amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
τι λε ρε φιλε με την μπαζολα
τι λε ρε φιλε με την μπαζολα
ok ok ενα κατουρημα και ενα χυσιμο στην μαπα τησ το εριχνα δεν λεω
senie σε βρισκω...........ok ok ενα κατουρημα και ενα χυσιμο στην μαπα τησ το εριχνα δεν λεω
γιατι εχισ πρασινο σιμα;;;;;;;... με τέτοια κακομοιριά που έχουμε.
γκόμενες με μια επέμβαση στα βυζιά και κανα 2-3 ακριβά γαμήσια παίρνουν αξία και αναφέρονται σε θρεντ που μιλούν για όμορφες γυναίκες.
χούντα ξέρεις τι είναι;γιατι εχισ πρασινο σιμα;;;;;;;
ισε βαζελος;;;;;;;
τελοσ παντων........χούντα ξέρεις τι είναι;
;)
εκεί που δεν πίπτει λόγος πίπτει στόκος... από στόκο πήγα και εγώ
Για εξω δεν ξερω αλλα εδω μεσα η Τζουλια και η Ρια Αντωνιου.
ποια τζουλια?
Μια είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. Και μην αρχίσεται βρε ρεμάλια να λέτε το μακρύ και το κοντό σας, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!!! Όσοι είναι μπαμπάδες με κόρη ξέρουν και καταλαβαίνουν πολύ καλά. Ρεμάλια...ε ρεμάλια, που θα τολμήσετε να πείτε άλλη γυναίκα στον κόσμο ωραιότερη από την κόρη μου. Και μη διαβάσω άλλους μπαμπάδες να λένε για τη δική τους. Θα σφαχτούμε
βγαλε φωτο για να κρινουμε φιλε..Μια είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. Και μην αρχίσεται βρε ρεμάλια να λέτε το μακρύ και το κοντό σας, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!!! Όσοι είναι μπαμπάδες με κόρη ξέρουν και καταλαβαίνουν πολύ καλά. Ρεμάλια...ε ρεμάλια, που θα τολμήσετε να πείτε άλλη γυναίκα στον κόσμο ωραιότερη από την κόρη μου. Και μη διαβάσω άλλους μπαμπάδες να λένε για τη δική τους. Θα σφαχτούμε
βγαλε φωτο για να κρινουμε φιλε..