rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μωρή ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ νο 2!!!
εσύ ξέρεις για το δημοψήφισμα, τρομάρα σου;;;
Πορνοπάπε... τρομάρα σου
ευτυχώς που εσύ είσαι το καμάρι της Θεσσαλονίκης
μωρή ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ νο 2!!!
εσύ ξέρεις για το δημοψήφισμα, τρομάρα σου;;;
τι μαλωνετε ωρε? αφου και οι Κρητικοί γουστάρουν να φτιάξουν το δικο τους κράτος, Εχούν φτιάξει και σημαία τρομάρα τους. Μέτα θα μάλωνουν για το ποιος πέτσακας θα κυβερνήσει και θα αποφασίζει. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται με τα παράνομα όπλα για να λύσουν την διαφορες τους.Και κάτι τελευταίο κρητικός χωρίς όπλο δεν είναι άντρας και μάγκας. Αρε ρε ρεζίλια!! για το πούτσο είναι μετα συγχωρησεως
τι μαλωνετε ωρε? αφου και οι Κρητικοί γουστάρουν να φτιάξουν το δικο τους κράτος, Εχούν φτιάξει και σημαία τρομάρα τους. Μέτα θα μάλωνουν για το ποιος πέτσακας θα κυβερνήσει και θα αποφασίζει. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται με τα παράνομα όπλα για να λύσουν την διαφορες τους.Και κάτι τελευταίο κρητικός χωρίς όπλο δεν είναι άντρας και μάγκας. Αρε ρε ρεζίλια!! για το πούτσο είναι μετα συγχωρησεως
".......
Την άλλη φορά που θα με βρίσεις, θα σε ψάξω. Και θα σε βρω. Και δε θα σ'αρέσει. Καθόλου
".......
Mαζί μου ασχολείσαι πόσο είσαι
Αν όντως δεν γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις
........."
Επιστρέφω τις χαρακτηρισμούς. ΑΝ σου έθιξα το νησί και το κόμμα, στα @@ μου. Δε σε έβρισα. Την άλλη φορά που θα με βρίσεις, θα σε ψάξω. Και θα σε βρω. Και δε θα σ'αρέσει. Καθόλου
Και δεν πρόκειται φυσικά να σου ξανααπαντήσω.
Τραγούδα όπως και όσο θες "τιμημένε"
Επιμένω!!!
Να πούν τι επιθυμούν οι Κρητικοί,
Θα είναι γι αυτούς καλλίτερα, αν πάρουν διαζύγιο???
Ρε μαγκες Μην βρίζεστε.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ
ΗΡΕΜΙΑ....
Άδικα ασχολείσαι με την μισοριξιά.Παναγιτσα μου, κατατρομαξα. Σε παρακαλω, μη με ψαξεις. Χεζομαι ευκολα πανω μου και δε θα σου αρεσει το αρωμα. Αληθεια, το να αποκαλεις καποιον καραγκιοζη και φασιστα, θεωρειται βρισια ;;;;;;;;;;; Ηταν οτι πιο ελαφρο μπορουσα να βρω για καποιον σαν εσενα. Και μη μου πεις παλι οτι σε εβρισα που σε ειπα , γιατι θα "πηδηχτω απο το παραθυρο".
Η ημιμαθεια χεροτερη απο την αμαθεια...τι μαλωνετε ωρε? αφου και οι Κρητικοί γουστάρουν να φτιάξουν το δικο τους κράτος, Εχούν φτιάξει και σημαία τρομάρα τους. Μέτα θα μάλωνουν για το ποιος πέτσακας θα κυβερνήσει και θα αποφασίζει. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται με τα παράνομα όπλα για να λύσουν την διαφορες τους.Και κάτι τελευταίο κρητικός χωρίς όπλο δεν είναι άντρας και μάγκας. Αρε ρε ρεζίλια!! για το πούτσο είναι μετα συγχωρησεως
Μπορείς να πηδηχτείς γενικότερα, ΓΡΟΘΕ, αν τόσο το επιθυμείς. Και δεν είναι απαραίτητο να ασχολείσαι μαζί μου, σκουπίδι ρουφιάνε.
Δε θα χαλάσω ΑΛΛΟ το thread για 3 κομπλεξικά.
Άρα ισχύει το έθιμο στο νησί
Ε, ρε πλάκα
Άρα ισχύει το έθιμο στο νησί
Ε, ρε πλάκα