Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Με βλεπω να χτυπαω ενα τετοιο να τους στειλω ολους αδιαβαστους!
Παλι καλα που εκαναν το δρομο μπροστα απο τις καφετεριες πεζοδρομο και γλιτωσαμε λιγο.Το Μπουρναζι επειδη μενω κοντα ειχε φτασει σε σημειο να το αποφευγεις λογω φασαριας απο μαλακες με ηχοσυστηματα.Οντως και εκει γινεται της πουτανας,ασε που για να βρω παρκιν ψαχνω κανα τεταρτο καθε φορα.Το γελιο ειναι οτι οι περισσοτεροι που κανουν τετοια εφε για να χτυπησουν γκομενες(λες και θα μπει η καθεμια μεσα να γαμηθει μολις δει ταμαξι)οταν ειναι κολλημενοι λογω κινησης μπροστα απο κοσμο το χαμηλωνουν και στα καπακια το ανοιγουν παλι στα 20 μετρα!
Yπάρχει κι ένα στέκι που μαζεύονται και κάνουν κόντρες ηχοσυστημάτων.Το είχα διαβάσει σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας.Πού είναι δεν θυμάμαι.
Δεν εχεις ακουσει την παροιμια που λεει οπου ακους πολλα κρατα μικρο καλαθι.Το swiftακι ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα της κατηγοριας του και το κυριοτερο πολυστροφο.Είναι στο beach volley δίπλα στο τσίρκο!!
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές μετατροπές είτε ήχο, κινητήρα, εμφάνιση!!
Με το Swiftάκι μου έχω ρίξει σε Punto με οργανάκια
στο ταμπλώ, παραφουσκώματα, μπούκα σαν το κεφάλι μου(το πάνω χαχα), και είμουν σίγουρος πως θα με έτρωγε κανονικά, αλλά ήταν τούρπμολουκ τελικά !!!
ʼσε που όλοι ακούν τα ίδια τελειωμένα τραγούδια!!
Αυτοι ειναι οι γνωστοι μαλακες που θελουν να το παιξουν μουρη στα 16χρονα που κυκλοφορουν στον πεζοδρομο.Στο πεζοδρομο που λες εχω πραγματικα λυπηθει τους security που ειναι αναγκασμενοι να ανοιγουν τα οποια εμποδια βαζουν στην αρχη του για να μπαινουν μεσα οι ιδιοκτητες των καφε,οι υπαλληλοι μεχρι και οι ιδιοι οι αστυνομικοι μετα περιπολικα!
Πολλες φορες εχω δει αυτοκινητα το βραδυ που ειναι ο κοσμος στο πεζοδρομο να περνανε αναμεσα.Ειπαμε μουρη αλλα μεχρι και εκει?
Συμφωνω απολυτα σε ολα, και δυστυχως δεν ειναι μονο στον Κορυδαλλο το φαινομενο.
Τουλάχιστον να δείχνουμε ότι σεβόμαστε τους υπόλοιπους.
Το να μιλάνε 5 άτομα και να πετάγεται ένας για να τους την πει σε στιλ "σκοτώσατε άνθρωπο", σε ένα τόπικ που μιλά για αυτοκίνητα και όχι για πούδρα, δεν είναι νομίζω ότι καλύτερο.
Ή οι 5 είναι μαλάκες ή ο ένας. Και επειδή και οι 5 αποκλείεται να είναι μαλάκες , μάλλον συμβαίνει το δεύτερο.
Και από τη στιγμή που μιλάμε στο γενική συζήτηση είναι απόλυτα ορθό.Και το λέω γιατί αν και γράφω σπάνια εδώ δυστυχώς, έχω διαβάσει τους κανονισμούς των παιδιών από πολύ παλία, προσπαθώ να διαβάζω καθημερινά τα ποστς των άλλων παιδιών.
Τέλοσπάντων, προσωπικά είχα όρεξη να μιλήσουμε λίγο στο θέμα αυτό μιας και ξέρω λίγα πραγματάκια ( νομίζω ότι ξέρω τουλάχιστον...), αλλά όταν μπαίνουν κακοπροαίρετοι δεν αξίζει.