Νέα

Η ψυχολογία του αγαπούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εισαι μαλακας η παριστανεις τον μαλακα ?
Πες την αληθεια ομως !!!!!!

Ποτε δεν περιμενα να βρω τον ερωτα της ζωης μου σε μπουρδελο, ουτε και το επιδιωξα αυτο ποτε !!!!!
Ειναι τερμα ηλιθιο οπως κι αν το δει κανεις !!!

Το σταμ90 που τον κοροιδευετε ολοι, ηταν λογικο να συμβει αυτο που περιεγραψε λογω απειριας και ενθουσιασμου λογω νεαρης ηλικιας.
Σε αρκετους θα μπορουσε να συμβει αυτο, σε μια τετοια ηλικια.

πες μας την ιστορια με το κωλομπαρο που σε ειδε με το δερματινο παντελονι και κανατε γλυκο ερωτα με υποσχεση σχεση ηλιθιε μογγολε του παραμυθιου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε πολλοι συναναστρεφονται συχνα με ιεροδουλες αρα ειναι λογικο καποια στιγμη να γουσταρουν μια τετοια.
Αλλα νταξει δεν νομιζω πως πισω απο την καθε μια ιεροδουλη παιζει ενας νταβας που θα σου δημιουργησει προβληματα. Και εξω μπορεις να γνωρισεις καποια που για τους δικους σου λογους μπορει να σου μοιαζει επιφοβη για διαφορα, δεν σημαινει οτι δεν θα το κανεις.
Το θεμα ειναι να μην ξεπερασεις τα ορια και πιστεψεις για ερωτες και αλλες παπαριες.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Το πιο γελοίο είναι αυτοί που παριστάνουν και καλά του αγαπουληδες νομίζοντας έτσι θα τσιμπήσουν οι τανες και θα τους έχουν αγαπητικούς για να τα σκάνε . στο τέλος βγαίνουν  ή δαρμένοι ή γίνονται ξεφτίλα  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το πιο γελοίο είναι αυτοί που παριστάνουν και καλά του αγαπουληδες νομίζοντας έτσι θα τσιμπήσουν οι τανες και θα τους έχουν αγαπητικούς για να τα σκάνε . στο τέλος βγαίνουν  ή δαρμένοι ή γίνονται ξεφτίλα  :grin:

δηλαδή τύποι που πουλάνε έρωτα σε τάνες για να τους φάνε λεφτά? και αφού αυτές δεν τσιμπάνε όπως λες, γιατί τρώνε ξύλο ή ξεφτιλίζονται οι τύποι? :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πες μας την ιστορια με το κωλομπαρο που σε ειδε με το δερματινο παντελονι και κανατε γλυκο ερωτα με υποσχεση σχεση ηλιθιε μογγολε του παραμυθιου
Εισαι τερμα μαλακας εσυ μαν !!!!!!!

Ηταν μια φαση που απλα ετυχε κι εκατσε.....
Το δερματινο παντελονι μου εκανε και μου πηγαινε κιολας με τον συνδιασμο της εμφανισης μου βλακα
Εκεινη επιδιωξε μια επαφη μαν κι οχι εγω .....
Εγω απλα εκανα το κεφι μου οσο μου το επετρεπαν τα οικονομικα μου στον βαθμο που μπορουσα χωρις να περιμενω τιποτα
Και δεν ηταν κωλομπαρο αλλα στριπ (το λες και κωλομπαρο ομως γενικοτερα)

Και στην τελικη τραβα καμια παρκιαδα παλι γιατι σε βλεπω στερημενο παλι και οι μαλακιες πεφτουν συννεφο

ΜΑΛΑΚΑ ε ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
δηλαδή τύποι που πουλάνε έρωτα σε τάνες για να τους φάνε λεφτά? και αφού αυτές δεν τσιμπάνε όπως λες, γιατί τρώνε ξύλο ή ξεφτιλίζονται οι τύποι? :think:
Τι δεν καταλαβαινεις ? πηγαν να κανουν πουτανιες σε πουτανα και την επαθαν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι γελας ρε βλακεντιε ?

Για να φορεσεις κατι πρεπει να το υποστηριζει η εμφανιση σου

Τωρα δεν μπορω να βαλω κατι τετοιο γιατι δεν μου παει πλεον και δεν μου κανει κιολας !!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι δεν καταλαβαινεις ? πηγαν να κανουν πουτανιες σε πουτανα και την επαθαν

επειδή σκόπευαν να τους "φάνε" χρήματα δηλαδή έβαλαν να τους δείρουν? δεν ήταν ευκολότερο απλά να μην δώσουν τα χρήματα και να τους στείλουν? :P

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν το κατακρίνω.
Αν έχεις το ψυχικό σθένος να ζήσεις με αυτό το τρόπο..είναι σεβαστό.
Αν κατορθώνεις και βρίσκεις την απόλαυση...ακόμα καλύτερα..

Ο κανόνας λέει πως με την πάροδο των ετών, όταν θα είσαι γέρος και μόνος (εξαιτίας αυτού του τρόπου ζωής)..θα έχεις αναθεωρήσει τις προτεραιότητες σου όσον αφορά τις απολαύσεις.
Γιατί και σωματικά δε θα μπορείς πια...
Αλλά και συναισθηματικά θα είσαι ανεκπαίδευτος να προσαρμοστείς (πχ στη συντροφικότητα που θα αναζητάς ως το εναπομείναν στοιχείο)...εξαιτίας της αενάου αναζητήσεως της απολαυσης στις 10λεπτου συναντήσεις των τρωγλών του Μεταξουργείου... ή των πολυτελών στουντιο.
το γήρας και η επακόλουθη αποσύνθεση του σαρκίου μας στα εξ'ών συνετέθη
αποτελούν ΤΟ κίνητρο στην αέναη αναζήτηση της απόλαυσης
και ώς εκ τούτου ένα ισχυρότατο κίνητρο αποφυγής της προσομοίωσης στην κοινωνική ομοιομορφία των
εξημερωμένων και ευνουχισμένων ανθρωποπιθηκοειδών και των καθωσπρέπει συμπεριφορών τους

προσωπικά αν και νέος ακόμα , νιώθω ότι ο χρόνος τελειώνει
και δεν μου αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο, να τον κάψω στην προσπάθεια προσομοιώσης στην κοινωνική ομοιομορφία

ζείς άπαξ και ο χρόνος τελειώνει !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
.

Εν τέλει λοιπον,  στα "Στερνά του Γιουγκερμαν¨"...τον περιγράφει ο Καραγάτσης μόνο του, ολομόναχο, να τον κυνηγούν οι ερινύες του απο μια ζωη όλο "απολαύσεις" (που ανέφερε και ο φίλος) αλλα ανικανοποίητος...πεθαίνει σαν μεσα σε εφιάλτη...μόνος..
πολλά έργα κλείνουν έτσι με ένα "κοινωνικό happy end που να τιμωρεί τους αντικοινωνικούς και να γλύφει τα αυτάκια των εξημερωμένων..." ,
αλλά πρέπει να είσαι πολύ πιρφόρος στο μυαλό
για να κάψεις όλη σου τη ζωή για να περάσεις απλά καλά γεράματα , και στην τελική και πάλι θα αποτύχεις γιατί στα φέρετρα απ'όσο ξέρω μόνος σου θα σαι πάλι...

οπότε carpe diem γιατί ο θάνατος πλησιάζει και ούτε ανάσταση υπάρχει, και η μεταθάνατον ζωή είναι απλά ότι το σαρκίο σου θα γίνει λίπασμα για τα κυπαρρίσια κάποιου νεκροταφείου
γαμάτε όσο μπορείτε λοιπόν για όσο χρόνο σας απομένει, ...όλα τα άλλα είναι... αλογοτροφή για τα άτομα της κοινωνίας σας

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι γελας ρε βλακεντιε ?

Για να φορεσεις κατι πρεπει να το υποστηριζει η εμφανιση σου

Τωρα δεν μπορω να βαλω κατι τετοιο γιατι δεν μου παει πλεον και δεν μου κανει κιολας !!!!!!!
:2funny:
Ρε Μητσο το βλακεντιε δεν το ειχες στην αρχη, γιατι το προσθεσες;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πολλά έργα κλείνουν έτσι με ένα "κοινωνικό happy end που να τιμωρεί τους αντικοινωνικούς και να γλύφει τα αυτάκια των εξημερωμένων..." ,
αλλά πρέπει να είσαι πολύ πιρφόρος στο μυαλό
για να κάψεις όλη σου τη ζωή για να περάσεις απλά καλά γεράματα , και στην τελική και πάλι θα αποτύχεις γιατί στα φέρετρα απ'όσο ξέρω μόνος σου θα σαι πάλι...

οπότε carpe diem γιατί ο θάνατος πλησιάζει και ούτε ανάσταση υπάρχει, και η μεταθάνατον ζωή είναι απλά ότι το σαρκίο σου θα γίνει λίπασμα για τα κυπαρρίσια κάποιου νεκροταφείου
γαμάτε όσο μπορείτε λοιπόν για όσο χρόνο σας απομένει, ...όλα τα άλλα είναι... αλογοτροφή για τα άτομα της κοινωνίας σας

έχεις ένα κολιματάκι με το θάνατο ε ?  :grin:
αν δεν τον γράψεις και αυτόν στα @@@ σου δεν μπορείς να ζήσεις ελεύθερος.(τώρα θα μου πεις και ποιον δεν τον πάει  :badair: ) :grin:
ξέρεις δεν ελπίζω, δεν φοβάμαι και λοιπά του ποιητή.
μάλλον το ποιο σωστό ρητό που έγινε γνωστό στους πολλούς...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ωραια ,ας τα δουμε και γκρι..

κανει ελευθερη σχεση..

παει και την γνωριζει στους φιλους του.. η στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ... και τον ρωτησουν ολοι αυτη τι δουλεια κανει τι θα τους πει?

ψεματα φυσικα...
ρε μαν γενικα οταν κανεις free σχεση με μια τυπισα δεν πας να την γνωρισεις στην μανα σου,ουτε πας να γνωρισεις την δικη της...για παντρεια θα πας? :headbang: :headbang:
ουτε στους φιλους σου εισαι υποχρεωμενος να γνωρισεις κανεναν...ειδικα αν κινειται καποιος σε Αθηνα δεν παιζει με την καμμια...μη συγχεεις το παραδειγμα μου με την δικη σου περιπτωση. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
έχεις ένα κολιματάκι με το θάνατο ε ?  :grin:
αν δεν τον γράψεις και αυτόν στα @@@ σου δεν μπορείς να ζήσεις ελεύθερος.(τώρα θα μου πεις και ποιον δεν τον πάει  :badair: ) :grin:
ξέρεις δεν ελπίζω, δεν φοβάμαι και λοιπά του ποιητή.
μάλλον το ποιο σωστό ρητό που έγινε γνωστό στους πολλούς...
θα σου πώ...
νομίζω ότι η ζωή αρχίζει με τον θάνατο
δλδ απο την συνειδητοποίήση ότι κάποτε θα πεθάνεις και ότι όλη η ιστοριούλα
μετά απο λίγο θα τελειώσει , οπότε σε ωθεί να την
απολαύσεις για όσο διαρκέσει!

αν πιστεύεις ότι είσαι αθάνατος όπως τα περισσότερα
άτομα της κοινωνίας τους , τότε κοιμάσαι , δεν καταλαβαίνεις τπτ
δεν σε νοιάζει τπτ , και απλά παθητικά κάνεις ότι η ομοιομορφία επιβάλλει

δεν έχουμε χρόνο για κάψιμο για τις μαλακίες της κοινωνίας

αυτό είναι το μότο μου  ;)

Stories

Νέο!