You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Ρωσίδα που αναστάτωσε την Ψαρρού!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 132
- Πόντοι
- 146
Μέτρια κοπέλα.
Γιατί τόσος ντόρος.Μια αγύμναστη,χαλαρή και λεπτή κοπέλα.
άσε άσε ...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
άσε άσε ...
φοβερό παστάκι η μικρή και η κοτσίδα όλα τα λεφτά
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σωστα...επρεπε να ειναι μια βυζαρου ελλεηνιδα με χοντροκωλαρα για να κανει εντυπωσηΜέτρια κοπέλα.
Γιατί τόσος ντόρος.Μια αγύμναστη,χαλαρή και λεπτή κοπέλα.
Επισκέπτης
Εδώ στο site εννοείς;ο κωστοπουλος ποιος ειναι?
Μάλλον ο nipple(ως χρεοκοπημένος)
Φέτο δεν έχει διακοπές.Εχω ανοίξει δουλειές.Αλι ποτέ θα πας κι εςυ να αναστατωσεις το ζουμπερι?
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
Koίτα μην χρεοκοπήσεις και συ σαν τον Κωστόπουλο μανδάμΦέτο δεν έχει διακοπές.Εχω ανοίξει δουλειές.![]()
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.913
- Πόντοι
- 2.606
κι έλεγα να σου κάνω πεσιματικη αλλα αλεξ με πιεμι να σε πάω μια βδομάδα διακοπές στην κοσμοπολίτικη λουτσαΦέτο δεν έχει διακοπές.Εχω ανοίξει δουλειές.![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Δεν γνωριζεις οτι η Αλι δεν δεχεται πμ επειδη τα εχει κλειδωμενα?κι έλεγα να σου κάνω πεσιματικη αλλα αλεξ με πιεμι να σε πάω μια βδομάδα διακοπές στην κοσμοπολίτικη λουτσα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καθε βδομαδα στελνεις ενα παντως για να δεις μηπως τα ανοιξει και δεν παρεις χαμπαρι εγκαιραΔεν γνωριζεις οτι η Αλι δεν δεχεται πμ επειδη τα εχει κλειδωμενα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Βρε βρε.αληθεια δεξιο υποκαταστατο πιστευεις οτι βγηκε στο γυαλι για να ζησει την τσενουλα και να βγαλει το γλυκο του ψωμακι;;;;;
δεν αμφιβαλλω οτι το πιστευεις αυτο βεβαια απο την στιγμη που πιστευεις και τον μεγαλυτερο ηθοποιο που περασε απο την ελληνικη πολιτικη σκηνη..
ο κωστοπουλος ηταν ειναι και θα ειναι βασιλικος που ποτιστηκε διπλα στην γλαστρα..ακομα και σημερα φτιαγμενος μια χαρα ειναι με τις πλατες που εχει..
αλλοι καθαριζουν για παρτυ του...
ή αλλες...
Ο φούφουτος30 εκανε κλωνο. Τι λες ρε παιδι μου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Καθε βδομαδα οχι, αλλά τακτικα ναι.καθε βδομαδα στελνεις ενα παντως για να δεις μηπως τα ανοιξει και δεν παρεις χαμπαρι εγκαιρα
Ασε που καποτε μου εστειλε εκεινη ενα, και νομιζα οτι τα ανοιξε και ετρεξα περιχαρης να στειλω.
Αλλά μπα...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Μαγκες θελω να πω κατι πραγματα οποιος θελει ας τα διαβασει.Σε μια ιδιωτικη επιχειρηση ΑΕ οταν τελιωσουν τα λεφτα απο τα ταμια της δεν ειναι κανενας ιδιοκτητης υποχρεομενος να τσονταρει λεφτα απο τους προσωπικους λογαριασμους του.Δλδ δυο λογαριασμοι στην eurobank ο ενας ειναι imako AE και ο αλλος πετρος κωστοπουλος.εντελως διαφορετικα.Η ιμακο πτωχευσε ο κωστοπουλος ομως οχι.Αυτος μπορει να εχει λεφτα που μαζευε τοσα χρονια καθε τελος του χρονου απο κερδη της εταιριας σε δικο του λογαριασμο κρυμμενα ξερω εγω.Απλα η εταιρια εφοσον δεν πηγαινε καλα και χρωσταγε και του χρωσταγανε κλεινει και τελος.Στην ολη φαση και Ο πετρος χαμμενος βγηκε γιατι εχασε δυο σπιτια ενα στην Μυκονο και ενα στην Φιλοθεη.Οχι οτι θα μεινει στα παγκακια τωρα δλδ γιατι προφανως και εχει κανει τις καβατζες του και μπορει να εχει καμια δεκαρια εκατομμυρια ευρω μετρητα σε τραπεζες.Τωρα για τους εργαζομενους κριμα πραγματικα αλλα ετσι ειναι οι ιδιωτικες επιχειρησεις ετσι δουλευει το συστημα δεν το ξερανε αραγε?εγω δλδ πως το ξερω και αν παω να δουλεψω σε μια εταιρια ξερω οτι αμα πτωχευσει θα παρω τα αρχιδια μου.Επισης απο ολους τους εκδοτικους τοσα χρονια ο κωστοπουλος εδινε τους καλυτερους μισθους τοσα χρονια ωραια τα περνανε τωρα πανε να τον φανε?μεγαλα γατακια λοιπον.Να εξηγησω πως εχασε τα δυο σπιτια.Ο Πετρος ειναι χρονια φιλος με την Μαριαννα την Λατση και στην Ιμακο ειχε αγορασει ενα μεγαλο ποσοστο ο Ρεστης ο εφοπλιστης.Ο γιος της Λατση ηθελε να γινει μετοχος στην ιμακο πριν παρει το mad.Ο πετρος ομως ηθελε να διωξει τον ρεστη για να ειναι οι δυο τους δλδ Παρης και Πετρος μονο.Για να τον διωξει επρεπε να του ξαναγορασει τα ποσοστα του επειδη ομως δεν ηθελε να βαλει λεφτα απο τα ετοιμα εβαλε υποθηκη στην Eurobank τα δυο σπιτια του.Αφου λοιπον περνει το χρημα απο την τραπεζα διωχνει τον Ρεστη ελα μου ομως που χαλαει η δουλεια με τον παρη και δεν προχωραει το deal.Οποτε ο Πετρος εκατσε στον αξονα γιατι με τα λεφτα που θα επαιρνε απο τον κασιδοκωστα θα ξεχρεωνε τα δανεια και θα ελευθερωνε τα σπιτια του.οποτε και τα δυο σπιτια τα πηρε η eurobank.Το σπιτι στην μυκονο ηδη εχει πουληθει σε δυο αγγλους κομμωτες.Το σπιτι στην φιλοθεη η βιλα των 1000 τετραγωνικων μενει ακομη εκει ο πετρος αλλα εχει κανει deal με την Μαριαννα να μεινει 4 χρονια ακομη μεχρι να φυγουν για σπουδες και οι δυο του κορες.Επισης να πω οτι τα δανεια δεν τα ξεχρεωνει με τα λεφτα που εχει στην ακρη γιατι μετα θα μεινει πραγματικα χωρις μετρητο.Τωρα στο μεγκα φετος για του χρονου δεν ξερω ο πετρος παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα και η τζενη 5.Εννοειται οτι με την εταιρια επαινρε πολλα περισσοτερα αλλα απο το τιποτα καλα ειναι και τα 20 συν τις καβατζες σε λογαριασμους.τι να κανεις ετσι ειναι η ζωη.Τον Πετρο Κωστοπουλο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει.Απλα καποιοι ξεκολατε με το θεμα γιατι το να χαιρεστε για μια πτωχευση καποιου δεν ειναι και το καλυτερο.Ειναι σαν να πεθανε η κατσικα του γειτονα και να κανατε παρτυ.Ο Ελληνας πρεπει να φυγει απο αυτη την νοοτροπια μην ειμαστε για τον πουτσο πια.Πριν πτωχευσει δεν λεγατε κουβεντα γιαυτον τωρα για τι λετε?Πολιτικους μου θυμιζετε.Πριν τις εκλογες λεφταα υπαρχουν και μετα μπουρδελο ολα.Ωραια νοοτροπια.Αμα ησασταν εσεις επιχειρηματιες τα ιδια θα κανατε και ολοι μας να σωσουμε την οικογενεια μας αυτο εκανε και αυτος.
Μαγκες θελω να πω κατι πραγματα οποιος θελει ας τα διαβασει.Σε μια ιδιωτικη επιχειρηση ΑΕ οταν τελιωσουν τα λεφτα απο τα ταμια της δεν ειναι κανενας ιδιοκτητης υποχρεομενος να τσονταρει λεφτα απο τους προσωπικους λογαριασμους του.Δλδ δυο λογαριασμοι στην eurobank ο ενας ειναι imako AE και ο αλλος πετρος κωστοπουλος.εντελως διαφορετικα.Η ιμακο πτωχευσε ο κωστοπουλος ομως οχι.Αυτος μπορει να εχει λεφτα που μαζευε τοσα χρονια καθε τελος του χρονου απο κερδη της εταιριας σε δικο του λογαριασμο κρυμμενα ξερω εγω.Απλα η εταιρια εφοσον δεν πηγαινε καλα και χρωσταγε και του χρωσταγανε κλεινει και τελος.Στην ολη φαση και Ο πετρος χαμμενος βγηκε γιατι εχασε δυο σπιτια ενα στην Μυκονο και ενα στην Φιλοθεη.Οχι οτι θα μεινει στα παγκακια τωρα δλδ γιατι προφανως και εχει κανει τις καβατζες του και μπορει να εχει καμια δεκαρια εκατομμυρια ευρω μετρητα σε τραπεζες.Τωρα για τους εργαζομενους κριμα πραγματικα αλλα ετσι ειναι οι ιδιωτικες επιχειρησεις ετσι δουλευει το συστημα δεν το ξερανε αραγε?εγω δλδ πως το ξερω και αν παω να δουλεψω σε μια εταιρια ξερω οτι αμα πτωχευσει θα παρω τα αρχιδια μου.Επισης απο ολους τους εκδοτικους τοσα χρονια ο κωστοπουλος εδινε τους καλυτερους μισθους τοσα χρονια ωραια τα περνανε τωρα πανε να τον φανε?μεγαλα γατακια λοιπον.Να εξηγησω πως εχασε τα δυο σπιτια.Ο Πετρος ειναι χρονια φιλος με την Μαριαννα την Λατση και στην Ιμακο ειχε αγορασει ενα μεγαλο ποσοστο ο Ρεστης ο εφοπλιστης.Ο γιος της Λατση ηθελε να γινει μετοχος στην ιμακο πριν παρει το mad.Ο πετρος ομως ηθελε να διωξει τον ρεστη για να ειναι οι δυο τους δλδ Παρης και Πετρος μονο.Για να τον διωξει επρεπε να του ξαναγορασει τα ποσοστα του επειδη ομως δεν ηθελε να βαλει λεφτα απο τα ετοιμα εβαλε υποθηκη στην Eurobank τα δυο σπιτια του.Αφου λοιπον περνει το χρημα απο την τραπεζα διωχνει τον Ρεστη ελα μου ομως που χαλαει η δουλεια με τον παρη και δεν προχωραει το deal.Οποτε ο Πετρος εκατσε στον αξονα γιατι με τα λεφτα που θα επαιρνε απο τον κασιδοκωστα θα ξεχρεωνε τα δανεια και θα ελευθερωνε τα σπιτια του.οποτε και τα δυο σπιτια τα πηρε η eurobank.Το σπιτι στην μυκονο ηδη εχει πουληθει σε δυο αγγλους κομμωτες.Το σπιτι στην φιλοθεη η βιλα των 1000 τετραγωνικων μενει ακομη εκει ο πετρος αλλα εχει κανει deal με την Μαριαννα να μεινει 4 χρονια ακομη μεχρι να φυγουν για σπουδες και οι δυο του κορες.Επισης να πω οτι τα δανεια δεν τα ξεχρεωνει με τα λεφτα που εχει στην ακρη γιατι μετα θα μεινει πραγματικα χωρις μετρητο.Τωρα στο μεγκα φετος για του χρονου δεν ξερω ο πετρος παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα και η τζενη 5.Εννοειται οτι με την εταιρια επαινρε πολλα περισσοτερα αλλα απο το τιποτα καλα ειναι και τα 20 συν τις καβατζες σε λογαριασμους.τι να κανεις ετσι ειναι η ζωη.Τον Πετρο Κωστοπουλο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει.Απλα καποιοι ξεκολατε με το θεμα γιατι το να χαιρεστε για μια πτωχευση καποιου δεν ειναι και το καλυτερο.Ειναι σαν να πεθανε η κατσικα του γειτονα και να κανατε παρτυ.Ο Ελληνας πρεπει να φυγει απο αυτη την νοοτροπια μην ειμαστε για τον πουτσο πια.Πριν πτωχευσει δεν λεγατε κουβεντα γιαυτον τωρα για τι λετε?Πολιτικους μου θυμιζετε.Πριν τις εκλογες λεφταα υπαρχουν και μετα μπουρδελο ολα.Ωραια νοοτροπια.Αμα ησασταν εσεις επιχειρηματιες τα ιδια θα κανατε και ολοι μας να σωσουμε την οικογενεια μας αυτο εκανε και αυτος.
Ναι ρε μαλακα Ματζεστικ ετσι ειναι η ζωη... πηγε και φεσωσε το συμπαν ολο με δανεια απο Τραπεζες και τον ειχε το Συστημα-ΠΑΣΟΚ σε ολα μεσα και εσυ λυπασε για τον βλαχο απο τον Βολο.
Οταν ξεκινησε απο το χωριο του αφραγκος ηταν ρε και τις μπισνες του Κωστο κανεις δεν τις κανει αφραγκος εκτος και αν ......
Αν υπηρχε κρατος δικαιου θα επρεπε να του παρουν και τον μισθο που παιρνει απο το καναλι που δουλευει για να πληρωθουν ολοι οι απληρωτοι φεσωμενοι υπαλληλοι του
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σαν επιχειρηματιας ηταν της πλακας. ηξερε απο μουνια και δημοσιες σχεσεις αλλα οχι απο μπισνες. πεταγε λεφτα απο δω και απο κει (και σε μισθους οπως ειπε ο μεγαλοπρεπης) μονο και μονο επειδη του ανοιγανε τις βρυσες οι τραπεζες επειδη ειχε πολιτικους φιλους. οταν εκλεισε η στροφιγγα απο τις τραπεζες επεσε και το κλαμα. ετσι επιχειρηματιας γινεται και ενα 9χρονο.