Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.656
και εγώ ντρέπομαι να τους πω ότι είμαι μέλος στο bou
Ντροπή που ντρέπεσαι να τους πεις ότι είσαι μέλος του bou
και εγώ ντρέπομαι να τους πω ότι είμαι μέλος στο bou
ειναι ολα εναντιον μου στο ειπα.ΓΙα αυτο εχει συμβιβαστει.Ε γαμω το φελέκι μου ρε τύπε,ψάχνω να βρω κανα θετικό και δε βρίσκω.Από Αθήνα πόσο μακριά να'σαι,2 ώρες;Κανε καμια καταδρομική έστω 1 φορά τη βδομάδα
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις....Καλά ας έχει μόνο ένα πτυχίο ( να μην είναι πιο έξυπνη από μένα) κι ας είναι και μεγαλύτερη...31,32...δεν πειράζει...
Μονη λυση το ιντερνετ. Φερε καμια νυφη απο Φιλιππινες η Ινδονησια να σωθεις.
Η καμια Αλβανια, εχει πολλα κοριτσια που ψαχνονται
Μην τον αποκαρδιωνετε τον άνθρωπο ..σου είπα τι να κάνεις ..άστο διαδίκτυο...εύκολο είναι ..θα βρεις νύφη .. απευθυνσου στις θειες και τους παπάδες...Ε γαμω το φελέκι μου ρε τύπε,ψάχνω να βρω κανα θετικό και δε βρίσκω.Από Αθήνα πόσο μακριά να'σαι,2 ώρες;Κανε καμια καταδρομική έστω 1 φορά τη βδομάδα
ειναι ολα εναντιον μου στο ειπα.ΓΙα αυτο εχει συμβιβαστει.
Και 33 δε με πειράζει..Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις....
Τα μπουρδέλα τι να τα κάνει? Να βρει νύφη?Μπουρδέλα έχει η περιοχή;
οχι αλλα δεν τα γουσταρω κιολαςΜπουρδέλα έχει η περιοχή;
Τυπε μου ηρθε φαεινη ιδεα: Να υποσχεθει του παππα πως αμα του κανει καλο προξενιο θα τον παντρεψει αυτος με μπονους 5.000ρικαΜην τον αποκαρδιωνετε τον άνθρωπο ..σου είπα τι να κάνεις ..άστο διαδίκτυο...εύκολο είναι ..θα βρεις νύφη .. απευθυνσου στις θειες και τους παπάδες...
Πολλά είναι 5000..κανά 500 μπουρπουαρ εντάξει...Τυπε μου ηρθε φαεινη ιδεα: Να υποσχεθει του παππα πως αμα του κανει καλο προξενιο θα τον παντρεψει αυτος με μπονους 5.000ρικα
ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥΝτροπή που ντρέπεσαι να τους πεις ότι είσαι μέλος του bou
Τα μπουρδέλα τι να τα κάνει? Να βρει νύφη?
Σωστός...τα μπουρδέλα δεν είναι για σένα ..βρες μια από τα μέρη σου .παπούτσι από τον τόπο σου .... Τα μπουρδέλα είναι για τα γεράματα...οχι αλλα δεν τα γουσταρω κιολας
Έτσι όπως πας σε κανά 2ωρο βλέπω να συμβιβάζεσαι με κάτι τέτοιοΚαι 33 δε με πειράζει..
ειχα παει οταν ημουν 18 για 4-5 φορες, αυτοΣωστός...τα μπουρδέλα δεν είναι για σένα ..βρες μια από τα μέρη σου .παπούτσι από τον τόπο σου .... Τα μπουρδέλα είναι για τα γεράματα...
Δεν είναι κακή, δεν θα βάζει και δόντι...Έτσι όπως πας σε κανά 2ωρο βλέπω να συμβιβάζεσαι με κάτι τέτοιο
Σωστός...τα μπουρδέλα δεν είναι για σένα ..βρες μια από τα μέρη σου .παπούτσι από τον τόπο σου .... Τα μπουρδέλα είναι για τα γεράματα...
Φαίνεται να έχει καλή καρδιάΈτσι όπως πας σε κανά 2ωρο βλέπω να συμβιβάζεσαι με κάτι τέτοιο
..άστα τα μπουρδέλα...βρες μια να μην είσαι μόνος ..αφού έχεις δουλειά..τι κολόνεις?ειχα παει οταν ημουν 18 για 4-5 φορες, αυτο
Θα τον αποπροσανατολίσουν από το στόχο που είναι η εύρεση νύφης...Ε άμα όμως δεν έχει καμία στα με΄ρη του,τί να κάνει;
Άμα είναι καλόβολος ο άνθρωπος, όλο τα θετικά βρίσκει...Φαίνεται να έχει καλή καρδιά