You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πεολειχία αποτελεί κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 110
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.384
- Πόντοι
- 456
Οποτε οι παντρεμενοι που παραμενουν πιστοι ο ενας στον αλλον οπως και αυτοι που εχουν κανει μεχρι 4-6 σχεσεις δεν εχουν να φοβουνται τιποτα.Επιτρεπονται τα παντα.
Παντως με αυτο <<Ἔχομε δηλώσει ἱκανές φορές ὅτι ἡ ἀληθής ἐπιστήμη ἀποτελεῖ θεόσδοτη εὐλογία γιατί διακονεῖ τό μυστήριο τῆς ζωῆς καί διασφαλίζει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν εὐτελισμό, τόν μηδενισμό καί τελικά τήν ἄρνηση τῆς ἀληθείας του>> γελασα με ολη μου την ψυχη.
Παντως με αυτο <<Ἔχομε δηλώσει ἱκανές φορές ὅτι ἡ ἀληθής ἐπιστήμη ἀποτελεῖ θεόσδοτη εὐλογία γιατί διακονεῖ τό μυστήριο τῆς ζωῆς καί διασφαλίζει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν εὐτελισμό, τόν μηδενισμό καί τελικά τήν ἄρνηση τῆς ἀληθείας του>> γελασα με ολη μου την ψυχη.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
AYTOI OI ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ......
ειναι πουεχει γινει προοδευτικια η εκκλησια που μου λεγαν στο θρενττου πατερ παστιτσιου.
Λοιπον προτιθεμαι να σου αποδειξω οτι η πεολειχια αποτελει καταχρηση του Θεοδοτου σου σωματος, θα σου παρω μια πιπα και θα νοιωσεις την ουσιαστικοτητα αυτης της ρησης αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειναι πουεχει γινει προοδευτικια η εκκλησια που μου λεγαν στο θρενττου πατερ παστιτσιου.
Λοιπον προτιθεμαι να σου αποδειξω οτι η πεολειχια αποτελει καταχρηση του Θεοδοτου σου σωματος, θα σου παρω μια πιπα και θα νοιωσεις την ουσιαστικοτητα αυτης της ρησης αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κολασμένη
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.384
- Πόντοι
- 456
Τι θεματαρες ανοίγω ο πούστης. A, και μόλις ξεπέρασε τις 666 αναγνώσεις.
Αναθεμα
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κολασμένη
Ευχαριστω Ομως μονο με πειραμα μπορεις να αποδειξεις την αληθεια δεν νομιζετε;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.606
εκτος απο αποδειξη θα θωρακισεις και τον οργανισμο σου απεναντι ΣΤΗΝ καταθλιψη...αυτο που το βαζεις?ειναι πουεχει γινει προοδευτικια η εκκλησια που μου λεγαν στο θρενττου πατερ παστιτσιου.
Κατά την έρευνα για τη γυναικεία κατάθλιψη, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που δήλωσαν φανατικές του στοματικού σεξ και τους άρεσαν να ...γεύονται στη συνέχεια τον οργασμό του συντρόφου τους, ήταν και οι περισσότερο χαρούμενες, ενώ είχαν γενικότερα μια αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα.
Πώς εξήγησε αυτό το φαινόμενο ο καθηγητής ψυχολογίας Στίβεν Πλάτεκ, επικεφαλής της έρευνας;
"Το σπέρμα περιέχει στοιχεία που ανεβάζουν τη διάθεση, αυξάνουν την ανάγκη για επίδειξη τρυφερότητας και βοηθούν στον ύπνο. Η σύνθεσή του αποτελείται από τουλάχιστον τρεις αντικαταθλιπτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, κορτιζόλη, οιστρόνη και οξυτοκίνη, οι οποίες σχετίζονται με την ηρεμία και την καλή ψυχολογική κατάσταση. Επιπλέον, περιλαμβάνει θυρεοτροπίνη, ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στη θετική ψυχολογία, μελατονίνη, που μας βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα και σεροτονίνη, που βελτιώνει τη διάθεση".
ΚΟΡΙΤΣΙΑ σε λιγο θα βγαινει σε βαζακια,σαν βασιλικος πολτος......
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.606
ασε ρε φιλε,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΙΞΕ....ΑΦΟΥ ΞΕΦΩΝΙΣΕ ΤΙΣ "ΠΙΠΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ" ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ .....ΧΑ ΧΑ ΧΑ αν νοιάζεται για την υγεία των πιστών ας τα βάλει με τις καπνοβιομηχανίες. Το τσιγάρο σκοτώνει πολύ περισσότερους από όλα τα ΣΜΝ μαζί
Υποκριτές
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.384
- Πόντοι
- 456
Κατά την έρευνα για τη γυναικεία κατάθλιψη, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που δήλωσαν φανατικές του στοματικού σεξ και τους άρεσαν να ...γεύονται στη συνέχεια τον οργασμό του συντρόφου τους, ήταν και οι περισσότερο χαρούμενες, ενώ είχαν γενικότερα μια αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα.
Πώς εξήγησε αυτό το φαινόμενο ο καθηγητής ψυχολογίας Στίβεν Πλάτεκ, επικεφαλής της έρευνας;
"Το σπέρμα περιέχει στοιχεία που ανεβάζουν τη διάθεση, αυξάνουν την ανάγκη για επίδειξη τρυφερότητας και βοηθούν στον ύπνο. Η σύνθεσή του αποτελείται από τουλάχιστον τρεις αντικαταθλιπτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, κορτιζόλη, οιστρόνη και οξυτοκίνη, οι οποίες σχετίζονται με την ηρεμία και την καλή ψυχολογική κατάσταση. Επιπλέον, περιλαμβάνει θυρεοτροπίνη, ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στη θετική ψυχολογία, μελατονίνη, που μας βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα και σεροτονίνη, που βελτιώνει τη διάθεση".
Αυτο εντασσεται στα πλαισια της αληθους επιστημης που λεει ο τραγος
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Με ενδιαφερει να στοχευσουμε στην καταχρηση και μονο της θεοδοτου ελευθεριας. να δωσουμε εμφαση για να δουμε τις συνεπειες. Αν θελεις να κανουμε επιστημονικη ερευνα θα πρεπει και συ να εισαι θετικος. Οχι να ανακατευεις ερευνες τριτοτεταρτων γιατι τα αποτελεσματα θα ειναι τελειως κουκου.και συζητημε για σωστη ερευνα
εκτος απο αποδειξη θα θωρακισεις και τον οργανισμο σου απεναντι ΣΤΗΝ καταθλιψη...αυτο που το βαζεις?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ σε λιγο θα βγαινει σε βαζακια,σαν βασιλικος πολτος......
θα το εκτηπώσω για τη γυναίκα μου. είναι της υγιηνής διατροφής αλλα αρνήτε πεισματικά να τα καταπιει. τώρα έχω αποδήξεις. ευχαριστώ αδελφέ
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.384
- Πόντοι
- 456
θα το εκτηπώσω για τη γυναίκα μου. είναι της υγιηνής διατροφής αλλα αρνήτε πεισματικά να τα καταπιει. τώρα έχω αποδήξεις. ευχαριστώ αδελφέ
Θα σε ευγνωμονει σε ολη της την ζωη ;)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ασε ρε φιλε,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΙΞΕ....ΑΦΟΥ ΞΕΦΩΝΙΣΕ ΤΙΣ "ΠΙΠΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ" ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ .....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.606
ΜΕΓΑΛΕ αμα δεν την ψησεις με την καταθλιψη,πες της οτι θα ριχνει κατι υπνους...ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ.... ΝΙΚΑΕΙ και την αυπνια λεει το αρθρο!θα το εκτηπώσω για τη γυναίκα μου. είναι της υγιηνής διατροφής αλλα αρνήτε πεισματικά να τα καταπιει. τώρα έχω αποδήξεις. ευχαριστώ αδελφέ
pathitikos.33
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Άσπρο πάτο!!
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 597
- Πόντοι
- 306
Εἴς τὰς ὑποδείξεις περὶ τυπικῶν θεμάτων προθυμώτατος. Εἴς τὰ οὐσιαστικὰ σιγὴ ἰχθύος.
Κι επειδή δεν έχω πνεύματα και πολυτονικό στο πληκτρολόγιό μου, θα το γράψω με κεφαλαία:
Το ΕΙΣ (ΣΕ) δεν τονίζεται, το ΕΙΣ (ΕΝΑΣ) τονίζεται.
Ok?