You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η περιουσία Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
κοιτα.. βασικααααααα.. δεν ξερουμε ακομη την οριστικη καταληξη του επιτοκιου του γιούριμπορ και βασει αυτου δεν μπορουμε να ειμαστε πρόωρα σιγουροι για την διαγραφομενη πορεια των τιμων που θα διαγραψει το πετρελαιο θερμανσης στη βουλγαρια, η οποια, ως γνωστον, επηρεαζει άμεσα το εργατικο κοστος που αναταράσει συθέμελα τους δεικτες του πληθωρισμου, καθως και την ποσόστοση της ανεργιας στη γειτονικη λετονία απο όπου μας ερχεται μερος των εισαγομενων τεμαχιων..Τι έγινε Πάτερ, τι σκάνδαλα είναι τούτα?
Πρώτα το Βατοπέδι, μετά οι λιμουζίνες, τώρα αυτό....Θέλω μια ξεκάθαρη θέση να λάβεις απέναντι σ αυτό που γράφω για την περιουσία Χριστόδουλου, ήξερες τίποτα και το έκρυβες?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
εγω δεν ειμαι ιερεας, ειμαι παππας..Εγω δεν ειμαι παππας ειμαι ιερέας
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
κοιτα.. βασικααααααα.. δεν ξερουμε ακομη την οριστικη καταληξη του επιτοκιου του γιούριμπορ και βασει αυτου δεν μπορουμε να ειμαστε πρόωρα σιγουροι για την διαγραφομενη πορεια των τιμων που θα διαγραψει το πετρελαιο θερμανσης στη βουλγαρια, η οποια, ως γνωστον, επηρεαζει άμεσα το εργατικο κοστος που αναταράσει συθέμελα τους δεικτες του πληθωρισμου, καθως και την ποσόστοση της ανεργιας στη γειτονικη λετονία απο όπου μας ερχεται μερος των εισαγομενων τεμαχιων..
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου τα μασάς.....
Να ΧΥΘΕΙ άπλετο φως στα σκάνδαλα!
Ο παππας πάει να βάλει πόρτα στη θυρίδα του ;)
Ο Χριστόδουλος δεν είχε βάλει και τον έφαγε το μαύρο χώμα.
Και για την ιστορία να αναφέρω το εξης:
Όταν ο Χριστόδουλος έμαθε για την είδηση για την σοβαρή του ασθένεια ξέρετε τι είπε;
"Γιατί σε μένα αυτό Θεέ μου;"
Υποτίθετε ότι ως μοναχός, γιατί οι αρχιερείς ειναι πρώτα από όλα μοναχοί, εχουν "μνήμη θανάτου", δλδ έχουν εξικιοθεί με το γεγονός του θανάτου και έχουν πνευματικά ετοιμαστή.
Ο Χριστόδουλος δεν είχε βάλει και τον έφαγε το μαύρο χώμα.
Και για την ιστορία να αναφέρω το εξης:
Όταν ο Χριστόδουλος έμαθε για την είδηση για την σοβαρή του ασθένεια ξέρετε τι είπε;
"Γιατί σε μένα αυτό Θεέ μου;"
Υποτίθετε ότι ως μοναχός, γιατί οι αρχιερείς ειναι πρώτα από όλα μοναχοί, εχουν "μνήμη θανάτου", δλδ έχουν εξικιοθεί με το γεγονός του θανάτου και έχουν πνευματικά ετοιμαστή.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
H απογραφή της περιουσίας του Χριστόδουλου ολοκληρώθηκε το πολύ πριν 10 μέρες.
Ακόμα δεν έχουν την λίστα στα χέρια τους ούτε οι άνθρωποι του, πόσο μάλλον ένα.. περιοδικό.
Το δημοσίευμα είναι τύπου "σούπα-μούπες" και ο συγγραφέας προφανώς αντι-χριστοδουλικός.
Συμφωνώ με boidopoutsa.
Ακόμα δεν έχουν την λίστα στα χέρια τους ούτε οι άνθρωποι του, πόσο μάλλον ένα.. περιοδικό.
Το δημοσίευμα είναι τύπου "σούπα-μούπες" και ο συγγραφέας προφανώς αντι-χριστοδουλικός.
Συμφωνώ με boidopoutsa.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Kαλα και μουφα να ειναι το δημοσιευμα , το γεγονος και μονο οτι χρησιμοποιεις τη φρασηH απογραφή της περιουσίας του Χριστόδουλου ολοκληρώθηκε το πολύ πριν 10 μέρες.
Συμφωνώ με boidopoutsa.
'H απογραφή της περιουσίας του Χριστόδουλου ολοκληρώθηκε το πολύ πριν 10 μέρες.'
δειχνει οτι μιλαμε για περιουσιαρα που για να χρειαζεται καταγραφη δεν θα ειναι και μικρη, ετσι ;
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ε ;Εδω μιλαμε για δις........... αλλα πρως τα που θα κανη ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχει κουμπαρους το θεμα.
Ρε παιδιά όλοι 1Χ2 θα πάρουμε στο τέλος.
Άντε όσοι έχουν παιδία και ουχί τεκνα, να τους αφήσουμε κάτι
Ο μακαριστός παιδιά σκυλία γατία δεν είχε, τα τεκνά του τα αποκατάστησε σε αρχιερατικούς θρόνους, τόσο πλούτο τι τον ήθελε η συχωρεμένη, ματαιοδοξία, πλουτισμός του κερατα, γκλαμουρ κατίνας κλπ
Η αρχιερατική περίοδο του μακαριστού (1997-2007)αντικατροπτίζει την λαμογια της εποχής του. η περίοδος αυτή τελείωσε και πάει
Άντε όσοι έχουν παιδία και ουχί τεκνα, να τους αφήσουμε κάτι
Ο μακαριστός παιδιά σκυλία γατία δεν είχε, τα τεκνά του τα αποκατάστησε σε αρχιερατικούς θρόνους, τόσο πλούτο τι τον ήθελε η συχωρεμένη, ματαιοδοξία, πλουτισμός του κερατα, γκλαμουρ κατίνας κλπ
Η αρχιερατική περίοδο του μακαριστού (1997-2007)αντικατροπτίζει την λαμογια της εποχής του. η περίοδος αυτή τελείωσε και πάει
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Kαλα και μουφα να ειναι το δημοσιευμα , το γεγονος και μονο οτι χρησιμοποιεις τη φραση
'H απογραφή της περιουσίας του Χριστόδουλου ολοκληρώθηκε το πολύ πριν 10 μέρες.'
δειχνει οτι μιλαμε για περιουσιαρα που για να χρειαζεται καταγραφη δεν θα ειναι και μικρη, ετσι ;
Κατ' αρχήν ο Χριστόδουλος δεν είχε καμία περιουσία.
'Ολα αυτά ανήκουν στην αρχιεπισκοπή, απλά είναι προσωπικά του είδη (και όχι όλα).
Επίσης η απογραφή είναι μια τυπική διαδικασία που εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση που οι κληρονόμοι είναι αβέβαιοι.
Αν και ο Χριστόδουλος δεν έχει κληρονόμους (τακτοποίησε βέβαια αρκετούς με διαθήκη).
Επίσης η διαδικασία είναι γραφειοκρατική και χρονοβόρα, μιας και εμπλέκονται δικαστικοί, νομικοί, αστυνομικοί, εφοριακοί, πραγματογνώμονες - εκτιμητές, εκπρόσωποι των κληρονόμων και εδώ παπάδες.
Το δημοσίευμα είναι προφανώς αναληθές.
Δεν μπορεί να υποστηριχθεί ούτε λογικά: αν ο Χριστόδουλος ήξερε ότι ήταν με το πόδι στον τάφο, θα είχε ξεφορτώσει πολύ πριν.
Εκτός και αν νομίζεις ότι ήταν τόσο μακάκας να δώσει λαβή σε κάθε... Ιούλιο.
Ευτηχώς ο Ιερόνυμος σκεφτετε και πράτει αλλιώς, και ειναι και 100% ανδρας.
.....ευχομαι να ειναι αληθεια αυτο που λες.....ενας ξαδερφος μου που πηγε σε ιερατικη σχολη μου ειπε οτι γινεται χαμος απο το πουσταριο εκει μεσα......σκεφτεται να τα παρατησει , τοσο πολυ εχει απογοητευτει.....
Γνωστος μου δουλευε σε συνεργειο που εκανε εργασιες στην βιλα Χριστοδουλου στο Ψυχικο.....κατηγορηματικα μου ελεγε οτι με οσους μιλαγανε και κανανε διαπραγματευσεις απο το περιβαλλον Χριστοδουλου ηταν ολοι κραγμενες.....και μετα αναρωτιουνται γιατι ο κοσμος εχει φυγει απο την θρησκεια.....
μου αρεσει που λετε κατα του Χριστοδουλου σαν να αποτελουσε εξαιρεση στη κοινωνια μας. Παρτε το χαμπαρι, ολες οι εκκλησιες ειναι παμπλουτες και μονο οτι διαμεσω πολλων αιωνων εχουν μαζεψει αμυθητα πλουτη τα οποια συν τοις αλλοις ειναι αφορολογητα αυτα που λετε δεν θα επρεπε να σας προκαλουν εκπληξη. Ποιος μπορει να ζησει μεσα στα πλουτη και την ανεση και να ειναι τοσο υπερανω πνευματικα που να μην τον αγγιζουν αυτα στη διαμορφωση του χαρακτηρα του? Ολο το συστημα των απανταχου εκκλησιων ειναι σαπιο και δεν μπορει να αποτελουν εξαιρεση οι εκπροσωποι του.Το αντιθετο θα μου προκαλουσε εμενα εκπληξη αλλα μην ξεχνατε οτι για να φτασει κανεις σε ανωτατα αξιωματα σημαινει οτι εχει περασει απο ολα τα στρωματα συναλλαγης με τα μελη του συστηματος και να ειστε σιγουροι οτι αν εδειχνε τασεις αποστασιοποιησης θα ειχε φυγει κλωτσηδον προτου το καταλαβει.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Moνο με Ομινο Μπιανκο ισως γινει κατι στην προπλυση :SΓενικά το ιερατείο δεν καθαρίζει εύκολα, θα περάσουν χρόνια για να γίνει έστω και πρόπλυση
Επισκέπτης
ρε εδω εχουμε εισβολη & εσεις ασχολειστε με την περιουσια του μακαριστου???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
τι πουστης κουκουλοφόρος εισαι ρε αρχικαταδότη (απο το αιμοδότη)..ρε εδω εχουμε εισβολη & εσεις ασχολειστε με την περιουσια του μακαριστου???