Νέα

i-pad games download

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 804
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερώτηση: πώς γίνεται να κατεβάσω παιχνίδι i-pad από τον υπολογιστή (windows environment) και μετά να το βάλω στο ipad;
εχω ας πούμε κατεβάσει ένα αρχείο .deb αλλά δεν έχω ιδέα πως να το βάλω στο i-pad.

βρήκα κάπου μία διαδικασία αλλά χάθηκα εντελώς
υπάρχει κάπου να κατεβάζεις παιχνίδια και απλά να τα κάνεις κόπια στο φάκελο του ipad? (μπορεί να ρωτάω και μαλακίες τώρα, αλλά μια και δεν έχω ιδέα...ρωτάω τους επαΐοντες εδώ μέσα)

tepj1974

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πρέπει να είναι jailbreak το ipad ,είναι μια διαδικασία που γίνεται με κάποια software ,και μετά από καποιες ρυθμίσεις που κανεις στο ipad σου περνας αυτά που θέλεις.αν googlaρεις jailbreak ipad κατι θα βρεις.

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να το κάνω jailbreak τι ακριβώς σημαίνει;

tepj1974

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να το ξεκλειδωσεις. αλλα αν δεν γνωριζεις ειναι λιγο επικινδυνο στο να μην βρεις ακρη. για αρχή μπες στο google και ψαξε για jailbreak ipad,αναλογα πιο ipad και τι εκδοση software εχει μπορει και να μην γινεται ξεκλειδωμα.

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι το ipad 2 , 16 GB (θεωρώ πως είναι η απλή έκδοση)
απλά μου έχει κολλήσει το worms γμτ...
θέλω να το φορτώσω στο ipad οπως και δήποτε :(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Συγγνώμη συγγνώωωμη, ένα ποστ κάνω και φεύγω, απλά γιατί κολλάει στο ipad. Δε θα σου ξανασπαμάρω, αλήθεια!

Κοιτάαααξτε!!

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγγνώμη συγγνώωωμη, ένα ποστ κάνω και φεύγω, απλά γιατί κολλάει στο ipad. Δε θα σου ξανασπαμάρω, αλήθεια!

Κοιτάαααξτε!!

κάνε όσο σπαμάρισμα θες.
απλά εν μέσω σπαμ θα ήθελα να έχω κάποια στιγμή και κάποια απάντηση στο ερώτημα :)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ειναι το ipad 2 , 16 GB (θεωρώ πως είναι η απλή έκδοση)
απλά μου έχει κολλήσει το worms γμτ...
θέλω να το φορτώσω στο ipad οπως και δήποτε :(

Δεν έχει να κάνει με το μοντέλο που έχεις όσο με ποιά έκδοση IOS έχεις πάνω... (Φαντάσου το IOS είναι ΣΑΝ να λέμε τι έκδοση windows έχεις .. xp, vista, 7 και πάει λέγοντας).

ΔΕΝ έχουν όλα τα IPAD την ίδια έκδοση IOS. Ανάλογα με την εποχή που το πήρες, μπορεί να είχε την έκδοση 4.3 και με τα updates μέσω του iTunes, να έχεις φτάσει την έκδοση 5.0 (βασικά είναι 5,κάτι, αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι η τελευταία version).

Και τώρα τα σοβαρά. Εάν δεν έχεις καμία εμπειρία στον χώρο του jailbrake, ούτε σε iphone, ούτε σε ipad, και γενικότερα εάν "δεν το έχεις" με τους Η/Υς γενικότερα, τότε άστο καλύτερα, γιατί παραείναι ακριβό το ipad2 για να γίνει τούβλο και να κάθεσαι να το βλέπεις.

Σε περίπτωση που σώνει και καλά το θες να το "σπάσεις", μπες εδώ --> www.iphonehellas.gr/forum/forum/80-jailbreakme/]http://www.iphonehellas.gr/forum/forum/80-jailbreakme/[/url] και αφού διαβάσεις και 2 και 3 φορές τον τρόπο που γίνετε, τότε μόνο ξεκίνα να κάνεις κάτι...

good luck
:priest:

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ευχαριστώ πολύ
μια και το γνωρίζεις το θέμα, γιατί δεν μου κάνει update στο software του μέσω i-tunes?
ενώ το βάζω να το κατεβάσει μόλις βρίσκει το update, αυτό κατεβάζει και στο τέλος μου λέει πως έκανε fail.
??

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστώ πολύ
μια και το γνωρίζεις το θέμα, γιατί δεν μου κάνει update στο software του μέσω i-tunes?
ενώ το βάζω να το κατεβάσει μόλις βρίσκει το update, αυτό κατεβάζει και στο τέλος μου λέει πως έκανε fail.
??

Μάλλον κάτι έχει πάει λάθος στο update που έχει κατεβεί στον Η/Υ σου. Δεν είναι σωστό το αρχείο. Συνήθως, το σβήνεις, και το ξανακατεβάζεις από την αρχή. Από την άλλη, ίσως αυτό το μικρό λαθάκι, να σε βοηθήσει να σπάσεις το IPAD. Όσο ποιό παλιά είναι η έκδοση του IOS που έχεις, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις σπάσιμο..

Μπες στο forum που σου έδειξα, γράψου (εύκολη διαδικασία), και ξεκίνα ρώτα εκεί. Υπάρχουν αρκετά καλά παιδιά με γνώσεις πάνω στα ΙP... προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο το παιχνιδακι το WORMS αναθεμα αν εχει πανω απο 3 ευρω
Τα παιχνιδακια του ειδους συνηθως εχουν 0,79 - 1,49 ευρω και σπανιως απο 1,49-4,99 ευρω

Αξιζει ο κοπος για τοση μανουρα ?

Να μην αναφερω τα χιλιαδες δωρεαν που εχει......

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτο το παιχνιδακι το WORMS αναθεμα αν εχει πανω απο 3 ευρω
Τα παιχνιδακια του ειδους συνηθως εχουν 0,79 - 1,49 ευρω και σπανιως απο 1,49-4,99 ευρω

Αξιζει ο κοπος για τοση μανουρα ?

Να μην αναφερω τα χιλιαδες δωρεαν που εχει......
ναι, αλλά αυτό είνια ένα παιχνιδάκι
αν αρχίσεις....δεν τελειώνεις...

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like