Νέα

Η ψυχολογία του αγαπούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ποιος θα να με κοροιδεψει ρε φιλε? σωπα μωρε τωρα... ειπαμε αυτοι που κοροιδευουν εναν ανθρωπο με ενα μεγαλο ελατωμα ειναι ανασφαλεις εκεινοι και κοροιδευουν για να αισθανθουν καλυτερα... ουδεις καλυτερος...

Φυσικα το κραξιμο θα το κανει ο καθενας... Αλλα κοροιδια? δηλαδη εαν πας πχ σε ψυχολογο και του πεις ολα αυτα? ναι μεν θα του ρθει τουβλο στο κεφαλι και αμφιβαλω γιατι ακουνε τα χιλια μυρια...αλλα θα σε βοηθησει..γιατι ειναι σε θεση να σε βοηθησει..

Σιγα ρε σταμ μην απεκτησες και ψυχολογικα απο αυτην την ιστορια. Μονος σου λες οτι βρηκες το σθενος και ξεκολησες απο μια μαλακια κατασταση που βρεθηκες. Κατσε να βρεις καμια κανονικη εννοω οχι της δουλειας να δεις πως μπορει να σε ξετιναξει ψυχοσυναισθηματικα μια γκομενα και να αρχισεις μετα τα λιθια και τις λοιπες μαλακιες.

Επισκέπτης
με βιδωνει η ψευτικη γλυκυτητα και τα χαμογελα προτιμω τις μουτρωμενες και θυμωμενες πουτανες  αλλα και αυτες μετα απο 2 3 γαμησια γλυκαινουν

Επισκέπτης
καλες υπηρεσιες η αρχιδια? γιατι εδω και με 50-70 ευρω διαβαζω κακες κριτικες...
τι υπηρεσιες ρε ενα ξερο γαμησι ριχνω να φυγουν τα χοντραδια και φευγω μετα το γαμησι σηκωνομαι να φυγω και παρακαλαω μη μου μιλισει καμια και πει καμια μαλακια αγαπουλιστικη 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Για μενα αυτοι οι τυποι ειναι απλα τραγικοι...μονο που σκεφτονται οτι παιζει να κανουνε σχεση με μια τετοια γυναικα.,..απλα γελαω,,,

Επισκέπτης
Για μενα αυτοι οι τυποι ειναι απλα τραγικοι...μονο που σκεφτονται οτι παιζει να κανουνε σχεση με μια τετοια γυναικα.,..απλα γελαω,,,
κοιτα φιλε αν ειναι κανενα φιδι ο τυπος μπορει να κανει και την τυχη του με την πουτανα αν ειναι ομως κανενας που εχει φραγκα και ειναι θυμα θα τον γαμησει

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγω θα σου αντιστρεψω το ερωτημα.
Υπαρχει καποιος γνωστος μου που του προτεινε η κοπελα να βρεθουνε εκτος μπουρδελου (μετα απο καποιες επισκεψεις στην ιδια),δηλ. δεν το ζητησε αυτος κ δεν το επιδιωξε....παρολο ταυτα,ενεδωσε στην προταση,εχει βγει αρκετες φορες με την τυπισα για ποτο,βολτα κ σεξ εκτος μπουρδελου(χωρις Ευρω/$$$$)...αυτος ειναι αγαπουλης?Δεν νομιζω μαν....πιο πολυ εγω θα το βαφτιζα free σχεση αναμεσα τους...κ το αναφερω αυτο το παραδειγμα,γιατι υπαρχει μια ταση στο σαΐτ να βαφτιζουμε ολα μαυρα ή ασπρα...Υπαρχει κ το γκρι... :birdman: :birdman: :birdman:
δωρα κ τετοια δεν ξερω αν τις κανει...δεν ρωτησα/ρωταω...ειμαι διακριτικο παιδι. :grin:

Νταξει τον συγκεκριμενο δε θα τον χαρακτηριζα αγαπουλη, αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το λογο για τον οποιο νταραβεριζεται με πουτανα εκτος μπουρδελου... Υπαρχουν τοσες και τοσες γυναικες για να κανεις σχεση μαζι τους (ελευθερη ή μη) για ποιο λογο να παει καποιος με μια πορνη και να ρισκαρει να εχει μπλεξιματα με νταβαδες και συγγενολοι απο το Βουκουρεστι ή τα Τιρανα? Πού θα την κυκλοφορησει και πως θα νιωσει αν την αναγνωρισουν αλλοι? Για να μην αναφερω τον αυξημενο κινδυνο για ΣΜΝ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όσο αυξάνεται η χρονική διάρκεια παροχής των υπηρεσιών (πχ μπουρδέλο 5 λεπτά, στούντιο 15 λεπτά, μασατζίδικο 45 λεπτά κ.ο.κ.) τόσο μεγαλώνει και η δυνατότητα επικοινωνίας και η πιθανότητα να τα "βρείτε", όλα παίζουν, μπορεί γνωρίζοντας κάποιον να της κάνει κλικ σαν άτομο (δίχως σαλιαρίσματα και έρωτες από πλευράς του)
Αρα προτεινεις μασατζιδικα για κατασταση μαν ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και μενα μου ζητησαν εξοδο πολες πορνες  μυριστικα αγαπουλιαση και δεν τις ξαναγαμησα
Καλα τους εκανες !!!!

Ακου να εχουν το θρασος να σου ζητησουν εξοδο ..... Τι σε περασαν ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Νταξει τον συγκεκριμενο δε θα τον χαρακτηριζα αγαπουλη, αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το λογο για τον οποιο νταραβεριζεται με πουτανα εκτος μπουρδελου... Υπαρχουν τοσες και τοσες γυναικες για να κανεις σχεση μαζι τους (ελευθερη ή μη) για ποιο λογο να παει καποιος με μια πορνη και να ρισκαρει να εχει μπλεξιματα με νταβαδες και συγγενολοι απο το Βουκουρεστι ή τα Τιρανα? Πού θα την κυκλοφορησει και πως θα νιωσει αν την αναγνωρισουν αλλοι? Για να μην αναφερω τον αυξημενο κινδυνο για ΣΜΝ...
ωραια ,ας τα δουμε και γκρι..

κανει ελευθερη σχεση..

παει και την γνωριζει στους φιλους του.. η στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ... και τον ρωτησουν ολοι αυτη τι δουλεια κανει τι θα τους πει?

ψεματα φυσικα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

κανει ελευθερη σχεση..

παει και την γνωριζει στους φιλους του.. η στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ... και τον ρωτησουν ολοι αυτη τι δουλεια κανει τι θα τους πει?

ψεματα φυσικα...
Δηλαδη να κανει σχεση για sex και καλοπεραση δεν παιζει; Πρεπει να την γνωρισει στην μαμα του;

:zfuck:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κανει ελευθερη σχεση..

ψεματα φυσικα...

ρε μαν αν είναι ελεύθερη η σχέση δεν θα πάει να την γνωρίσει στους δικούς του :think:

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

κανει ελευθερη σχεση..

ψεματα φυσικα...

μηπως εκανες λαθος στην παραθεση  :think:

Δηλαδη να κανει σχεση για sex και καλοπεραση δεν παιζει; Πρεπει να την γνωρισει στην μαμα του;

:zfuck:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
το θεμα ειναι αλλο, το θεμα ειναι οτι εγω την ακολουθησα μεχρι τα στουντιο και λογο οικονομικης δυνατοτητας τοτε δεν μπορουσα να παω στουντιο σταδιακα αλλα εγω σαν μαλακας πηγαινα.. αρωστεια βλεπετε..παθηση, και ερωτικα απωθημενα παντα
πιστευα οτι τα ερωτικα απωθημενα μου θα μου τα καλυπτε μια ιεροδουλη..
παντως τον στοχο της το καταφερε, με εκανε σταθερο πελατη για αρκετο χρονικο διαστημα.

μάλιστα...εγώ δεν θα σε κράξω(δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος) :)

στο κάτω-κάτω δικαιωμά σου είναι το πως θα διαχειριστείς την ερωτική σου ζωή,αλλά όταν επιλέγεις αυτό τον δρόμο να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες ;)

το κοκκινισμένο είναι όλη η ουσία τα υπόλοιπα που λες είναι απλά οδοντόκρεμες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom