apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλε τυφλος εισαι?
Jenny Lee , η πιο ομορφη και γλυκια και χαριτωμενη κοπελα που ειδα σε πορνοβιντεο ( οκ δεν τις ειδα και ολες ;) )
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ!
για καμια ροχαλα καλη ειναι τυπε μουμεγαλε τυφλος εισαι?
Μα έχει ωραίο κωλαράκι!!! Δεν έχει;;;μεγαλε τυφλος εισαι?
αν ειναι το πρωτο που βλεπεις στην ζωη σου ειναι καλο για πρωτη φορα.αλλα υπαρχουν καλυτερα να ξερεις.Μα έχει ωραίο κωλαράκι!!! Δεν έχει;;;
μεγαλε τυφλος εισαι?
η πατρινια τετοιο ειχε?αν ειναι το πρωτο που βλεπεις στην ζωη σου ειναι καλο για πρωτη φορα.αλλα υπαρχουν καλυτερα να ξερεις.
η πατρινια τυπε απο κολο ηταν μετρια.αλλα επαιρνε τελεις πιπες και ειχε βιζαρες καλες,και ηξερε να τις δουλευει καλα.η πατρινια τετοιο ειχε?
Για σένα ποιο είναι το ωραιότερο κωλαράκι του κόσμου;αν ειναι το πρωτο που βλεπεις στην ζωη σου ειναι καλο για πρωτη φορα.αλλα υπαρχουν καλυτερα να ξερεις.
καλα παμμεγιστε τωρα με εφτιαξεςη πατρινια τυπε απο κολο ηταν μετρια.αλλα επαιρνε τελεις πιπες και ειχε βιζαρες καλες,και ηξερε να τις δουλευει καλα.
ακομα δεν το εχω δει ρε φιλε.οταν το δω θα σου πω.Για σένα ποιο είναι το ωραιότερο κωλαράκι του κόσμου;
εμένα μου άρεσε πάντωςΜεγαλη ειμαι! και δεν εχεις γουστο! Και να μηντημπηδαγες! Μια κοπελα μ'αρεσε κι εμενα και με αρπαξατε απο τα μουτρα ! Ρε ουστ!
εμένα μου άρεσε πάντως
εσυ ρε φιλεναδα ζωντοχηρα εισαι?Εσυ εισαι νορμαλ
εσυ ρε φιλεναδα ζωντοχηρα εισαι?