You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Ποιά νομίζετε εσείς ότι είναι ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτές που κατά καιρούς ερωτευόμαστε είναι εκείνο τον καιρό οι πιο όμορφες του κόσμου...
Αλλά από γνωστές, θα λεγα αντζελίνα τζολί. Είναι ο τύπος γυναίκας που μ' αρέσει, όμορφη, σέξι. αεράτη γκόμενα...και πήγε κι έμπλεξε με το σκατόφλωρο...
Αλλά από γνωστές, θα λεγα αντζελίνα τζολί. Είναι ο τύπος γυναίκας που μ' αρέσει, όμορφη, σέξι. αεράτη γκόμενα...και πήγε κι έμπλεξε με το σκατόφλωρο...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Είμαι μεταξύ τεσσάρων:Μόνικα Μπελούσι,Αντζελίνα Τζολί,Αντριάννα Σκλεναρίκοβα και Bite....Βοήθηστε ρε παιδιά...
είμαι σε αδιέξοδο.....
είμαι σε αδιέξοδο.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Το κακό είναι πώς:ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.......bite και ξερό ψωμί μεγάλε....είναι κανόνι, δεν ξεφουσκώνει.....παπούτσι απο τον τόπο σου κ.λ.π.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αχ ρε νιτσα....μην ζηλεύεις.... σαν τον Καρεμπέ δεν είμαι καθότι ανοιχτόχρωμος...αλλά μπορεί και να έχω τα προσόντα του Κριστιάν..... (ξέρεις...μαύρος...και να κρατάει και τέτοιο άλογο....φαντάζεσαι....)Ειναι αστειο το ερωτημα......φυσικα και μονο η μπαιτ......η οποια συγκεντρωνει την ομορφια της τζολι, τη σεξουαλικοτητα της μπελουτσι και τις ποδαρες της αντριανας.....
ελπιζω μονο να μην εισαι σαν τον καρεμπε....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πώς λέει ο Φερεντίνος???''Να ομορφύνουμε το πλατό μας''...έτσι και εμείς:''Να ομορφύνουμε το site μας...''ακόμα καλλίτερα, να έχουμε και μια θεά στο site,εμένα δεν με χαλάει καθόλου...μπράβοοοο....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εντάξει νίτσα....το παίρνω πίσω....για το γλυκούλης που λές...περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα.....Καλε δε ζηλευω την αληθεια λεω για την φιλοναδα μου.......τα προσοντα του καρεμπε δεν τα γνωριζω οποτε δεν εκφερω αποψη....(εμενα παντως μαρεσει ο καρεμπε ειναι γλυκουλης....)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι..ναι...φέρτε και άλλες bite...να γίνουμε ΑΝΤ1 με τα καλλιστεία....Πώς λέει ο Φερεντίνος???''Να ομορφύνουμε το πλατό μας''...έτσι και εμείς:''Να ομορφύνουμε το site μας...''
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μονο να τ ακουσω εγω για σπαμμινγκ παλι.. μονο αυτο σας λεω...
παντως αν με συγκρινετε με τις θεες... μια απογοητευση θα την νιωσετε οφειλω να σας πω αν με δειτε ποτε
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μπορεί και να είμαστε της ψυχικής επαφής...... ;) ;) ;) ;) ;)
μονο να τ ακουσω εγω για σπαμμινγκ παλι.. μονο αυτο σας λεω...
παντως αν με συγκρινετε με τις θεες... μια απογοητευση θα την νιωσετε οφειλω να σας πω αν με δειτε ποτε