Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Με μια επεκταση εγγυησης πας απο τον 1 στα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο,ποιος κραταει υπολογιστη πανω απο 3 χρονια ?
Με μια επεκταση εγγυησης πας απο τον 1 στα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο,ποιος κραταει υπολογιστη πανω απο 3 χρονια ?
Ναι, μόνο που με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 PC. Το ίδιο είναι; ;)υπαρχουν και αλλα πλεονεκτηματα με την Apple
Να προσεχεις πολυ στην apple φιλε μου γιατι θα σε "φανε"... Χρεωνουν ο,τι τους κατεβει. Μην αγορασεις τιποτα αμεσως. Σιγουρα ειναι απιθανα μηχανηματα, ομως η πολιτικη που ακολουθουν και οι πολυ χαμηλες πωλησεις στο ελλαντα, τους εχουν κανει αρπακτικα. Τα μηχανηματα τα εχω ζησει (και τα ζω) για παραπανω απο δυο δεκαετιες λογω δουλειας, ομως πριν μαθω που θα βρω αυτο που ζηταω εχω πιαστει Κωτσος πολλλες φορες απο τους "μηλαρακηδες". Αυτοι (οπως και αλλοι) σου πουλανε πραματα που βρισκεις δωρεαν επειδη στα βρηκαν αυτοι. Ενα mac ειναι στο σερβις αυτη τη στιγμη και προσπαθουν να μας πεισουν οτι η επισκευη του θα κοστισει πανω απο 1000... Για να παρουμε καινουργιο...
υπαρχουν και αλλα πλεονεκτηματα με την Apple 1) Δεν κολλας ιους
2)Απο apple με το boot camp γινεσαι σε 1 λεπτο microsoft...
3)οποιος παει σε mac δεν ξαναγυρναει se microsoft..
βεβαια γουστα ειναι αυτα..απλα δοκιμαστε το για 2 μερες χωρις να ειστε προκατυλιμενοι και θα δειτε..αυτα τα λιγα
[URL unfurl="true"]http://techit.gr/2011/08/%ce%b7-foxconn-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%81%ce%b3/[/url]Με μια επεκταση εγγυησης πας απο τον 1 στα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο,ποιος κραταει υπολογιστη πανω απο 3 χρονια ?
Τι θελει να πει ο ποιητης?
αν αλλάζεις υπολογιστή κάθε 3 χρόνια τότε δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά κόστους μεταξύ mac και PC?Με μια επεκταση εγγυησης πας απο τον 1 στα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο,ποιος κραταει υπολογιστη πανω απο 3 χρονια ?
Εγω προσωπικα αλλαζω περιπου καθε 1 1/2 με 2 χρονια υπολογιστες οποτε τον παλιο τον δινω και με εγγυηση ακομα σε οποιον τον δωσωαν αλλάζεις υπολογιστή κάθε 3 χρόνια τότε δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά κόστους μεταξύ mac και PC?
επειδη ειναι για επαγγελματικη χρηση δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα εξ αλλου γλυτωνω και τον ΦΠΑ λογω αγορας με τιμολογιακαι πόσα δίνεις για κάθε μηχάνημα?
Μαλλον ναι... Κερδισε την δικαστικη μαχη περι αντιγραφης προιοντοςη apple μπλόκαρε την πώληση του galaxy tab?