Νέα

Η σειρά τής Κρήτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ωραία και καλά.
Νομίζω όμως ότι, οι Κρητικοί όμως έχουν και τον πρώτο λόγο.
Ας μας πει και κάποιος Κρητικός την γνώμη του για όλα αυτά.
Τι νομίζει καλλίτερα θα είναι γι αυτόν και τους συντοπίτες του Κρητικούς να ζεί σε μια αυτόνομη Κρήτη?  :think: 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τι μαλωνετε ωρε? αφου και οι Κρητικοί γουστάρουν να φτιάξουν το δικο τους κράτος, Εχούν φτιάξει και σημαία τρομάρα τους. Μέτα θα μάλωνουν για το ποιος πέτσακας θα κυβερνήσει και θα αποφασίζει. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται με τα παράνομα όπλα για να λύσουν την διαφορες τους.Και κάτι τελευταίο κρητικός χωρίς όπλο δεν είναι άντρας και μάγκας.  Αρε ρε ρεζίλια!! για το πούτσο είναι μετα συγχωρησεως

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τι μαλωνετε ωρε? αφου και οι Κρητικοί γουστάρουν να φτιάξουν το δικο τους κράτος, Εχούν φτιάξει και σημαία τρομάρα τους. Μέτα θα μάλωνουν για το ποιος πέτσακας θα κυβερνήσει και θα αποφασίζει. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται με τα παράνομα όπλα για να λύσουν την διαφορες τους.Και κάτι τελευταίο κρητικός χωρίς όπλο δεν είναι άντρας και μάγκας.  Αρε ρε ρεζίλια!! για το πούτσο είναι μετα συγχωρησεως

Κανε μια βόλτα να τους ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ πρώτα και μετά μιλάς..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επιμένω!!!
Να πούν τι επιθυμούν οι Κρητικοί,
Θα είναι γι αυτούς καλλίτερα, αν πάρουν διαζύγιο???

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
".......

Την άλλη φορά που θα με βρίσεις, θα σε ψάξω. Και θα σε βρω. Και δε θα σ'αρέσει. Καθόλου :cool2:

Παναγιτσα μου, κατατρομαξα. Σε παρακαλω, μη με ψαξεις. Χεζομαι ευκολα πανω μου και δε θα σου αρεσει το αρωμα. Αληθεια, το να αποκαλεις καποιον καραγκιοζη και φασιστα, θεωρειται βρισια ;;;;;;;;;;; Ηταν οτι πιο ελαφρο μπορουσα να βρω για καποιον  :jerking: σαν εσενα. Και μη μου πεις παλι οτι σε εβρισα που σε ειπα  :jerking: , γιατι θα "πηδηχτω απο το παραθυρο".

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μπορείς να πηδηχτείς γενικότερα, ΓΡΟΘΕ, αν τόσο το επιθυμείς. Και δεν είναι απαραίτητο να ασχολείσαι μαζί μου, σκουπίδι ρουφιάνε.  :sunglasses:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
".......

Mαζί μου ασχολείσαι πόσο  :jerking: είσαι

Αν όντως δεν γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις  :pipa1:

........."

Επιστρέφω τις χαρακτηρισμούς. ΑΝ σου έθιξα το νησί και το κόμμα, στα @@ μου. Δε σε έβρισα. Την άλλη φορά που θα με βρίσεις, θα σε ψάξω. Και θα σε βρω. Και δε θα σ'αρέσει. Καθόλου :cool2:

Και δεν πρόκειται φυσικά να σου ξανααπαντήσω.  :birdman:

Τραγούδα όπως και όσο θες "τιμημένε"  :2funny: :2funny: :2funny:

Ισα μωρη λελετα, που απειλεις κιολας. εεε λελετα , λουλου εε λουλου!!!!
Να φοβαμαι τωρα μη με βρεις?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Επιμένω!!!
Να πούν τι επιθυμούν οι Κρητικοί,
Θα είναι γι αυτούς καλλίτερα, αν πάρουν διαζύγιο???

Η προσωπική άποψη του κάθε ενός δεν αντικατοπτρίζει την συλλογική... ;)

Ο κάθε ένας έχει δική του άποψη...

Ο κακαουνάκης (ΠΑΣΟΚΟΣ) Π.Χ είχε πει αυτό..

Αν θες την προσωπική μου άποψη, Εγώ δεν είμαι ΥΠΕΡ της απόσχισης..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαγκες Μην βρίζεστε.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

ΗΡΕΜΙΑ....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Άλλη "ελεύθερη" κότα....

Σου πειράξαμε το γκόμενο φαίνεται ....  :uglystupid:

Στα τσακίδια τρόμπερμαν.  :birdman:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρε μαγκες Μην βρίζεστε.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

ΗΡΕΜΙΑ....

Το ποιοί βρίσανε το βλέπεις ΜΑΝ.  ;)

Δεν το συνεχίζω για το καλό του thread. (ΑΝ και βλέπω πως απάντησε και ο μέγιστος δειλός, ο 335). Τέλος από μένα  :)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παναγιτσα μου, κατατρομαξα. Σε παρακαλω, μη με ψαξεις. Χεζομαι ευκολα πανω μου και δε θα σου αρεσει το αρωμα. Αληθεια, το να αποκαλεις καποιον καραγκιοζη και φασιστα, θεωρειται βρισια ;;;;;;;;;;; Ηταν οτι πιο ελαφρο μπορουσα να βρω για καποιον  :jerking: σαν εσενα. Και μη μου πεις παλι οτι σε εβρισα που σε ειπα  :jerking: , γιατι θα "πηδηχτω απο το παραθυρο".
Άδικα ασχολείσαι με την μισοριξιά.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Η ημιμαθεια χεροτερη απο την αμαθεια...
Η σημαια που ποσταριστηκε εδω ηταν αυτη της Κρητικης πολιτειας.
Τωρα αν εγω "ο ασημος" σηκωσω στο μπαλκονι μου με τετοια σημαια, τι σημαινει? Οτι η Κρητη ζητα αυτονομια?
Χε χε ας γελασω.
Εχετε ακουσει κανενα πολιτικο η οινομικο παραγοντα της Κρητης να λεει κατι τετοιο?
Γιαυτο κοψετε τις ανοησιες, εκτος αν θελετε να λεμε καμια  :jerking:, ετσι για να περνα η ωρα :2funny:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Μπορείς να πηδηχτείς γενικότερα, ΓΡΟΘΕ, αν τόσο το επιθυμείς. Και δεν είναι απαραίτητο να ασχολείσαι μαζί μου, σκουπίδι ρουφιάνε.   :sunglasses:

Αν θυμαμαι καλα, μωρη λουγκρα, ειπες πως ΔΕΝ θα μου απαντησεις. Μου απαντας ομως, και αυτο μου δειχνει οτι με γουσταρεις. Κι επειδη κι εγω γουσταρω εξωΚρητικες λουλουδουδες, την εχω ετοιμη κι ελα βολεψου. Γιατι, μαλλον, αυτο ειναι που σου λειπει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Βολέψου με τον κουμπάρο σου, όπως είναι το έθιμο σας εκεί κάτω.

Και μην κρύβεσαι...........

Δε θα χαλάσω ΑΛΛΟ το thread για 3 κομπλεξικά.  :sunglasses:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Δε θα χαλάσω ΑΛΛΟ το thread για 3 κομπλεξικά.  :sunglasses:

Το χαλας ομως μωρη ψωλου, το ΧΑΛΑΣ. Γι αυτο κατεβα προς τα δω, να σου δειξω τι κανω στους κουμπαρους μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Γεια σου λουγκρααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :uglystupid:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Άρα ισχύει το έθιμο στο νησί  :2funny: :2funny: :2funny:

Ε, ρε πλάκα  :2funny: :2funny: :2funny:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Άρα ισχύει το έθιμο στο νησί  :2funny: :2funny: :2funny:

Ε, ρε πλάκα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, βεβαια, απλως μας αρεσει να επεκτεινομαστε και σε μερικους ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΥΣ κωλους σαν το δικο σου, ετσι για ποικιλια. :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom