Νέα

Η πρώτη μούρη..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΑKOFONIX

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το παιδί άνοιξε το θέμα στο "γενικά" στο "γενική συζήτηση". Νομίζω ότι αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο θέμα είναι αντιπροσωπευτικό για τέτοιου είδους θέματα που αν και δεν προσελκύουν μεγάλο αριθμό αναγνωστών είναι αρκετά ευχάριστα σε άλλους.

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά κάποιους. Κακεντρέχεια να το πώ, κόλλημα να το πώ...μαλακία να το πώ...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
344
Πόντοι
21
Φιλε,εγω μενω μπουρναζι,και σε πληροφορω οτι εχουμε κι εμεις τετοιους μαλακες,σαν και τον καραγκιοζη με το saxo που περιεγραψες.Φυσικα τα "μουσικα"τους γουστα ποικιλουν απο Θωδη οπως ειπες,και αλλα ξερασματα(Πλουταρχους,Τερλεγκες,κ.α)Κατα τα αλλα η τροχαια σταματαει τα παπακια.και γενικα τα δικυκλα,και αφηνει ασυδοτους τους τελειωμενους αυτους τυπους να μας σπανε τα νευρα με την αρρωστεια τους.. :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Φιλε βασο αν δεν σου αρεσει στην τελικη το θεμα αντε να μιλησεις για φραπεδουρες και μην ασχολησε με ολους.Μη θελεις να εισαι το κεντρο του κοσμο

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οντως και εκει γινεται της πουτανας,ασε που για να βρω παρκιν ψαχνω κανα τεταρτο καθε φορα.Το γελιο ειναι οτι οι περισσοτεροι που κανουν τετοια εφε για να χτυπησουν γκομενες(λες και θα μπει η καθεμια μεσα να γαμηθει μολις δει ταμαξι)οταν ειναι κολλημενοι λογω κινησης μπροστα απο κοσμο το χαμηλωνουν και στα καπακια το ανοιγουν παλι στα 20 μετρα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οντως και εκει γινεται της πουτανας,ασε που για να βρω παρκιν ψαχνω κανα τεταρτο καθε φορα.Το γελιο ειναι οτι οι περισσοτεροι που κανουν τετοια εφε για να χτυπησουν γκομενες(λες και θα μπει η καθεμια μεσα να γαμηθει μολις δει ταμαξι)οταν ειναι κολλημενοι λογω κινησης μπροστα απο κοσμο το χαμηλωνουν και στα καπακια το ανοιγουν παλι στα 20 μετρα! :2funny: :2funny:
Παλι καλα που εκαναν το δρομο μπροστα απο τις καφετεριες πεζοδρομο και γλιτωσαμε λιγο.Το Μπουρναζι επειδη μενω κοντα ειχε φτασει σε σημειο να το αποφευγεις λογω φασαριας απο μαλακες με ηχοσυστηματα.

ΚΑKOFONIX

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τουλάχιστον να δείχνουμε ότι σεβόμαστε τους υπόλοιπους.

Το να μιλάνε 5 άτομα και να πετάγεται ένας για να τους την πει σε στιλ "σκοτώσατε άνθρωπο", σε ένα τόπικ που μιλά για αυτοκίνητα και όχι για πούδρα, δεν είναι νομίζω ότι καλύτερο.

Ή οι 5 είναι μαλάκες ή ο ένας. Και επειδή και οι 5 αποκλείεται να είναι μαλάκες , μάλλον συμβαίνει το δεύτερο.

Και από τη στιγμή που μιλάμε στο γενική συζήτηση είναι απόλυτα ορθό.Και το λέω γιατί αν και γράφω σπάνια εδώ δυστυχώς, έχω διαβάσει τους κανονισμούς των παιδιών από πολύ παλία, προσπαθώ να διαβάζω καθημερινά τα ποστς των άλλων παιδιών.

Τέλοσπάντων, προσωπικά είχα όρεξη να μιλήσουμε λίγο στο θέμα αυτό μιας και ξέρω λίγα πραγματάκια ( νομίζω ότι ξέρω τουλάχιστον...), αλλά όταν μπαίνουν κακοπροαίρετοι δεν αξίζει.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Yπάρχει κι ένα στέκι που μαζεύονται και κάνουν κόντρες ηχοσυστημάτων.Το είχα διαβάσει σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας.Πού είναι δεν θυμάμαι.

Είναι στο beach volley δίπλα στο τσίρκο!!
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές μετατροπές είτε ήχο, κινητήρα, εμφάνιση!!
Με το Swiftάκι μου έχω ρίξει σε Punto με οργανάκια
στο ταμπλώ, παραφουσκώματα, μπούκα σαν το κεφάλι μου(το πάνω χαχα), και είμουν σίγουρος πως θα με έτρωγε κανονικά, αλλά ήταν τούρπμολουκ τελικά :)!!!
ʼσε που όλοι ακούν τα ίδια τελειωμένα τραγούδια!!

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στο πεζοδρομο που λες εχω πραγματικα λυπηθει τους security που ειναι αναγκασμενοι να ανοιγουν τα οποια εμποδια βαζουν στην αρχη του για να μπαινουν μεσα οι ιδιοκτητες των καφε,οι υπαλληλοι μεχρι και οι ιδιοι οι αστυνομικοι μετα περιπολικα!
Πολλες φορες εχω δει αυτοκινητα το βραδυ που ειναι ο κοσμος στο πεζοδρομο να περνανε αναμεσα.Ειπαμε μουρη αλλα μεχρι και εκει?

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μια φορα πηγα στο beach volley διπλα στο τσιρκο που μαζευονται παλια αλλα ειδα μονο παπακια να κανουν σουζες και μερικα γκολφακια μονο.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν ενα βραδυ στο ολυμπικο απεξω που εχει μια στρογγυλη ας πουμε πλατεια ενα παλιo bmw τουλαχιστον 10ετιας που την πηγαινε γυρω γυρω με χειροφρενο!Ουτε στο nfs carbon να επαιζε ο τυπος.

ΚΑKOFONIX

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Από στατιστικές μελέτες παιδιά περίπου το 60% των αυτοκινήτων που έχουν οργανάκια στην αριστερή μπάρα (κλασσικά) υπολείπονται βελτίωσης,

Αυτά τα οργανάκια αγοράζονται με 30 ευρώ , απλά τοποθετούνται, και μετρούν θερμοκρασιοπιέσεις νορμάλ αυτοκινήτων . Συχνά μάλιστα δεν είναι καν συνδεδεμένα κια δείχνουν αλλ' αντ' άλλων...

Επισκέπτης
Είναι στο beach volley δίπλα στο τσίρκο!!
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές μετατροπές είτε ήχο, κινητήρα, εμφάνιση!!
Με το Swiftάκι μου έχω ρίξει σε Punto με οργανάκια
στο ταμπλώ, παραφουσκώματα, μπούκα σαν το κεφάλι μου(το πάνω χαχα), και είμουν σίγουρος πως θα με έτρωγε κανονικά, αλλά ήταν τούρπμολουκ τελικά :)!!!
ʼσε που όλοι ακούν τα ίδια τελειωμένα τραγούδια!!
Δεν εχεις ακουσει την παροιμια που λεει οπου ακους πολλα κρατα μικρο καλαθι.Το swiftακι ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα της κατηγοριας του και το κυριοτερο πολυστροφο.

Επισκέπτης
Στο πεζοδρομο που λες εχω πραγματικα λυπηθει τους security που ειναι αναγκασμενοι να ανοιγουν τα οποια εμποδια βαζουν στην αρχη του για να μπαινουν μεσα οι ιδιοκτητες των καφε,οι υπαλληλοι μεχρι και οι ιδιοι οι αστυνομικοι μετα περιπολικα!
Πολλες φορες εχω δει αυτοκινητα το βραδυ που ειναι ο κοσμος στο πεζοδρομο να περνανε αναμεσα.Ειπαμε μουρη αλλα μεχρι και εκει?
Αυτοι ειναι οι γνωστοι μαλακες που θελουν να το παιξουν μουρη στα 16χρονα που κυκλοφορουν στον πεζοδρομο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνω απολυτα σε ολα, και δυστυχως δεν ειναι μονο στον Κορυδαλλο το φαινομενο.

εμ βεβαια αφου η ελλαδα μεγαλωνει καθυστερημενα που ακουνε εφη θωδη και βλεπουν αρναουτογλου....

ΚΑKOFONIX

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απλά η αίσθηση του φαίνεσαθαι είναι πολύ σπουδαία για μερικους. Και πολύ προκλητική, σε σημείο που ομολογώ πως και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει.
Και όχι μόνο στο θέμα αυτό, αλλά και σε άλλα το μέτρο του "φαίνεσθαι" είναι λεπτό...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τουλάχιστον να δείχνουμε ότι σεβόμαστε τους υπόλοιπους.

Το να μιλάνε 5 άτομα και να πετάγεται ένας για να τους την πει σε στιλ "σκοτώσατε άνθρωπο", σε ένα τόπικ που μιλά για αυτοκίνητα και όχι για πούδρα, δεν είναι νομίζω ότι καλύτερο.

Ή οι 5 είναι μαλάκες ή ο ένας. Και επειδή και οι 5 αποκλείεται να είναι μαλάκες , μάλλον συμβαίνει το δεύτερο.

Και από τη στιγμή που μιλάμε στο γενική συζήτηση είναι απόλυτα ορθό.Και το λέω γιατί αν και γράφω σπάνια εδώ δυστυχώς, έχω διαβάσει τους κανονισμούς των παιδιών από πολύ παλία, προσπαθώ να διαβάζω καθημερινά τα ποστς των άλλων παιδιών.

Τέλοσπάντων, προσωπικά είχα όρεξη να μιλήσουμε λίγο στο θέμα αυτό μιας και ξέρω λίγα πραγματάκια ( νομίζω ότι ξέρω τουλάχιστον...), αλλά όταν μπαίνουν κακοπροαίρετοι δεν αξίζει.

αν προσεξες το αρχικο ποστ δεν ειχε την διαθεση να ασχοληθει με αυτοκινητα φτιαγμενα παρα να καυτηριασει το θεμα της ηχορρυπανσης και του ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας 30αρης να κανει τοσο φασαρια με τα ηχοσυστηματα του αυτοκινητου του......εγω αυτο καυτηριασα και οχι την συζητηση που πηρε αλλη τροπη μετα....και μου αρεσει κιολας...αλλα το θρεντ δεν αναφεροταν αρχικα για αυτο και ετσι αντεδρασα με αυτον τον τροπο...

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θρεντ αναφερεται στη μειονοτητα καποιων που για δικους τους λογους ενοχλουν η γινονται ρομπα στους αλλους με το συγκεκριμενο τροπο που ακολουθουν.
Στο ποστ που εκανες εθιξες οσους ασχοληθηκαν και απαντησαν σε αυτο.Να σαι πιο προσεκτικος στα λεγομενα σου και να μη προσβαλλεις αθελα σου πιστευω καποιον που οταν βαζει ποστ του απαντανε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παιδιά, άσχετο:

Τι είναι το "Θώδη"?