Νέα

Η σημασία του μπάνιου πριν και μετά την ερωτική πράξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheScorpio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Το άρθρο αυτό το γράφω με ερέθισμα μία συνομιλία που είχα με ένα φίλο του site. Η σημασία λοιπόν του μπάνιου πριν και μετά την ερωτική πράξη – και δεν αναφέρομαι μόνο στο πληρωμένο sex αλλά και στο καθημερινό με την κοπέλα ή σύντροφο μας – εξυπηρετεί δύο βασικές ανάγκες. Αυτή της καλαισθησίας και αυτή της υγιεινής. Το να είστε καθαροί και να μυρίζεται όμορφα πριν το sex σας ανεβάζει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας και βασικά ανεβάζει κατά πολύ την διάθεση του ατόμου με το οποίο συνευρίσκεστε. Μετά το sex το μπάνιο αναζωογονεί και απομακρύνει τον ιδρώτα και τις οσμές όπως ακριβώς το ντους μετά από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ή οποιαδήποτε άθληση. Όσο αφορά την υγιεινή, το ντους πριν και μετά το sex ωφελεί όσο και το να πλένεται τα χέρια σας πριν και μετά το φαγητό. Όποιος πιστεύει ότι το μπάνιο προστατεύει από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτές μεταδίδονται κυρίως με τα σωματικά υγρά και όσα μπάνια και αν κάνεις δεν έχουν καμία σημασία.  Ο επιχείλιος έρπης για παράδειγμα, που δεν είναι μία ασυνήθιστη ασθένεια, δεν βγαίνει με το σαπούνι όσο και αν τριφτείς… μεταδίδεται όμως με το φιλί. Μικρόβια υπάρχουν παντού και ενδεικτικά αναφέρω τα χαρτονομίσματα και τις χειρολαβές μέσων μαζικής μεταφοράς που σύμφωνα με έρευνες κρατούν τα πρωτεία σε συγκέντρωση ακόμα και επικίνδυνων μικροβίων. Υπάρχουν ακόμα στα σκεπάσματα, στα σεντόνια, στα μαξιλάρια, στις πετσέτες και κυριολεκτικά παντού και είναι και αόρατα. Όποτε αυτό που κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε έναν οποιοδήποτε χώρο (από δωμάτιο ξενοδοχείου μέχρι την ταβέρνα της γειτονιάς) είναι ουσιαστικά μία εκτίμηση για την καθαριότητα του. Μία εκτίμηση κάνουμε επίσης για το πόσο καθαρός ή καθαρή είναι ο / η συμπαίχτρια μας στο sex. Θεωρώ ότι είναι βλακεία να συναντήσεις μια κοπέλα για sex και να μην έχεις φροντίσει να κάνεις μπάνιο και να αρωματιστείς πρώτα από όλα, όπως είπα, για να αισθάνεσαι εσύ καλά και να μπορέσει και η κοπέλα να αποδώσει καλύτερα. Πιστεύω ότι και η κοπέλες φροντίζουν το ίδιο για τους ίδιους ακριβώς - ίσως και για περισσότερους - λόγους.  Ένας φίλος του site λοιπόν μου έλεγε, αναφερόμενος σε citytours, ότι βάζει Χ σε όποια κοπέλα δεν απαιτεί από τον πελάτη να κάνει μπάνιο όταν φτάσει στο χώρο της ανεξάρτητα αν ο πελάτης εμφανώς έχει ήδη κάνει μπάνιο πριν πάει και της το γνωστοποιεί. Σέβομαι απόλυτα την άποψη του. Όπως είπα θεωρώ ότι οι κοπέλες κάνουν μία εκτίμηση για το πόσο καθαροί είμαστε όπως και εμείς κάνουμε μία εκτίμηση για το πόσο καθαρές είναι οι κοπέλες. Η υποχρέωση του να κάνεις μπάνιο στο χώρο τους, σε κάθε περίπτωση, κατά την γνώμη μου δίνει μια ψευδαίσθηση ασφάλειας. Το «να έκανε μπάνιο μπροστά μου άρα είναι καθαρός / καθαρή» δεν παρέχει καμία εγγύηση όσο αφορά την υγεία μας. Θα δεχόμουν το επιχείρημα ότι από την στιγμή που η κοπέλα δεν απαιτεί από τον πελάτη να κάνει μπάνιο σε κάθε περίπτωση, αυτό κάτι λέει για την πολιτική της συγκεκριμένης κοπέλας και την κατατάσσω στο group υψηλής επικινδυνότητας. Θα το δεχόμουν σαν τρίτο κριτήριο στην σειρά. Σαν πρώτο κριτήριο θα έβαζα όσες προσφέρουν υπηρεσίες όπως φιλί στο στόμα και σαν δεύτερο όσες προσφέρουν υπηρεσίες όπως πίπα χωρίς προφυλακτικό. Επιστημονικά - και ρωτήστε όποιον ιατρό θέλετε - η ανταλλαγή σωματικών υγρών, είτε αυτό λέγετε σάλιο είτε σπέρμα εμπεριέχει πολλαπλάσιο επίπεδο κινδύνου από οτιδήποτε άλλο. Μία αμυχή, ένα χαλασμένο δόντι να υπάρχει στο στόμα - και όχι μόνο - το μικρόβιο μεταφερόμενο με το σπέρμα ή το σάλιο μπορεί να σας / της εξασφαλίσει άνετα μια θέση σε νοσοκομείο.  Το να προσπερνάς τα citytours που έχουν σαν πολιτική τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες που προανέφερα (και που από όσο γνωρίζω πρέπει να είναι όλα) χωρίς να βάζεις Χ λόγω επικινδυνότητας και να απορρίπτεις κάποια που, κατά την εκτίμηση της, ο πελάτης δεν χρειαζόταν να κάνει μπάνιο μπροστά της για να είναι σίγουρη, νομίζω ότι εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους από όσους σε γλυτώνει. Για μένα πολύ απλά αν κάποιος θέλει να είναι συνεπείς με τους κανόνες ασφαλείας που θέτει και είναι αυτού του επιπέδου και για να είναι σίγουρος ότι τίποτε κακό δεν θα συμβεί θα πρέπει να αποκλείσει ολοκληρωτικά τη επιλογή του πληρωμένου sex σε όλες του τις μορφές.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μπράβο φίλε μου για το άρθρο. Από τα καλύτερα που διάβασα στην ιστοσελίδα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωραιος.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ εσυ κανεις μπανιο προτου γαμησεις?
παντα φιλε κ πριν κ μετα ενα ντουζακι το κανω.ακομα κ με την δικια μου,πολλες φορες κανουμε κ μαζι κ συνεχιζουμε τα παιχνιδακια κ στο μπανιο.εσυ αδερφε?κανεις η γουσταρεις βαρβατιλα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντα φιλε κ πριν κ μετα ενα ντουζακι το κανω.ακομα κ με την δικια μου,πολλες φορες κανουμε κ μαζι κ συνεχιζουμε τα παιχνιδακια κ στο μπανιο.εσυ αδερφε?κανεις η γουσταρεις βαρβατιλα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανω ρε φιλε παντα.αλλα εχω τυχει σε κατι βρωμιαρες ρε φιλε αλλο πραγμα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κανω ρε φιλε παντα.αλλα εχω τυχει σε κατι βρωμιαρες ρε φιλε αλλο πραγμα.
δεν εισαι ο μονος που εχει τυχει σε βρωμογκομενες.να πηδας κ να μυριζει το πραμα τους σε σημειο να σε ξενερωνει.μηπως σπαμαρουμε το θεμα?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εγω εχω σηκωθει και εχω φυγει απο το ισμυνης 2 πριν κανα χρονο πανω στην πιπα επειδη το μουνι της κορασιδας μυριζε σαρδελα μπορει και ρεγγα ...

ετσι οπως με πιπονε και ειχε γυρισει κολο προς τα μενα με επιασε μια μποχα και την ροταω καλα δεν εκανες μπανιο ? και μου λεει με υφακι και βεβαια εκανα και της λεω τοτε γιατι μυριζει το γατι σου ?

η γκομενα δεν μου απαντησε και παρατειο τον πουτσο και σηκοθηκε και εφυγε πρεπει λογικα να μου εριξε και κατι γαλλικα.

Η δε τσατσα σαστισε και ορμισε στο δωματιο να μαθει τι συμβενει ... αφου τις εξηγησα μου επεστρεψε τα 30 απο τα 60 και την εκανα λουις ...δεν εχω ξαναπατησει απο τοτε και ουτε θυμαμαι το ονομα της κοπελιας...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Θα δεχόμουν το επιχείρημα ότι από την στιγμή που η κοπέλα δεν απαιτεί από τον πελάτη να κάνει μπάνιο σε κάθε περίπτωση, αυτό κάτι λέει για την πολιτική της συγκεκριμένης κοπέλας και την κατατάσσω στο group υψηλής επικινδυνότητας. Θα το δεχόμουν σαν τρίτο κριτήριο στην σειρά. Σαν πρώτο κριτήριο θα έβαζα όσες προσφέρουν υπηρεσίες όπως φιλί στο στόμα και σαν δεύτερο όσες προσφέρουν υπηρεσίες όπως πίπα χωρίς προφυλακτικό.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του site.. με μένα ήταν η κουβέντα που έκανα ο Scorpio.. με τα πιο πολλά που λέει ο φίλος μας δεν διαφωνώ και προφανώς είναι σεβαστή η γνώμη του... είναι επίσης προφανές ότι ακόμα και αν μια κοπέλλα σε βάζει να κάνεις μπάνιο δεν μπορεί να είναι σίγουρη για το αν όντως είσαι καθαρός.. απλά κατά την εκτίμησή μου το να ρίχνω Χ σε κοπέλλες που δεν απαιτούν από τον πελάτη να κάνει μπάνιο είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνω (ίσως όχι το σημαντικότερο) για να μειώσω την πιθανότητα να με κολλήσει κάτι η κοπέλλα (την πιθανότητα να την εξαλείψεις δυστυχώς δεν γίνεται)... από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο παίζουν τα reviews από πάρα πολλούς άλλους που έχουν συναντήσει την ίδια κοπέλλα ... κατά πάσα πιθανότητα είναι ασφαλέστερο να πηγαίνεις με την κοπέλλα σου αλλά ούτε και αυτό είναι απόλυτα ασφαλές.. αν ήταν δεν θα υπήρχαν παιδιά σαν κάποιον που είχε γράψει στο site ότι τον κόλλησε κονδυλώματα η κοπέλλα του.... με λίγα λόγια κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατο να ζήσεις χωρίς να ρισκάρεις και σίγουρα όταν κάποιος εμπλέκεται σε κάποιον κίνδυνο εκτός από τη χασούρα έχει κάποιο όφελος.. προφανώς το σε ποιό βαθμό θέλει να ρισκάρει ο καθένας είναι δική του επιλογή και είναι σεβαστή..

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
όταν λέω να με κολλήσει κάτι η κοπέλλα δεν σημαίνει ότι έχει κάτι απλά θεωρώ ότι μειώνω τον κίνδυνο να συναντήσω κάποια που είναι βρώμικη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αυτο το θεμα ειναι σουπερ και για τον HotScorpios (χωρις παρεξηγηση μαν) που με ενα 10αρικακι τρωει το γατακι με γλυφομουνι σε ρδελα!
Μην τα κανετε αυτα ρε μαγκες!
Μπανακι παντα πριν και μετα και πλεον σε σαπιλες/τρωγλες δεν αγαπαω,μονο κανα μπουκι στα ορθια

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Αυτο το θεμα ειναι σουπερ και για τον HotScorpios (χωρις παρεξηγηση μαν) που με ενα 10αρικακι τρωει το γατακι με γλυφομουνι σε ρδελα!
Μην τα κανετε αυτα ρε μαγκες!
Μπανακι παντα πριν και μετα και πλεον σε σαπιλες/τρωγλες δεν αγαπαω,μονο κανα μπουκι στα ορθια

πεστα ρεεεε

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
μα ειναι δυνατον?...
υπαχουν ανθρωποι που και πριν αλλα και μετα την ερωτικη πραξη δεν κανουν μπανιο?? ελεος ρε παιδια, εκτος απο την καθαριοτητα ειναι πολυ σπασιμο πανω στην καυλα σου να σου ερθει μποχα και δυστυχως αντρες γυναικες το εχουν αυτο το θεμα αλλα ευτυχως οχι ολοι

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα ειναι δυνατον?...
υπαχουν ανθρωποι που και πριν αλλα και μετα την ερωτικη πραξη δεν κανουν μπανιο?? ελεος ρε παιδια, εκτος απο την καθαριοτητα ειναι πολυ σπασιμο πανω στην καυλα σου να σου ερθει μποχα και δυστυχως αντρες γυναικες το εχουν αυτο το θεμα αλλα ευτυχως οχι ολοι
γιατι αμφιβαλεις οτι υπαρχουν τετοιοι?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
γιατι αμφιβαλεις οτι υπαρχουν τετοιοι?

δεν αμφιβαλλω κι ευτυχως δεν μου εχει τυχει (ακομα) κι ευελπιστω να μην μου τυχει αλλα λιγη τσιπα ρε π...τη μου
και καλα τις αλλες ωρες να μην πλενεσαι αλλα πριν γαμηθεις ή γαμησεις αντε πουλακι μου κανε ενα μπανακι ρομπα γινεσαι δεν το καταλαβαινεις???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Sorry κιόλας, αλλά μόνο για το sex πρέπει να είμαστε καθαροί? :think:

Όχι γενικά? :rolleyes:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα μου την πέσει σίγουρα και εδώ η ρουφιανο-κλίκα αλλά δεν χαμπαριάζω γιατί έχω μάθει να λέω ελεύθερα την άποψη μου, χωρίς να φοβάμαι.

Προσωπικά με χαλάει η πολύ πλυμένη, καθαρισμένη, παρφουμαρισμένη και αποστειρωμένη γυναίκα. Πείτε με μπρουτάλ, πρωτόγονο ή βρωμιάρη, αλλά η πιο σεξουαλική μυρωδιά για μένα είναι η βαρβατίλα που βγάζουν οι μασχάλες της γυναίκας. Όχι όλες οι μυρωδιές μασχάλης (κάποιες δεν γουστάρω) αλλά προφανώς μία ειδική γυναικεία βαρβατίλα μασχάλης που είναι συμβατή με το ορμονικό μου σύστημα.

Το καλοκαίρι πετυχαίνω συχνά αυτή τη μυρωδιά γυναικείας μασχάλης π.χ. στο λεωφορείο και με κάνει να τρελαθώ ακαριαία με τη γυναίκα που μυρίζει έτσι. Γι' αυτό ειδικά όταν τυχαίνει να πάω στο κρεβάτι με μία τέτοια γυναίκα προτιμώ να μην έχει πλυθεί εκείνη τη στιγμή ή να έχει βάλει πάνω της αποσμητικό, γιατί αυτό το ορμονικό της άρωμα με κάνει να μαμάω τρελαμένα.

Από τη δική μου πλευρά βέβαια έχω συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν τρελαίνονται με τις ορμονικές μυρωδιές του σώματος (τις περισσότερες τις χαλάει π.χ. η μασχαλίλα αν και έχω συναντήσει κάποιες γυναίκες που ταύλωναν με αυτήν και με αυτές έχω κάνει τα αγριότερα μαμίσια). Ειδικά λοιπόν στις αρχές της γνωριμίας μου με μία γυναίκα φροντίζω να είμαι καλοπλυμένος και όμορφα αρωματισμένος.     

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.942
Πόντοι
6.925
Είχα γκόμενα η οποία αφού ξεκινούσε η φάση λίγο πριν την απαλλαγή των εσωρούχων 5' διάλλειμα για να κάνει μπάνιο. Κιας είχε κάνει το πρωί. Ξενέρωνα τις μισές φορές.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν αμφιβαλλω κι ευτυχως δεν μου εχει τυχει (ακομα) κι ευελπιστω να μην μου τυχει αλλα λιγη τσιπα ρε π...τη μου
και καλα τις αλλες ωρες να μην πλενεσαι αλλα πριν γαμηθεις ή γαμησεις αντε πουλακι μου κανε ενα μπανακι ρομπα γινεσαι δεν το καταλαβαινεις???
Μπανιο πριν και μετα για να μην χαλιετε κανενας,πως θα μπω απο κατω να κανω γλυφομουνι αμα βρωμαη αμα εχει μποχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom