livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Εσείς που κοιτάτε τα ορθογραφικά λαθη σε μια ερωτική ιστορία να υποθέσω είστε οι ίδοι που παρατηρείτε αν είπαν σωστα τα λόγια οι πρωταγωνιστες στην τσόντα..
Εσείς που κοιτάτε τα ορθογραφικά λαθη σε μια ερωτική ιστορία να υποθέσω είστε οι ίδοι που παρατηρείτε αν είπαν σωστα τα λόγια οι πρωταγωνιστες στην τσόντα..
Σε καμπινγκ να την πας την Κικη
βλαχοαμερικανοι τυπε με αφρικανικες ριζεςΤι να σου πω ρε τυπε...μπορεί να λέγανε και ψέματα.αγγλικά μιλούσαν πάντος με αμερικάνικη προφορα.τοσο εκπεδευμένοι λες?
βλαχοαμερικανοι τυπε με αφρικανικες ριζες
τυπε επρπε να ζητησει διαβατηριοΑπό την Οκλαχόμα τύπε, θα ακούγανε και κάντρυ!
Μην σου πω πως θα είχαν και την σημαία του Νότου στα μπλουζάκια τους!
Από την Οκλαχόμα τύπε, θα ακούγανε και κάντρυ!
Μην σου πω πως θα είχαν και την σημαία του Νότου στα μπλουζάκια τους!
Κατα περιεργο τροπο ολοι αυτοι που γραφουν ιστοριες παντα εχουν ενα μουνακι με ωραια βυζακια και πεταχτο κωλαρακι....
Σε καμπινγκ να την πας την Κικη
η δικια σου ιστορια γουρουνια δεν εχει?Την έχω πάει..
η δικια σου ιστορια γουρουνια δεν εχει?
εχει μοσχαριαη δικια σου ιστορια γουρουνια δεν εχει?
Εχει σουβλακια χοιρινα..
Συγνώμη αλλα με τοσους αγνώστους δεν έπαιξε κανένα προφυλακτικό ?Εχει σουβλακια χοιρινα..
Συγνώμη αλλα με τοσους αγνώστους δεν έπαιξε κανένα προφυλακτικό ?
Φίλε επειδή βαριέμαι να διαβάζω τέτοιο σεντόνι που έγραψες , εσένα στον σφύριξαν στο τέλος ή στο επόμενο επεισόδιο?
και ειρωνευονται και δεν εχουν διαβασει την ιστορια τυπε :SΕιδες για να βαριέσε να διαβάζεις? Ναι μου τον σφύριξαν και με αφησαν και εγκυο..τωρα είμαι στον 4ο ,,αγόρι είναι .Στο επόμενο στορυ θα διηγηθώ πως συμπεθεριάσαμε τύπε..καλημέρες