Νέα

Η πεολειχία αποτελεί κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η απόλυτη γελοιότητα στις ημέρες μας δεν εξαντλείται μόνο στην πολιτική, αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει εισχωρήσει και σε άλλους χώρους. Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην οποία καταδικάζει τον στοματικό έρωτα τον οποίο χαρακτηρίζει «χυδαία» πράξη. Επίσης καταφέρεται εναντίον της ελεύθερης βούλησης και σημειώνει ότι η πεολειχία καταδεικνύει «την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας».
Σχετικο δημοσιευμα.

"Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, είχε πριν από δέκα μέρες(περσι τον Νοεμβρη για την ακριβεια,η ειδηση ειναι παλια)σύμφωνα με πληροφορίες του… parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της … Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας"

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
προτεινω σαν ενδειξη διαμαρτυριας να πηγαινουμε στα μπουρδελα και να ζηταμε απο τις κοπελες μονο πιπα τιποτα αλλο... :dancing:  :dancing: το μυνημα μας θα ακουστει !!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Σχετικο δημοσιευμα.

"Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, είχε πριν από δέκα μέρες(περσι τον Νοεμβρη για την ακριβεια,η ειδηση ειναι παλια)σύμφωνα με πληροφορίες του… parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της … Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας"
Εκει αποφασισαν να τα βαλουν με τις πιπες , τι αλλο εξαλλου να πει τραγος με σκουλικι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την φασαρια την ξεκινησαν τα παπαδαρια που εχουν λερωμενη την φωλια τουs....Η μηπωs θαρρουν οτι ξεχαστηκανε κιολαs οσα βγαζανε προ καιρου οι δημοσιογραφοι??

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
7bfb35b3f7d80a016033193fd1de3545_XL.jpg

«Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πουτσο ε; Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος».

να παρει θεση ο Παναγιώτατος Σεραφειμ. απαραδεκτο.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Εχει δίκιο ο σεβασμιότατος Πειραιώς μονο που πρώτα πρεπει να μαζέψει τους παπαδες του να κόψουν τα τσιμπούκια και μετα να απευθυνθεί στον λαό

Συνημμένα

• priestblowie 001.jpg
    priestblowie 001.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 14

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Επίσης ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο»
=====
αρα  οντως  εννοούσε μονο πιπες  μεταξυ ανδρων  :o
Μαλλον καποιο κρυφο  ..ιερο μήνυμα  θα ήθελε  να στειλει  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδια η εκκλησια ειναι προοδευτικη πανω απο ολα, εχει αλλαξει αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Επισκέπτης
Κι επειδή δεν έχω πνεύματα και πολυτονικό στο πληκτρολόγιό μου, θα το γράψω με κεφαλαία:
Το ΕΙΣ (ΣΕ) δεν τονίζεται, το ΕΙΣ (ΕΝΑΣ) τονίζεται.
Ok?

Και βέβαια βλάφτηκε!!!
Ο φανατισμός και η αγραμματοσύνη βλάπτουν σοβαρά την κοινωνία!!!
Δηλαδή, αν εγώ πιστεύω ότι μας ψεκάζουν, πρέπει να γίνει σεβαστή η άποψή μου?
Αν νομίζω ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί η εμπορία και η χρήση της κόκας, έχω δίκιο?
Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τι είπε ο Παΐσιος, ξέρω όμως πως χρησιμοποιούν τα λεγόμενά του οι διάφοροι φανατικοί. Αν αποδίδονται σωστά τα όσα έχει πει, λογικά εμείς σαν χώρα θα έπρεπε να γίνουμε Βόρεια Κορέα. Απομονωμένοι απ' όλους, κλεισμένοι στον εαυτό μας και στον μικρόκοσμό μας, μην τυχόν και εκτεθούμε σε επιρροές που θα μας αλλοτριώσουν.
Μα η λυδία λίθος των απόψεων του καθενός είναι η αποδοχή από τους άλλους μέσω διαλόγου και ανταλλαγής, και όχι η απομόνωση του πνευματικού αυνανισμού.
Και στο κάτω-κάτω, τί έκανε ο 27χρονος των Ψαχνών? Λοιδώρησε, ενδεχομένως, κάποιον που μία κάστα συμφερόντων έχει ανακηρύξει (;) σε άγιο. Και γι' αυτό επενέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σφραγίστηκε το site και βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος, δηλαδή ένας φορητός υπολογιστής.
Επειδή και για μένα ο Θρύλος είναι θρησκεία, μην τολμήσετε, τομάρια, να ξαναγράψετε απξιωτικά για την ομαδάρα μου, γιατί θα έχετε κακά ξεμπερδέματα >:(

Τὸ Ἑλληνικὸν ἐρωτηματικὸν εἶναι αὐτό:

;

Ὄχι αὐτό:

:2funny:

ΟΚ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

;

Ὄχι αὐτό:

ΟΚ;

τρελος κομπλεξισμος ετσι; μολις σε διορθωσαν φρικαρες.
αληθεια, κάνεις το σταυρό σου πριν γαμησεις η πας στα μπουρδελα ανιερος; ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχα (εβαλα σωστο ερωτηματικο για να το παιξω ελληνοφωνη γλωσσομαθης και μορφωμενη)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

;

Ὄχι αὐτό:

ΟΚ;

Το ok το ειχε γραψει με λατινικους χαρακτηρες οποτε επρεπε να βαλει λατινικο ερωτηματικο και οχι ελληνικο....

μ' αρεσει που κοροϊδευουν μερικοι μερικοι την καθε φετβα που βγαζει ο καθε παρανοϊκος μουφτης...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ok παντως το ειχε γραψει με λατινικους χαρακτηρες οποτε επρεπε να βαλει λατινικο ερωτηματικο και οχι ελληνικο....

μ' αρεσει που κοροϊδευουν μερικοι μερικοι την καθε φετβα που βγαζει ο καθε παρανοϊκος μουφτης...
έχω την εντύπωση ότι είναι ο φετβάς... Η παρατήρηση βέβαια στα πλαίσια του πάρτυ ελληνοποιήσεων που ανοίχτηκε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχα...δεν το γνωριζω αυτο για να ειμαι ειλικρινης....ως Η φετβα το ηξερα μεχρι τωρα...θα το κοιταξω ομως ευχαριστω!
με μια προχειρη ματια στο νετ βλεπω οτι χρησιμοποιουνται και τα δυο αλλα την αρσενικη βερσιον πρωτη φορα την ακουσα σημερα

Επισκέπτης
τρελος κομπλεξισμος ετσι; μολις σε διορθωσαν φρικαρες.
αληθεια, κάνεις το σταυρό σου πριν γαμησεις η πας στα μπουρδελα ανιερος; ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχα (εβαλα σωστο ερωτηματικο για να το παιξω ελληνοφωνη γλωσσομαθης και μορφωμενη)

Λες να μιλαει στην καθημερηνοτητα του οπως γραφει ? Πλακα θα 'χε.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αχα...δεν το γνωριζω αυτο για να ειμαι ειλικρινης....ως Η φετβα το ηξερα μεχρι τωρα...θα το κοιταξω ομως ευχαριστω!
με μια προχειρη ματια στο νετ βλεπω οτι χρησιμοποιουνται και τα δυο αλλα την αρσηνικη βερσιον πρωτη φορα την ακουσα σημερα
Μπορεί να 'χεις και δίκιο. Πάντως όταν ο σεβασμιώτατος εξέδιδε τον(την) φετβά του, ίσως είχε κατά νου να δώσει ερεθίσματα για την σωστή χρήση της... γλώσσας :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Εγω εχω να πω οτι μας τα κοψαν ολα αν μας κοψουν ομως και τις πιπες θα φαρμακωθω  :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom