neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν μπορεις να παραπονιεσε για τις συνθηκες εργασιαςακριβως
δεν μπορεις να παραπονιεσε για τις συνθηκες εργασιαςακριβως
για τον αγαπουλη?βαθια καθίσματα με μπάρα και kickoxing
εγω παλι νομιζω οτι υπαρχουν και κοριτσια αγαπουληδες,την αλλη φοα μια μου γυρισε τα λεφτα πισω και μου λεει ''απο σενα δε θελω λεφτα''
για πάρτυ μουγια τον αγαπουλη?
ου καθόλουδεν μπορεις να παραπονιεσε για τις συνθηκες εργασιας
καλη η γυμναστικη αλλα μεχρι ενα σημειογια πάρτυ μου
δυστηχως πολλοι απο δαυτους ειναι ορθια 50ευρα και 100ευρα πολλες φορες..
Είναι οδυνηρό, αλλά όσο νωρίτερα αποδεχτούν μερικοί ότι οι ιερόδουλες τους βλέπουν ως όρθια εικοσάρικα (άντε πενηντάρικα), τόσο το καλύτερο γι' αυτούς.
Παει το τεννις;βαθια καθίσματα με μπάρα και κικ μποξινγκ
μην ζηλευεις χιστι μουκαλη η γυμναστικη αλλα μεχρι ενα σημειο
δυστιχωςΠαει το τεννις;
H πόρνη πουλάει έρωτα.δυστηχως πολλοι απο δαυτους ειναι ορθια 50ευρα και 100ευρα πολλες φορες..
σιγα ρε jean claude van dammeμην ζηλευεις χιστι μου
pws se lene an epitrepetai?kai pou douleveis?den eisai ypoxreomeni a mou peis vevaia...βαθια καθίσματα με μπάρα και κικ μποξινγκ
εχεις ΠΜpws se lene an epitrepetai?kai pou douleveis?den eisai ypoxreomeni a mou peis vevaia...
αγαπουλης ,φαινεται απο μακριαεχεις ΠΜ
η πράξη θα δείξειαγαπουλης ,φαινεται απο μακρια
χαλια ειμαι, μην ασχολείσαι
Σωστα και οι εκατονταδες χιλιαδες ανατολικες που παντρευτηκαν ελληνες στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δουλευαν ως πορνες , μην το ξεχναμε αυτο.H πόρνη πουλάει έρωτα.
Με τη διαφορά ότι χωρίς το προϊόν αυτό δύσκολα ζει κανείς.
Γι' αυτό και, ενώ μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς με τον μανάβη, όσο κι αν μας λείπουν οι πιπεριές ή με τον περιπτερά, όσο κι αν θέλουμε να διαβάσουμε την αγαπημένη μας εφημερίδα,
μπροστά στην πόρνη πολλές φορές γινόμαστε ρόμπες και αγαπούληδες.
Γιατί η στέρηση του sex και της τρυφερότητας δεν αντέχεται εύκολα.
Άνθρωποι που πάσχουν από χρόνια δυσκολία να απολαύσουν αυτά τα πράγματα, δεν έχουν και πολλά περιθώρια να είναι αξιοπρεπείς στις σχέσεις τους με τις πόρνες.
Ξέρεις πόσες προτάσεις για σχέση ή γάμο δέχονται οι ιερόδουλες από προβληματικά στη συμπεριφορά τους άτομα;
Πόσα δωράκια (ή δωράρες) από λεσβίες, που δε θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σεξουαλικότητά τους και καταφεύγουν συστηματικά στις πουτάνες;
Πόσα παρακάλια αππό κατεστραμμένους πρώην οικογενειάρχες, που διαλύθηκε το σππίτι τους και έχασαν την μπάλα;
Οι πελάτες συνήθως είναι άνθρωποι στερημένοι και ευάλωτοι.
Λίγοι είναι αυτοί που περιστασιακά ή για χαβαλέ θα πάνε σε ένα μπουρδέλο.
Ακόμα λιγότεροι αυτοί που, ενώ έχουν μεγάλη ανάγκη για έρωτα και sex, έχουν τη σοβαρότητα να παραμείνουν αξιοπρεπείς και να μην "αγαπουλιάσουν".
οχι δεν φαινομαι.ουτε απο μακρυα ουτε απο κοντααγαπουλης ,φαινεται απο μακρια