
456
Ε κάτσε ρε φίλε,όχι αυτές όχι τις άλλες,λες και έχει επιλογές ο άνθρωπος.Οι πιο πολλοί άντρες σ'αυτή την κατάσταση όποια κάτσει είναι,μικρή-μεγάλη,παντρεμένη-χωρισμένη,μακάρι να φέρναμε ξένες για όλα τα μπακούρια της επαρχίας.
Επιλογές υπάρχουν αλλά όχι με αυτές.

Το έργο με το εξωτερικό παίζεται σχεδόν 20 χρόνια τώρα, από το μακρινό 2004 το παρακάτω άρθρο.....βέβαια τώρα η Ουκρανία δεν είναι όπως τότε

Αποστολή Ουκρανία: στόχος νύφες

Πενθήμερες εκδρομές στο Κάλχορντ της Ουκρανίας για ανεύρεση συντρόφου διοργανώνει ο Δήμος Ζαχάρως! Το πρώτο γκρουπ των 40 θερμόαιμων(;) τουριστών αναχωρεί εντός των ημερών, ωστόσο δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν μερικές ακόμα εξορμήσεις.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Το έργο με το εξωτερικό παίζεται σχεδόν 20 χρόνια τώρα, από το μακρινό 2004 το παρακάτω άρθρο.....βέβαια τώρα η Ουκρανία δεν είναι όπως τότε

Πενθήμερες εκδρομές στο Κάλχορντ της Ουκρανίας για ανεύρεση συντρόφου διοργανώνει ο Δήμος Ζαχάρως! Το πρώτο γκρουπ των 40 θερμόαιμων(;) τουριστών αναχωρεί εντός των ημερών, ωστόσο δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν μερικές ακόμα εξορμήσεις.
Παρακαλουμε για αμεση ανταποκριση για Καλχορντ απο @Kman2 και τους λοιπους συμπολεμιστες στα Ουκρανικα εδαφη

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706

Αυτο ειναι πολυ παλιο αν δεν κανω λαθος. Ηρθαν οι κοπελαρες κ εξαφανιστηκαν, δεν αντεξαν την βουκολικη κουλτουρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Από όλα έχει ο μπαξές!
Αμα κατέβει Αθήνα ο σαντμαν θα μπουκάρει αγριεμενος και καυλωμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σα πιτμπουλ που το έχεις κλείσει σε κλουβί για μήνες... Αταιστο και αγάμητο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φαντάζεσαι το Σάντμαν νυφοκυνηγό στην Ουκρανία?Θα τις είχε ξεκωλιάσει όλες τις νύφες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.303
Πόντοι
3.656
Αυτο ειναι πολυ παλιο αν δεν κανω λαθος. Ηρθαν οι κοπελαρες κ εξαφανιστηκαν, δεν αντεξαν την βουκολικη κουλτουρα

Έπρεπε να φέρνανε πολωνέζες που γουστάρουν τα βουκολικα σύμφωνα με τον άρχοντα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έπρεπε να φέρνανε πολωνέζες που γουστάρουν τα βουκολικα σύμφωνα με τον άρχοντα

Πλάκα πλάκα Πολωνέζα αγρότισσα να ασχολείται με άρμεγμα,όργωμα θα βρεις.Ουκρανέζα εκτός κωλόμπαρου,στριπτιζάδικου,μπορδέλου,γραφείου έσκορτ δύσκολα.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Ποια ελλεινιδα ρε. Μεγάλε κάνει παιδιά πόσα θες να μας τρελάνεις?? Αυτές από το να ανοίγουν τα πόδια τίποτα άλλο δεν ξέρουνε.. Οι αλβαξιδες κάνουνε για οικογένεια οι ελλεινιδες πουτσα και πουλο..
Ζήτω το χοτζας

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αμα κατέβει Αθήνα ο σαντμαν θα μπουκάρει αγριεμενος και καυλωμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σα πιτμπουλ που το έχεις κλείσει σε κλουβί για μήνες... Αταιστο και αγάμητο
Και τί βρίσκεις τίποτα στην αθηνα? εδώ μόνο που τις κοιτάς έτοιμες είναι σε αρχοσουνε στα μπουκέτα φάση.. Πιο καλα να είσαι σε καμία μέσαια πόλη να φτιάξεις ένα κύκλο να γαμα ςαπο εκεί.. Αθήνα θα τη πέσεις σε 100 και θα φας 99σιγουρες χυλοπιτες??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μπα,πλέον ο μόνος λόγος να βγεις αν είσαι ανύπαντρος 30+ είναι αν βγαίνεις με γκόμενα.Εγώ τουλάχιστον εξόδους με ψωλαρία τις έχω μπουχτίσει.Να βγαίνεις με άλλους 1-2 μαλάκες στα μαγαζιά και αυτό να το λέτε διασκέδαση.΄Άσε ρε φίλε.Χίλιες φορές με γκόμενα,θα χουφτώσεις,θα φιλήσεις,θα σε κοιτάνε τα λιγούρια,θα σε κοιτάνε άλλες,άμα είναι να βγω ψωλαρία προτιμώ να κάτσω εδώ στο bou.
Και βγαίνει με μαλακες και σε αρχίζουν στα παραμυθια ότι 9 ένας γαμησε 3 ο άλλος 3 όπως τότε που λέγαμε μαλακες σαν δεκάχρονο.. Και όταν τους προσγιωσεις στην πραγματικότητα σε κάνουν στην άκρη δεν θέλουνε να ακούνε αλήθειες.. Εγώ έχω φίλο τύπο που νομίζει. Ότι όλες οι γκόμενές του τη πέφτουν. Ο, γιατί η σερβιτόρα στο καφέ μας έφερε νερό και χαμογέλασε, άρα με γουστάρει λέει.. Τέρμα μαλακά.. Ρε μαλακά του λέω έτσι χαμογελάει σε όλους μπας και δώσεις κάνα 2 Έβρο πουρπουαρ.. Όχι λέει το είδα με γουστάρει.. Ε δε μπορώ να ακούω τέτοιες μαλακες με τους μαλακες??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
:jerking:

Γεια σου Αλβανε υπάνθρωπε. Σε έκαναν ανθρωπο(λέμε τώρα) οι Έλληνες και εσύ τους βρίζεις. Τραβά στο τεπελινι τηγανοκεφαλε αυταρα.. ?????
Τυπε για πες μας που ο μπαμπάς σου μιλάει μακεντονσκι στο σπιτι??απόγονε του μεγλαεξανδρου?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τυπε για πες μας που ο μπαμπάς σου μιλάει μακεντονσκι στο σπιτι??απόγονε του μεγλαεξανδρου?
Ρε κουασιμοδε πόσο άσχημος παίζει να είσαι αλβανε φτωχαδακο? Που σε έκαναν ανθρωπο οι Έλληνες και σε έβγαλαν από την φτώχεια σου? Ούτε ψωμί δεν είχατε φτωχόνηστικοί υπανθρωποι. Είστε άσχημοι, φτωχοί,αμόρφωτοι, κατσαπλιαδες και κλέφτες.... Ο. Θεός σας έφτυσε... Πάρτε το χαμπάρι. Γι'αυτο και δεν γαμας Ελληνίδα. Οι Ελληνίδες πάνε με Έλληνες οχι με τηγανοκεφαλους με πεταχτά αυτιά και κουτελα σαν αεροδρόμιο. Και οι γυναίκες σας άσχημες είναι. Απλά τις γαμαμε σε κάνα μπουρδελακι η σε κάνα κωλομπαρο.Ξες σε πόσες αλβανιδες έδινα χαρτζιλίκι να μου πάρουν τσιμπουκι επειδή δεν είχαν λεφτά να ταΐσουν τα μωρά τους? Αφου οι κατσαπλιαδες οι άνδρες σας ήταν φυλακή η έκαναν παράνομες δουλειές με ναρκωτικά...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Και βγαίνει με μαλακες και σε αρχίζουν στα παραμυθια ότι 9 ένας γαμησε 3 ο άλλος 3 όπως τότε που λέγαμε μαλακες σαν δεκάχρονο.. Και όταν τους προσγιωσεις στην πραγματικότητα σε κάνουν στην άκρη δεν θέλουνε να ακούνε αλήθειες.. Εγώ έχω φίλο τύπο που νομίζει. Ότι όλες οι γκόμενές του τη πέφτουν. Ο, γιατί η σερβιτόρα στο καφέ μας έφερε νερό και χαμογέλασε, άρα με γουστάρει λέει.. Τέρμα μαλακά.. Ρε μαλακά του λέω έτσι χαμογελάει σε όλους μπας και δώσεις κάνα 2 Έβρο πουρπουαρ.. Όχι λέει το είδα με γουστάρει.. Ε δε μπορώ να ακούω τέτοιες μαλακες με τους μαλακες??
Ρε Αλβανε μπετοβλακα. Για να γαμησεις πρέπει είτε να εχεις εμφάνιση είτε να έχεις πορτοφόλι η κοινωνικό status. Εσύ ως Αλβανός δεν έχεις τίποτα από αυτά. Άρα πως περιμένεις να γαμησεις? Τραβά να γαμήσεις τις άσχημες τις γυναίκες σας που είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Σαν νάνοι είστε οι Αλβανοί. Με μεγάλα κεφάλια και πεταχτά αυτιά. Κάτι κουτελα αεροδρομίου και έχετε και μυτογκες. Διναρικοι βουνίσιοι υπανθρωποι.. Χωρίς τρόπους και ευγένεια. Πίσω στην κωλοχωρα σας κατσαπλιαδες βρωμιλοι...Δεν σας θέλουν οι Ελληνες.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Ετσι ειναι , μια χαρα τα λες :jerking::jerking::jerking::jerking2::jerking2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom