Νέα

Η ψυχολογία του αγαπούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το πρόβλημα όμως ξέρεις που ειναι; Οτι μερικοί (αγαπουλιδες που λέμε) νομίζουν ότι είσαι τόσο γλυκιά μόνο με αυτόν και οχι με όλο το κόσμο λόγο δουλειάς  :headbang: :2funny:
καλη η ευγενεια αλλα απο φατσα και σωμα πως εισαι? :rolleyes:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
:kissass2:
ε ειπαμε μαλακες υπαρχουν πολλοι.και κοπελες που δεν κανουν τη δουλεια τους επισης.δεν ειπα να ειναι μεσα στις αγαπες αλλα τουλαχιστον να ειναι ευγενικη.
αυτο λέω και εγω. Οτι μια επαγγελματίας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ευγενική και γλυκιά. Και ο κλασικός αγαπουλης αλιος το καταλαβαίνει και βάζει πολλά και διάφορα στο μυαλό του.... Οτι αυτο το χαμόγελο ειναι μόνο για πάρτυ του, ότι ειναι τόσο καλός και ωραίος και η άλλη ειναι τόσο καλή μόνο και μόνο με αυτόν.... Μην σου πω ότι μου έχουν τύχει αυτές οι ερωτήσεις "μόνο μαζί μου είσαι τόσο καλή; Πως σου φαίνομαι; Σ'αρεσω;"

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση, ότι στο παρών νήμα ομιλούν όλοι πλην των αγαπούληδων. :)

Επισκέπτης
:kissass2:αυτο λέω και εγω. Οτι μια επαγγελματίας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ευγενική και γλυκιά. Και ο κλασικός αγαπουλης αλιος το καταλαβαίνει και βάζει πολλά και διάφορα στο μυαλό του.... Οτι αυτο το χαμόγελο ειναι μόνο για πάρτυ του, ότι ειναι τόσο καλός και ωραίος και η άλλη ειναι τόσο καλή μόνο και μόνο με αυτόν.... Μην σου πω ότι μου έχουν τύχει αυτές οι ερωτήσεις "μόνο μαζί μου είσαι τόσο καλή; Πως σου φαίνομαι; Σ'αρεσω;"

πες μου  εισαι το πουτανακι μου?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 65

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:kissass2:αυτο λέω και εγω. Οτι μια επαγγελματίας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ευγενική και γλυκιά. Και ο κλασικός αγαπουλης αλιος το καταλαβαίνει και βάζει πολλά και διάφορα στο μυαλό του.... Οτι αυτο το χαμόγελο ειναι μόνο για πάρτυ του, ότι ειναι τόσο καλός και ωραίος και η άλλη ειναι τόσο καλή μόνο και μόνο με αυτόν.... Μην σου πω ότι μου έχουν τύχει αυτές οι ερωτήσεις "μόνο μαζί μου είσαι τόσο καλή; Πως σου φαίνομαι; Σ'αρεσω;"
εγω παλι νομιζω οτι υπαρχουν και κοριτσια αγαπουληδες,την αλλη φοα μια μου γυρισε τα λεφτα πισω και μου λεει ''απο σενα δε θελω λεφτα''

:2funny:     :2funny:        :2funny:       :2funny:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σχέσεις μπορούν να γίνουν για χίλιους δυο λόγους.
Από έρωτα, από εκτίμηση, από οίκτο, από συμφέρον, από ερωτική έλξη και καύλα κοκ.
Η σχέση αγαπούλη-ιερόδουλης, κατά τεκμήριο, είναι σχέση που υπαγορεύεται από την έλλειψη επιλογών και τον πληγωμένο και νοσηρό ψυχισμό και των δύο προσώπων.

Πράγματι, μπορεί μετά από 312,45 χρόνια ο αγαπούλης "να κερδίσει το κορίτσι".
Το θέμα είναι τί είδους σχέση θα είναι αυτή.
Η σχέση ανάμεσα σε μια γυναίκα που επιλέγει έναν άντρα ξέροντας ότι είναι αδύναμος και ερωτικά αποτυχημένος
και έναν άντρα που επιλέγει μια γυναίκα προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι το γεγονός ότι η γυναίκα αυτή έχει κάνει επί πληρωμή sex με χιλιάδες άντρες και με αρκετές γυναίκες επίσης δε σημαίνει τίποτα και ότι μπορεί πράγματι να τον αγαπά,
είναι μάλλον μια αυταπάτη.

Χρήματα λείπουν από την ιερόδουλη και συναισθηματική κάλυψη από τον αγαπούλη.
Ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβέλια, ο αγαπούλης έρωτα και η πόρνη χρήμα.

Είναι οδυνηρό, αλλά όσο νωρίτερα αποδεχτούν μερικοί ότι οι ιερόδουλες τους βλέπουν ως όρθια εικοσάρικα (άντε πενηντάρικα), τόσο το καλύτερο γι' αυτούς.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση, ότι στο παρών νήμα ομιλούν όλοι πλην των αγαπούληδων. :)
τυπε αμα πανω απο τα 20 σου εισαι αγαπουλης με πουτανες και γενικα αγαπουλης υπαρχει αλλο προβλημα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω παλι νομιζω οτι υπαρχουν και κοριτσια αγαπουληδες,την αλλη φοα μια μου γυρισε τα λεφτα πισω και μου λεει ''απο σενα δε θελω λεφτα''

πες μου να παω και γω :grin:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4

πωπω πρέπει να είσαι πολύ καλός γαμιας :grin: :2funny: :rockon:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε γλυκουλα τι μπουτι ειναι αυτο,ποδοσφαιρο παιζεις?  :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Σχέσεις μπορούν να γίνουν για χίλιους δυο λόγους.
Από έρωτα, από εκτίμηση, από οίκτο, από συμφέρον, από ερωτική έλξη και καύλα κοκ.
Η σχέση αγαπούλη-ιερόδουλης, κατά τεκμήριο, είναι σχέση που υπαγορεύεται από την έλλειψη επιλογών και τον πληγωμένο και νοσηρό ψυχισμό και των δύο προσώπων.

Πράγματι, μπορεί μετά από 312,45 χρόνια ο αγαπούλης "να κερδίσει το κορίτσι".
Το θέμα είναι τί είδους σχέση θα είναι αυτή.
Η σχέση ανάμεσα σε μια γυναίκα που επιλέγει έναν άντρα ξέροντας ότι είναι αδύναμος και ερωτικά αποτυχημένος
και έναν άντρα που επιλέγει μια γυναίκα προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι το γεγονός ότι η γυναίκα αυτή έχει κάνει επί πληρωμή sex με χιλιάδες άντρες και με αρκετές γυναίκες επίσης δε σημαίνει τίποτα και ότι μπορεί πράγματι να τον αγαπά,
είναι μάλλον μια αυταπάτη.

Χρήματα λείπουν από την ιερόδουλη και συναισθηματική κάλυψη από τον αγαπούλη.
Ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβέλια, ο αγαπούλης έρωτα και η πόρνη χρήμα.

Είναι οδυνηρό, αλλά όσο νωρίτερα αποδεχτούν μερικοί ότι οι ιερόδουλες τους βλέπουν ως όρθια εικοσάρικα (άντε πενηντάρικα), τόσο το καλύτερο γι' αυτούς.
"like" :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom