Νέα

Η Ρωσίδα που αναστάτωσε την Ψαρρού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειτε φτωχός ή πλούσιος, παραμενει καραγκιόζης, ξεπουλημένος και πρωταθλητής της κωλοτούμπας

και παντοφλακιας. φταρνιζεται η ξεπερασμενη και τον πιανει πνευμονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μαγκες θελω να πω κατι πραγματα οποιος θελει ας τα διαβασει.Σε μια ιδιωτικη επιχειρηση ΑΕ οταν τελιωσουν τα λεφτα απο τα ταμια της δεν ειναι κανενας ιδιοκτητης υποχρεομενος να τσονταρει λεφτα απο τους προσωπικους λογαριασμους του.Δλδ δυο λογαριασμοι στην eurobank ο ενας ειναι imako AE και ο αλλος πετρος κωστοπουλος.εντελως διαφορετικα.Η ιμακο πτωχευσε ο κωστοπουλος ομως οχι.Αυτος μπορει να εχει λεφτα που μαζευε τοσα χρονια καθε τελος του χρονου απο κερδη της εταιριας σε δικο του λογαριασμο κρυμμενα ξερω εγω.Απλα η εταιρια εφοσον δεν πηγαινε καλα και χρωσταγε και του χρωσταγανε κλεινει και τελος.Στην ολη φαση και Ο πετρος χαμμενος βγηκε γιατι εχασε δυο σπιτια ενα στην Μυκονο και ενα στην Φιλοθεη.Οχι οτι θα μεινει στα παγκακια τωρα δλδ γιατι προφανως και εχει κανει τις καβατζες του και μπορει να εχει καμια δεκαρια εκατομμυρια ευρω μετρητα σε τραπεζες.Τωρα για τους εργαζομενους κριμα πραγματικα αλλα ετσι ειναι οι ιδιωτικες επιχειρησεις ετσι δουλευει το συστημα δεν το ξερανε αραγε?εγω δλδ πως το ξερω και αν παω να δουλεψω σε μια εταιρια ξερω οτι αμα πτωχευσει θα παρω τα αρχιδια μου.Επισης απο ολους τους εκδοτικους τοσα χρονια ο κωστοπουλος εδινε τους καλυτερους μισθους τοσα χρονια ωραια τα περνανε τωρα πανε να τον φανε?μεγαλα γατακια λοιπον.Να εξηγησω πως εχασε τα δυο σπιτια.Ο Πετρος ειναι χρονια φιλος με την Μαριαννα την Λατση και στην Ιμακο ειχε αγορασει ενα μεγαλο ποσοστο ο Ρεστης ο εφοπλιστης.Ο γιος της Λατση ηθελε να γινει μετοχος στην ιμακο πριν παρει το mad.Ο πετρος ομως ηθελε να διωξει τον ρεστη για να ειναι οι δυο τους δλδ Παρης και Πετρος μονο.Για να τον διωξει επρεπε να του ξαναγορασει τα ποσοστα του επειδη ομως δεν ηθελε να βαλει λεφτα απο τα ετοιμα εβαλε υποθηκη στην Eurobank τα δυο σπιτια του.Αφου λοιπον περνει το χρημα απο την τραπεζα διωχνει τον Ρεστη ελα μου ομως που χαλαει η δουλεια με τον παρη και δεν προχωραει το deal.Οποτε ο Πετρος εκατσε στον αξονα γιατι με τα λεφτα που θα επαιρνε απο τον κασιδοκωστα θα ξεχρεωνε τα δανεια και θα ελευθερωνε τα σπιτια του.οποτε και τα δυο σπιτια τα πηρε η eurobank.Το σπιτι στην μυκονο ηδη εχει πουληθει σε δυο αγγλους κομμωτες.Το σπιτι στην φιλοθεη η βιλα των 1000 τετραγωνικων μενει ακομη εκει ο πετρος αλλα εχει κανει deal με την Μαριαννα να μεινει 4 χρονια ακομη μεχρι να φυγουν για σπουδες και οι δυο του κορες.Επισης να πω οτι τα δανεια δεν τα ξεχρεωνει με τα λεφτα που εχει στην ακρη γιατι μετα θα μεινει πραγματικα χωρις μετρητο.Τωρα στο μεγκα φετος για του χρονου δεν ξερω ο πετρος παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα και η τζενη 5.Εννοειται οτι με την εταιρια επαινρε πολλα περισσοτερα αλλα απο το τιποτα καλα ειναι και τα 20 συν τις καβατζες σε λογαριασμους.τι να κανεις ετσι ειναι η ζωη.Τον Πετρο Κωστοπουλο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει.Απλα καποιοι ξεκολατε με το θεμα γιατι το να χαιρεστε για μια πτωχευση καποιου δεν ειναι και το καλυτερο.Ειναι σαν να πεθανε η κατσικα του γειτονα και να κανατε παρτυ.Ο Ελληνας πρεπει να φυγει απο αυτη την νοοτροπια μην ειμαστε για τον πουτσο πια.Πριν πτωχευσει δεν λεγατε κουβεντα γιαυτον τωρα για τι λετε?Πολιτικους μου θυμιζετε.Πριν τις εκλογες λεφταα υπαρχουν και μετα μπουρδελο ολα.Ωραια νοοτροπια.Αμα ησασταν εσεις επιχειρηματιες τα ιδια θα κανατε και ολοι μας να σωσουμε την οικογενεια μας αυτο εκανε και αυτος.
Ολα αυτα ειναι μαλακιες.
Ξαναλεω.
Να μην φαει, να μην ντυθει, για να πληρωσει τους φεσωμενους εργαζομενους και να μην εχει το θρασος να πηγαινει διακοπες στη Μυκονο.
Να κατσει σε μια γκαρσονιερα στην κυψελη και όσα βγαζει να τα δινει στους εργαζομενους.
Καταλαβες τύπε με τις ανωνυμες εταιριες και τις θεωριες του κωλου?
Να μην προκαλει. Μεχρι πριν λιγο καιρο κλαιγοταν οτι θα παει φυλακη για τα χρεη και τωρα λιαζεται στη Μυκονο.
ΤΙ
ΔΕΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Επισκέπτης
Ολα αυτα ειναι μαλακιες.
Ξαναλεω.
Να μην φαει, να μην ντυθει, για να πληρωσει τους φεσωμενους εργαζομενους και να μην εχει το θρασος να πηγαινει διακοπες στη Μυκονο.
Να κατσει σε μια γκαρσονιερα στην κυψελη και όσα βγαζει να τα δινει στους εργαζομενους.
Καταλαβες τύπε με τις ανωνυμες εταιριες και τις θεωριες του κωλου?
Να μην προκαλει. Μεχρι πριν λιγο καιρο κλαιγοταν οτι θα παει φυλακη για τα χρεη και τωρα λιαζεται στη Μυκονο.
ΤΙ
ΔΕΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Άμα έγινες και συ κουμμουνιστής ώρα είναι να γίνω εγώ νδημοκράτης. :rolleyes: :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Άμα έγινες και συ κουμμουνιστής ώρα είναι να γίνω εγώ νδημοκράτης. :rolleyes: :P
Επειδη εσυ μεγαλωσες με τη στρεβλη νοοτροπια οτι κοινωνικα ευαισθητοι ειναι μονο οι (μη χεσω) αριστεροι, δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια. Αμα βγαλεις τις παρωπιδες θα δεις πολλα.

Επισκέπτης
Επειδη εσυ μεγαλωσες με τη στρεβλη νοοτροπια οτι κοινωνικα ευαισθητοι ειναι μονο οι (μη χεσω) αριστεροι, δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια. Αμα βγαλεις τις παρωπιδες θα δεις πολλα.
E όχι και στρεβλή,ο θείος μου ο πασόκος μου τα έμαθε αυτά.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες αφου ολοι το ιδιο θα καναμε ετσι ειναι ο ανθρωπος τι τρελενεστε και μου το παιζετε παιδια του λαου.Εγω δεν ειμαι με κανεναν κωστοπουλο και ουτε ξερω και πως αρχισε.Παντως για να εφτασε εκει που εφτασε κατι θα ηξερε και θα εκανε.Γιατι και τωρα οι τραπεζες χρημα δεν δινουν αλλα αυτος ξαναρχισε απο το μηδεν παλι με καινουρια εταιρια.Επισης για τα λεφτα που του χρωστανε αλλες εταιριες δεν λετε κουβεντα ετσι?Ας πληρωθουν απο εκει οι εργαζομενοι.Απλα σπαζομαι που δεν τρελενεστε με τον τσοχατζοπουλο και την παρεα του που μας κατακλεψε και σας πειραξε ο κωστοπουλος.Δεν θελω ναστε γατακια ανοιχτε λιγο το μυαλο σας και το ματι σας.Ερωτω τωρα δημοσια ας μου απαντησει ενας απο εσας ειχατε την ιμακο και 3 παιδια να περιμενουν φαγητο τι θα κανατε θα πηγαινατε στον Αγιο παντελειμονα να μεινετε???θα διαλεγατε την καταστροφη?στα παιδια σας τι θα λεγατε την επομενη μερα?τερμα το σουσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ρε μαγκες αφου ολοι το ιδιο θα καναμε ετσι ειναι ο ανθρωπος τι τρελενεστε και μου το παιζετε παιδια του λαου.Εγω δεν ειμαι με κανεναν κωστοπουλο και ουτε ξερω και πως αρχισε.Παντως για να εφτασε εκει που εφτασε κατι θα ηξερε και θα εκανε.Γιατι και τωρα οι τραπεζες χρημα δεν δινουν αλλα αυτος ξαναρχισε απο το μηδεν παλι με καινουρια εταιρια.Επισης για τα λεφτα που του χρωστανε αλλες εταιριες δεν λετε κουβεντα ετσι?Ας πληρωθουν απο εκει οι εργαζομενοι.Απλα σπαζομαι που δεν τρελενεστε με τον τσοχατζοπουλο και την παρεα του που μας κατακλεψε και σας πειραξε ο κωστοπουλος.Δεν θελω ναστε γατακια ανοιχτε λιγο το μυαλο σας και το ματι σας.Ερωτω τωρα δημοσια ας μου απαντησει ενας απο εσας ειχατε την ιμακο και 3 παιδια να περιμενουν φαγητο τι θα κανατε θα πηγαινατε στον Αγιο παντελειμονα να μεινετε???θα διαλεγατε την καταστροφη?στα παιδια σας τι θα λεγατε την επομενη μερα?τερμα το σουσι.
Παμε παλι.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
Ενταξει τωρα ή θα συνεχισεις να λες ασχετα?

Επισκέπτης
Παμε παλι.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
Τα 8000e βουλευτικός μισθός + αμάξι για τις μετακινήσεις, είναι πρόκληση ή όχι;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παμε παλι.

ρε φιλε μας δουλευεις και τι θες να κανει να κλιστει σενα δωματιο να κουλουριαστει κατω απο τα παπλωματα να κλισει τα παντζουρια και να κλαιει?? εσυ αυτο θα εκανες?μην λες μαλακιεςς.Ο κωστοπουλος τοσα χρονια και ο καθε κωστοπουλος οπως και ο γαβαλας ταιζε τοσα χρονια καμια τρακοσαρα ατομα.τοτε ηταν καλως?Δλδ ολοι οι επιχειρηματιες που πτωχευσαν πρεπει να ζουν φτωχικα και μιζερα??

Επισκέπτης
οχι αυτο δεν ειναι ο κωστοπουλος τους πειραξε....
Ο Κωστόπουλος είναι το παιδί ενός συστήματος,αποτέλεσμα και όχι αίτιο.

Ας κοιτάξουν πρώτα τα αίτια που έχουν ως αποτελέσματα τους διάφορους Κωστόπουλους...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
οχι αυτο δεν ειναι ο κωστοπουλος τους πειραξε....

Ματζεστίκ, εγώ στεναχωρήθηκα πολύ για τον Κωστόπουλο. Ειδικά τη μέρα που τον πήγαν στον εισαγγελέα, από τη στενοχώρια δεν μπορούσα να χέσω το βράδυ.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο Κωστόπουλος είναι το παιδί ενός συστήματος,αποτέλεσμα και όχι αίτιο.

Ας κοιτάξουν πρώτα τα αίτια που έχουν ως αποτελέσματα τους διάφορους Κωστόπουλους...

Ε ας βρουν τα αιτια πρωτα και ας αφησουν τους αλλους ησυχους.Ο Μηλιωνης εφαγε 200 μυρια με την ενεργα και κυκλοφορει ωραιος και τους πειραζει ο γαβαλας ο πετσετακης ο κωστοπουλος ο λυμπερης και πολλοι αλλοι που τοσα χρονια ταιζαν εκατονταδες κοσμο και οχι απο κλεμμενα.Τωρα αν πηραν δανεια απο τραπεζες η οχι δεν μας αφορα.Μας αφορα οτι καποιοι εργαζομενοι ειχανε ψωμι να φανε.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ματζεστίκ, εγώ στεναχωρήθηκα πολύ για τον Κωστόπουλο. Ειδικά τη μέρα που τον πήγαν στον εισαγγελέα, από τη στενοχώρια δεν μπορούσα να χέσω το βράδυ.

φιλε μου δεν καταλαβες στα αρχιδια μου τι κανει και τι επαθε ο κωστοπουλος και σας ειπα ουτε που τον ξερω και με ξερει απλα απορω με μερικους που κοιτανε το δεντρο και οχι το δασος.

Επισκέπτης
Ε ας βρουν τα αιτια πρωτα και ας αφησουν τους αλλους ησυχους.Ο Μηλιωνης εφαγε 200 μυρια με την ενεργα και κυκλοφορει ωραιος και τους πειραζει ο γαβαλας ο πετσετακης ο κωστοπουλος ο λυμπερης και πολλοι αλλοι που τοσα χρονια ταιζαν εκατονταδες κοσμο και οχι απο κλεμμενα.Τωρα αν πηραν δανεια απο τραπεζες η οχι δεν μας αφορα.Μας αφορα οτι καποιοι εργαζομενοι ειχανε ψωμι να φανε.
Μπάστα όμως λίγο,το γεγονός πως κάποιοι άλλοι είναι χειρότεροι του Κωστόπουλου,δεν δίνει συγχωροχάρτι στον Κωστόπουλο...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μπάστα όμως λίγο,το γεγονός πως κάποιοι άλλοι είναι χειρότεροι του Κωστόπουλου,δεν δίνει συγχωροχάρτι στον Κωστόπουλο...

πες μου εσυ τι πρεπει να κανει ο κωστοπουλος για να τον κανετε παλι αρχοντα.πες μου βημα βημα.περιμενω.....

εχεις δει εσυ σε ολο το κοσμο εταιρια που να πτωχευσε και να χρωσταει να πηγαινει ο ιδιοκτητης και να ξεπληρωνει μισθους απο αλλα εσοδα του??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom