Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τυχερε! Μόνο το ιμπαλς τις αγγίζει?Ε ναι έχει πολύ κόσμο. Ευτυχώς συνήθως τυχαίνει και έχω γκομενάκια γύρω και όχι μαντράχαλους. Τις αγγιζει το ιμπαλς
Τυχερε! Μόνο το ιμπαλς τις αγγίζει?Ε ναι έχει πολύ κόσμο. Ευτυχώς συνήθως τυχαίνει και έχω γκομενάκια γύρω και όχι μαντράχαλους. Τις αγγιζει το ιμπαλς
Πες ότι πας και χώνεσαι στα κατάλληλα σημεία...τι τυχαίνει;Ευτυχώς συνήθως τυχαίνει και έχω γκομενάκια γύρω και όχι μαντράχαλους. Τις αγγιζει το ιμπαλς
Μέχρι 22 - 23 βλέπω έξω .. έχει γίνει πλήρως φοιτητουπολη η θεσνικη..Παει η πολη.Με 4 μαγαζια στα λαδαδικα δεν πας πουθενα.Θυμαμαι κατι φεγγαρια η πολη ειχε πολλα μερη για να βγεις για βραδυ.Πλεον ελαχιστες επιλογες και οι ηλικιες για καποιο λογο ειναι υπερβολικα μικρες.Ποτε δεν θυμαμαι κεντρο να βγαινουν σκατομωρα.Ουτε 25αρες 30αρες δεν βλεπεις πλεον.
Eλα μου ντε.Πραγματικα δεν εχω ιδεα.Αλλες δεν εχουν λεφτα,αλλες δεν εχουν φιλες η παρεα για να βγουν,αλλες εχουν σχεση και το πανε σοβαρα,αλλες φοβουνται τον κορονα,αλλες βαρεθηκαν η δεν εχουν ορεξη.Αλλα εξω γενικα βλεπω οτι κυκλοφορει πολυ πιτσιρικι.Ακομα και 30αρηδες ανδρες δεν βλεπω πολυ να κυκλοφορουν....Πού να βρίσκονται αυτές; Παντρεύτηκαν όλες;;
Σωστό είναι και ο κορονοιος..Eλα μου ντε.Πραγματικα δεν εχω ιδεα.Αλλες δεν εχουν λεφτα,αλλες δεν εχουν φιλες η παρεα για να βγουν,αλλες εχουν σχεση και το πανε σοβαρα,αλλες φοβουνται τον κορονα,αλλες βαρεθηκαν η δεν εχουν ορεξη.Αλλα εξω γενικα βλεπω οτι κυκλοφορει πολυ πιτσιρικι.Ακομα και 30αρηδες ανδρες δεν βλεπω πολυ να κυκλοφορουν....
Μάλλον με συμπαθούν οι μπαρμεν και με τοποθετούν σε στρατηγικά σημεία ως ακίνδυνο παππούληΠες ότι πας και χώνεσαι στα κατάλληλα σημεία...τι τυχαίνει;
Κάπως πιο έξω από Θεσσαλονίκη, δεν έχει λιγότερους φοιτητές;Μέχρι 22 - 23 βλέπω έξω .. έχει γίνει πλήρως φοιτητουπολη η θεσνικη..
Eιναι και το υγειονομικο απαρχαιτ που εστησε ο κουλης στους ψεκες....και αν βλεπω καλα τα στατιστικς η σαλονικ εχει πολυ ανεμβολιαστο κοσμο...τοσο σε γυναικες οσο και σε ανδρες.Σωστό είναι και ο κορονοιος..
Έτσι είναι.. σωστό..Eιναι και το υγειονομικο απαρχαιτ που εστησε ο κουλης στους ψεκες....και αν βλεπω καλα τα στατιστικς η σαλονικ εχει πολυ ανεμβολιαστο κοσμο...τοσο σε γυναικες οσο και σε ανδρες.
Έχει πέσει πολύ η νυχτερινή ζωή στη Σαλόνικα .. Καλαμαριά τίποτα σχεδόν ..μόνο Λαδάδικα για πιο έντονα πράματα..παλιά είχε και 5 ωραία μπαρ στο κέντρο..τώρα Αιγύπτου Λαδάδικα τα ροκ μπαρ μόνο .. παραλία είναι στο καθιστό σα καφετέριες...και ηλικίες πολύ μικρές..Κάπως πιο έξω από Θεσσαλονίκη, δεν έχει λιγότερους φοιτητές;
Καλαμαρια ανοιξε ενα καινουργιο στην μαρινα αν ειδα καλα...αλλα και εκει σκατομωρα ειδα μαζευει!!!Έχει πέσει πολύ η νυχτερινή ζωή στη Σαλόνικα .. Καλαμαριά τίποτα σχεδόν ..μόνο Λαδάδικα για πιο έντονα πράματα..παλιά είχε και 5 ωραία μπαρ στο κέντρο..τώρα Αιγύπτου Λαδάδικα τα ροκ μπαρ μόνο .. παραλία είναι στο καθιστό σα καφετέριες...και ηλικίες πολύ μικρές..
Δεν το είδα αυτό..στο σάρκ τι παίζει?Καλαμαρια ανοιξε ενα καινουργιο στην μαρινα αν ειδα καλα...αλλα και εκει σκατομωρα ειδα μαζευει!!!
Μικρές ηλικίες κι εκεί...Δεν το είδα αυτό..στο σάρκ τι παίζει?
Εσύ όμως με το ιμπαλς ξηγιεσαι επικίνδυνα.. χαχαχαχΜάλλον με συμπαθούν οι μπαρμεν και με τοποθετούν σε στρατηγικά σημεία ως ακίνδυνο παππούλη
Σκατομωρα.Λες Ζαζους η αφροκρεμα των αστων(γιατροι,δικηγοροι,λεφταδες σε μεγαλη ηλικια).Ρεμβι λιγο πολυ τα ιδια.Η Καλαμαρια παλαια στην Κρηνη γαμουσε και εδερνε πλεον ειναι χαλι μαυρο.Μονο για καμμια βολτα στον πεζοδρομο η κατω στην μαρινα για περπατημα τιποτα αλλο.Δεν το είδα αυτό..στο σάρκ τι παίζει?
σας βλέπω να πηγαίνετε στις ολονυχτίες του Αγ. Δημητρίου σε λίγο, για πιο μεγάλες ηλικίες....Μικρές ηλικίες κι εκεί...
Nα σε ενημερωσω τότε, ότι το επιδομα γέννας (αν αναφερεσαι σε αυτο) δινεται μονο σε Ελληνες Πολίτες. Τωρα, αν θα ηθελες να μην δίνεται σε γύφτους που εχουν ελληνικη ταυτότητα, προφανως ενα σοβαρο κρατος δεν μπορει να εχει πολιτες δύο ταχυτητων και δεν γίνεται.Ο κουλης για να ειμαστε δικαιοι εδωσε καποια λεφτα για τους γονεις που κανουν παιδια.Κατι ειναι και αυτο για μια χρεωκοπημενη μπανανια.Το θεμα ειναι οτι θα επρεπε να βγαλει στην απεξω σκατογυφταριο,λαθροσκουπιδια και αλλα αλλοδαπα μπαζα.Θα επρεπε να δινει τα λεφτα καθαρα και μονο σε Ελληνες.
Δηλαδη ενας που εχει ελληνικη υπηκοοτητα δεν το παιρνει?Ενας αλβανος πχ η ενας γεωργιανος ας πουμε?Καλα για τους γυφτους το ξερω οτι ειναι Ελληνες πολιτες.Nα σε ενημερωσω τότε, ότι το επιδομα γέννας (αν αναφερεσαι σε αυτο) δινεται μονο σε Ελληνες Πολίτες. Τωρα, αν θα ηθελες να μην δίνεται σε γύφτους που εχουν ελληνικη ταυτότητα, προφανως ενα σοβαρο κρατος δεν μπορει να εχει πολιτες δύο ταχυτητων και δεν γίνεται.
Eμένα μ'αρέσουν τα μικρά, καλό το βλέπω το κλίμα. Αν ποινικοποιηθεί και το μάτι θα πάω να κάνω παρέα στον giani στο χωριό να βοσκάμε πρόβατασας βλέπω να πηγαίνετε στις ολονυχτίες του Αγ. Δημητρίου σε λίγο, για πιο μεγάλες ηλικίες....
Θέμα μπορεί έχει το παιδί και αν τον κανεις κοντό με τα γονίδια σου. Εμένα όταν κάποιος μου είπε αυτό το πράγμα στο λύκειο που η μάνα μου ήταν 55-56 απλά σκέφτηκα πόσο μλκας είναι.Τώρα για κάτι σκηνικά να πηγαίνει ο θείος σου στα 58 του το παιδί στον αγιασμό
και να τον ρωτάνε οι συμμαθητές γιατί σε έφερε ο παππούς σου και όχι ο μπαμπάς σου,
είναι ένα θέμα που δημιουργείς στο παιδί σου..
Επειδή και εγω ειμαι κοντά στα 39 σε καμία περίπτωση δεν τα παραταμε. Κυνηγας την ευκαιρία στην ευτυχία σου οπου και οπότε σου εμφανιστεί, απλα χωρίς εκπτώσεις στο τι θέλεις.συμφωνώ με βαλκάνιο ότι παιδιά σε μεγαλή ηλικία δεν...αλλά... εμείς που πλησιαζουμέ τα 40 τι κάνουμε;τα παρατάμε και αποδεχόμαστε την εργένικη ζωή(η οποία είναι γλυκιά κακά τα ψέματα) ή παλεύουμε ακόμα.αυτό δε το χω λύσει προσωπικά
Το θέμα δεν είναι το φαγητό και η διαχείριση του σπιτιού. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ζώο και θέλει κοινωνικες επαφες. Από κάποια ηλικία και μετά που ολοι οι φίλοι σου κάνουν οικογένεια, με ποιους θα έχεις επαφές, με τις ρωσσιδες και τις ουκρανες? Ενώ αν έχεις οικογένεια, αυτή θα καλυπτει ένα μεγάλο κομμάτι από θέμα επαφων.Τελείως λάθος...ο άντρας που έχει βγει από την άνεση του πατρικού του σπιτιού ,που έχει αντέξει να κάνει δουλειές στο σπίτι αλλά και την εργασία του δεν θα έχει πρόβλημα να ζει μόνος του.
Οι μπουχεσες που δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν φυσικά και θα έχουν πρόβλημα..
εδω ειναι λιγο λεπτες οι ισορροπιες ανάμεσα σε χαρακτήρα και εμφάνιση.δηλ μια ωραια γυναίκα δε σημαίνει οτι θα ειναι και περισσότερο πουτάνα απο μια λιγότερο ωραια,ομως σιγουρα θα εχει περισσότερες ευκαιρίες για να μπει στο πειρασμό. γενικώς ομως ετσι ειναι εχουν ξεφύγει οι εποχες,για αυτο και γω αλλωστε δεν εχω μπει σε αυτη τη διαδικασία παρολο που απο δουλεια-σπίτι ειμαι οκ. (αν και ειμαι γενικα σα τύπος πολυ free ανεξαρτήτως σκατοεποχής για να μπω σε αυτο το λουκι).Γι'αυτο και πλεον κοιτας χαρακτηρα, συμπεριφορα και λιγοτερο την εμφανιση..