Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ατε να δω τι αλλο θα διαβασω

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αξιος!!!!αντε να δουμε..........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαζί σου μεγάλε.Αφού σε έκανε κ ένιωθες καλά τι μας κόπτρι εμάς; Κ μπράβο σου που το έβγαλες παραέξω.Για άλλους θα ήταν ταμπού.Κ η ιστορία σου που έγραψες είχε πολύ ωραία περιγραφή.

Ξέρεις πόσους πούστηδες γάμησα μέχρι να ρίξω το Φροσάκι;;;Άστα. :idiot: :uglystupid:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Προβλέπω ότι το thread θα γνωρίσει μεγάλες δόξες....  :2funny:  :uglystupid:  :headbang:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Και που να σου πω την δική μου ιστορία όταν γάμησα για πρώτη φορά ένα πρόβατο απο το κοπάδι του πεθερού μου. Θα γκαβλώσεις και θα τον παίξεις...

Φυσικά η πιο γκάβλα ιστορία ήταν όταν γάμησα τον ίδιο τον πεθερό μου, αλλά αυτήν θα την πώ αργότερα...

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ε, αμα ειναι να το έχεις βάρος, καλά εκανες και το εξομολογήθηκες, να σου φύγει.
Μήπως τα εχεις μπλέξει λογο ολα με τον τραχανά? Δε σιχάθηκες που ηταν άντρας?
Περι ορέξεως...... κολοκυθόπιτα βέβαια. :o :o

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Θέλεις να γαμίσεις την ψηλή ?
Ναι σαν κολασμένος του αποκρίθηκα και απάντησε. Τότε πρέπει να γαμίσεις πρώτα εμένα.

Πάλι καλά που δεν σου είπε ότι για να γαμήσεις την ψηλή θα πρέπει να κάτσεις να σε γαμήσει κι αυτός!
Αφού λοιπόν δεν τον άρπαξες... δεν νομίζω ότι πολυπειράζει, σε τελική άλλον ένα κώλο γάμησες (αλήθεια, είχε καμία διαφορά η αίσθηση στο γαμήσι από τον γυναικείο);

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτσε να σου ανεβάσω το Φροσάκι,να ισιώσεις τώρα κ να έρθεις στον ίσιο δρόμο.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αν τελικά κατάφερες να το πάρεις το μωράκι που γούσταρε , έ, τότε εντάξει. Εγώ δεν νομίζω να υπέκυπτα. Τώρα, αν έφαγες πρόλογο από τον ατίθασο χορευτή που το έπαιζε νταβάς της κοπέλας, πιστεύω ότι του άξιζε ένα χέρι ξύλο για τις μαλακίες που σου έλεγε...

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Αδέλφια ψυχραιμία.
Η ηδονή δεν έχει ταμπού. Και βέβαια υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ενεργητικής και παθητικής ομοφυλοφιλίας. Πρί ορέξεως κολοκυθόπιτα που είπε και ένας φίλος.
Σε ότι αφορά τη διαφορά με το να γαμάς ενάν αρσενικό από ε΄να θυλικό, σίγουρα την καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Εγώ τουλάχιστον.
Πάντως το να γαμάς ένα καλογυμνασμένο αρσενικό είναι άλλη φάση πιστέψτε με.
Κατ αρχήν ο σφιχτός και μυώδης κώλος του ήταν θαυμάσιο άγγιγμα. Ειδικά όταν τα δάχτυλά μου εναλλάσονταν ανάμεσα στους μύες του κώλου και στο λαμέ στριγκ που φορούσε.
Οπως επίσης είναι εντελώς διαφορετικό να γαμάς έναν πούστη πισοκολητά από το να τον γαμάς ιεραποστολικά, φάτσα φάτσα, όπως εγώ.
Μπορώ να σας πω ότι σε κάνει ένα κλίκ όταν φέρνεις έναν κορμί μπροστά σου για να το σκίσεις και βλέπεις μπροστά σου, να σε ακουμπάει ένας πούτσος. Εκεί δοκιμάζεις και τις αντοχές σου φίλε μου. Τον χουφτώνεις τον πούτσο του παρττενέρ σου σαν να χουφτώνεις μουνί ή τον χουφτώνεις γιατί σαρέσει..ώστε να συνεχίζεις να παίζεις μαυτόν? Εγώ τον χούφτωσα τον πούτσο του και ούτε για μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι άλλο μ΄αυτόν πέρα από το να γκαβλώσω και να σκίσω τον "ιδιοκτήτη" του.
Ναι, φίλησα και το κορμί του  ερωμένου μου, το έγλυψα, το ρούφηξα. Γουστάριζα τη στιγμή, γουστάριζα τη γεύση από το μαυρισμένο άτριχο κορμί του, μεθούσα με το ποτισμένο σε κολώνιες δέρμα του, ρούφηξα τα διωασμένα για έρωτα χείλη του, χάιδεψα τους ξεσηκωμένους από ανατριχίλα ηδονής μύες του κορμιού του και τρύπισα με μανία τον κώλο του και τον γάμησα, τον γάμησα, τον γάμησα...
και όταν ήλθε η ώρα να χύσω, γέμισα το κορμί του με τα χύσια μου και τον άφησα να με κένει τσιμπούκι στον γεμάτο έρωτα πούτσο μου. και αν θέλετ να το μάθετε μετά τον αγκάλιασα και τον φίλισα ξανά.
Οταν έισαι αποφασισμένος για έρωτα μάγκες μου, δεν μένεις στα τετριμένα.Προχωράς, οπλίζεις και πυροβολείς.
Κι εγώ εκείνο το βράδυ έτσι αποφασισμένος ήμουν.
Εχω ξεσκίσει και ξεσκίζω μούναρους και μούναρους. Το γουστάρω το μουνί, το τρώω γκαβλιάριδές μου, το ρουφάω.
Αλλά και το γαμίσι που έκανα με τον πούστη ήταν άλλο πράγμα. Και αν τον ξαναέβρισκα τον πούτανο θα τον ξαναέσκιζα με ευχαρίστηση.
Και κάτι ακόμη. Εγω πήγα με πούστη και σιγουρεύτηκα ότι μαρέσει να γαμάω.
Και γαμάω είναι η αλήθεια.
Στη διάθεσή σας για ότι λεπτομέρειες γουστάρετε, λάτρεις της ηδονής, χύστες του έρωτα.

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Αν τελικά κατάφερες να το πάρεις το μωράκι που γούσταρε , έ, τότε εντάξει. Εγώ δεν νομίζω να υπέκυπτα. Τώρα, αν έφαγες πρόλογο από τον ατίθασο χορευτή που το έπαιζε νταβάς της κοπέλας, πιστεύω ότι του άξιζε ένα χέρι ξύλο για τις μαλακίες που σου έλεγε...

Δεν ντρέπομαι να το πω, ότι έφαγα πρόλογο από τον ατίθασο χορευτή φίλε μου.Και δεν γάμησα τελικά το γκομενάκι που με οδήγησε σ΄αυτόν...

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Δεν δοκίμασες όμως αν σου αρέσει να είσαι και παθητικός!!!!!
Εσύ φίλε μου μιλάς σαν να τον ερωτεύτηκες τον πούσταρο! τι να πω, δεν ξέρω! Εγώ προσωπικά αηδιάζω στην ιδέα ότι θα γαμάω αντρικό σώμα, πόσο μάλλον να τον γλύφω , να τον ρουφάω και να ανταλλάσουμε γλωσσόφιλα! Μου προκαλεί μια αηδία πάντως... Τώρα αν εσένα σου άρεσε, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, δημοκρατία έχουμε, και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του και στην προσωπική του ζωή!!!
Εγώ πάντως διαφωνώ κυρίως με το tripακι που μπήκες. Δηλαδή να γαμίσεις τον πούσταρο-νταβατζή της κοπέλας για να πάρεις και αυτή. Μάλλον ήταν μια παγίδα από μέρους του... Το αν την πάτησες ή όχι έιναι δικό σου θέμα. Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον εσύ είσαι ειλικρινής...

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σας ανοίγω την καρδιά μου, γιατί θέλω να ακούσω τη γνώμη των φίλων μου. Να το έχω βάρος ή όχι…?
Εγω:Τυπακο συγνωμη κιολας αλλα εισαι λιγο Bi-sexual
Σπινος:κακό ειναι?
Εγω:Κακο ειναι γαμω την ???????? σου (δεν βριζω ποτε Θεία)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96

.......Αφού λοιπόν δεν τον άρπαξες... δεν νομίζω ότι πολυπειράζει, σε τελική άλλον ένα κώλο γάμησες .............

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!! Αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας!!1

Και οι μαιμουδες κωλο εχουν να πηδαμε μαιμουδες???

ΥΓ Ο πουστης δεν λέγεται πουστης επειδη τον παιρνει!!! Λεγεται πουστης επειδη σου λεει γαμα με μια, γαμα με 2 την τριτη σε πηδαει!!

Οπως λεει και η "παροιμια"

Μια του πουστη δυο του πούστη τρεις και μας εγάμησε

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Για να καταλάβω τώρα.
Μόνο εγώ είχα την εμπειρία μέσα στην παρέα μας ή μόνο εγώ τολμώ και την εξομολογούμαι?
Οσο για το μια-δύο-τρεις και θα την φάω, μην αγχώνεστε αδέλφια και συναγωνιστές μου.
Αποκλείεται.
Είμαι λάτρης της ηδονής και κάνω ότι τσαχπινιά υπάρχει γι αυτήν, αλλά ποτέ αυτό που φαντάζεστε, να τον πάρω από πίσω. Ή μάλλον επειδή στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ, όσες πιθανότητες έχετε όλοι σας να το πάθετε αυτό, άλλες τόσες έχω κι εγώ. Πιστέψτε με.
Αλλά επαναλαμβάνω, μόνο εγώ είχα τέτοια εμπειρία..?
Ακούω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν είχα κ ούτε πρόκειται.Σε παραδέχομαι όμως που είχες,που το λες σχεδόν δημόσια κ το υπερασπίζεσαι.Μαζί σου είμαι.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή είχες εσυ δηλαδή θες να εχουμε κι οι υπόλοιποι για να μη νοιώθεις μόνος? και καλα το πας στο "εχουμε και το κρύβουμε"? Οχι ρε τσιφτη, δεν εχουμε κι ουτε γουστάρουμε. Με το στανιό να γίνουμε κουνιστές επειδή γουστάρετε εσείς? Τι λε ρε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom