Νέα

Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Ποιά νομίζετε εσείς ότι είναι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Τι κοριτσαρος ειναι αυτος μηπως ξερεις το ονομα επιθετο η αυτο που χρησιμοποιει για την καριερα της μιλαμε με εμπνευσε πολυ στη  :jerking: θελω και αλλο υλικο να βρω αξιζει τουλαχιστον 5 μαλακιες για παρτυ της.παντως υπαρχουν αρκετα πιο ομορφες γυναικες απο τις διασημες πχ angelina jolie απλα δεν ετυχε να γινουν πιο ευρυτερα γνωστες εγω την πιο ομορφη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου την εχω δει σε παραλια μιλαμε με αριστα το 10 αυτη επαιρνε 100 μιλαμε ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα και το πουτσο σηκωμενο μιλαμε αξιζε τουλαχιστον 85 μαλακιες για παρτυ της.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
για τισ δεκαετιες1960-1970 η μοναδικη ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ(δειτε την ταινια 'η ωραια της ημερας'και θα με θυμηθειτε)
για αυτη την εποχη ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ
και οι 2 προαναφερομενες ειχαν εναν εμφυτο ερωτισμο που δεν μπορουν να βγαλουν τα τοπ μοντελ

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Η ομορφιά δεν έχει αντικειμενικό χαρακτήρα. Ωστόσο για μένα, η ωραιότερη και πιο ερωτική γυναίκα στον κόσμο είναι η Μόνικα Μπελούτσι. :) :) :)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και η Ειρήνη Σκλήβα,η Miss Υφήλιος ήταν σκέτο κουκλί...αλλά ευτυχώς για εκείνη και δυστυχώς για εμάς και τους μανατζέρ της αποφάσισε να κάνει οικογένεια και να αποσυρθεί από το όλο σάπιο σύστημα....

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Και η Ειρήνη Σκλήβα,η Miss Υφήλιος ήταν σκέτο κουκλί...αλλά ευτυχώς για εκείνη και δυστυχώς για εμάς και τους μανατζέρ της αποφάσισε να κάνει οικογένεια και να αποσυρθεί από το όλο σάπιο σύστημα....

Πραγματικά μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες γυναίκες, την είχα δει με τον άντρα σε μια εκδήλωση στη Μ.Βρετανία πριν δυόμισι χρόνια και ήταν και πάλι σούπερ. Οπως ακριβώς τα λες φίλε podolagnos_28 .

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Μάγκες τι να λέμε τώρα. Όποια και να έχουμε θα θέλουμε άλλη.Όποια και να βλέπουμε θα θέλουμε να κοιτάμε άλλη.Προς τι λοιπόν τα ερωτήματα.Απολαμβάνετε, όλες θεές είναι. (Δεν εννοώ τα μπάζα)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
η γυναικα του φιλου μου που λεει και ο Φοιβος ο Δεληβοριας!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
1
την ειρηνη την ειχα φωτογραφησει σε μια επιδειξη νυφικων πριν 13 χρονια....απιστευτο μωρο και φανταστικη κοπελα καταπληκτικος χαρακτηρας

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
την ειρηνη την ειχα φωτογραφησει σε μια επιδειξη νυφικων πριν 13 χρονια....απιστευτο μωρο και φανταστικη κοπελα καταπληκτικος χαρακτηρας
Εισαι φωτογραφος παιχταρα μου?

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Παιδιά για μένα μια απο τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα αν και είναι Κύπρια είναι το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου...Έχω πάθει πλάκα με την πάρτυ της,έχει κάνει και φωτογράφιση για το τελευταίο playboy.

edit panosmpos: Στο Forum γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish η μόνιμα κεφαλαία.Το μήνυμα σου επειδή είναι και το πρώτο σου στο τροποποίησα εγώ στα Ελληνικά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σκάρλετ Γιόχανσον και ξερό ψωμί
Απο Ελληνίδες Χριστίνα Κολέτσα και τα μυαλά στα κάγκελα

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
Παιδία εγώ πιστέυω ότι ωραιότερες ελληνίδες είναι η Ευα Λάσκαρη και μετά η Σίσσυ απ'τον Αρναούτογλου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σκλεναρικοβα....!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οι ελληνιδεs ειναι μπαζα του κερατα.

εγω λεω beyonce kai vida guerra

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΣΑΚΙΡΑ ΛΕΜΕ!Σ Α Κ Ι Ρ Α ...και μετα Σαρον στόουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom