Νέα

Η ώρα της γης....!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
[size=17pt]Τι είναι η Ώρα της Γης[/size]

www.imageshack.gr/view.php?file=hkmwzr2q8wx1wvsihj99.jpg] [/URL]

Η Ώρα της Γης (EARTH HOUR) ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους ένα βράδυ, για μια ώρα. Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως. Φέτος, στις 20.30 το Σάββατο 28 Μαρτίου, καλούμε τους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, σε περισσότερες από 1000 πόλεις, και όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate και το Κολοσσαίο, σκοτείνιασαν για μία ώρα και μετατράπηκαν σε σύμβολα ελπίδας για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο.[/color]

Η Ώρα της Γης 2009 απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.

Περισσότερες από 64 χώρες συμμετέχουν στην Ώρα της Γης 2009. Αυτός ο αριθμός μεγαλώνει καθημερινά, καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως μία τόσο απλή ενέργεια, όπως το να σβήσουν τα φώτα τους, μπορεί να έχει τόσο μεγάλη συμβολή στην έλευση της αλλαγής.

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης.

πηγη : www.earthhour.org/about/gr:el]http://www.earthhour.org/about/gr:el[/url]

www.skai.gr/master_story.php?id=114719]http://www.skai.gr/master_story.php?id=114719[/url]

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ facebook:
www.facebook.com/group.php?gid=58233734599]http://www.facebook.com/group.php?gid=58233734599[/url[/video]]

-Σε έβαλε να σκάβεις και να φυτεύεις δέντρα τζάμπα, σαν το μαλάκα, μιά δουλειά που έπρεπε και ώφειλε να κάνει το κράτος.

-Σε βάζει να ψηφίζεις γιά τον μεγαλύτερο έλληνα μέσα από ένα ετερόκλητο συνοθύλευμα ανθρώπων με μιά διαδικασία χειρότερη και από το χειρότερο ριάλιτυ.

-Σου δημιούργησε άγχος γιά το νερό που πίνεις και καταναλώνεις, λες και δεν το πληρώνεις, λες και φταις εσύ γιά τη λειψυδρία και όχι οι μεγάλες βιομηχανίες, και το κράτος που δεν βρίσκει εναλλακτικές λύσεις όπως πχ η αφαλάτωση και το λουκέτο στις πισίνες των σελέμπριτις.

-Σε έβαλε να παίζεις μπουνιές γιά να πάρεις μιά κωλολάμπα και να γίνεσαι ξεφτίλα γιά να κάνει διαφήμιση στη PHILIPS με το πρόσχημα της εξοικονόμισης ενέργειας.

-Παριστάνει το σωτήρα της Βοιωτίας και κόπτεται γιά τη ρύπανση του Ασωπού, τώρα κατόπιν εορτής, λες και τόσα χρόνια δεν ήξερε ότι γίνονταν της πουτάνας από τις βιομηχανίες που ρίχνουν τα σκατά τους στο έδαφος αντί να τα επεξεργάζονται. Τώρα που το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί, τώρα που ο καρκίνος θερίζει τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι. Τώρα ξύπνησε ο ΣΚΑΙ.

Στις 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ ανάβουμε στο σπίτι μας όλα τα φώτα και λέμε στον ΣΚΑΙ :

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

...

γιαυτο μαγκες αντισταθειτε στον καθε μαλακα - "δηθεν" οικολογο των μή κυβερνητικων οργανωσεων.... :jerking: :jerking:

ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ .....ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ .. :tickedoff: :tickedoff:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...... :tickedoff: :tickedoff:[/b]

28-3-2009
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ-ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ-ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κι έλεγα γιατί δεν έχει ανοίξει τέτοιο topic τόση ώρα.

Σωστός....

:2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συμφωνω με τα σχολια εκτος απο ενα. Δε βλεπω το κακο στις δενδροφυτευσεις που εκανε το ΣΚΑΙ... (Ηταν να παω σε μια αλλα επαιξε ατυχια και δεν πηγα... Με αλλα λογια απο τον καναπε μου αρεσαν οι δενδροφυτευσεις :grin:)
Αφου το κρατος που θα επρεπε να τις κανει προτιμα να δινει τη γη στα ξενοδοχεια, τις κανουν αυτοι τις δενδροφυτευσεις...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μας έχουνε φλομώσει στη μαλακία οι παλιολινάτσες - έχουνε γαμήσει το σύμπαν οι Αμερικάνοι και παράλληλα είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν τις μη κυβερνητκές οργανώσεις για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.  :headbang:

Επισκέπτης
Στις 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ ανάβουμε στο σπίτι μας όλα τα φώτα και λέμε στον ΣΚΑΙ :

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

...............................................................................................
γιαυτο μαγκες αντισταθειτε στον καθε μαλακα - "δηθεν" οικολογο των μή κυβερνητικων οργανωσεων.... :jerking: :jerking:

ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ .....ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ .. :tickedoff: :tickedoff:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...... :tickedoff: :tickedoff:

[size=20pt]28-3-2009
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ-ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ-ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
[/size]

:rockon: :rockon: :rockon:

Σωστόος!

Μην τρώτε παππάδες από όψιμους οικολόγους!

Η οικολογία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

Τώρα θυμηθήκατε το περιβάλον?

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΣΤΟ ΚΙΟΤΟ?

Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Συμφωνω με τα σχολια εκτος απο ενα. Δε βλεπω το κακο στις δενδροφυτευσεις που εκανε το ΣΚΑΙ... (Ηταν να παω σε μια αλλα επαιξε ατυχια και δεν πηγα... Με αλλα λογια απο τον καναπε μου αρεσαν οι δενδροφυτευσεις :grin:)
Αφου το κρατος που θα επρεπε να τις κανει προτιμα να δινει τη γη στα ξενοδοχεια, τις κανουν αυτοι τις δενδροφυτευσεις...

αυτα τα χιλιαδες δεντρα καποιο φυτωριο τα εφτιαξε και τα πουλησε στον ΣΚΑΙ......

δεν νομιζω να πληρωσε ο ΣΚΑΙ τα δεντρα αυτα εις το ονομα της οικολογιας .......

δε γαμιομαστε λεω εγω ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αν περίμεναν από μένα... ΣΩΘΗΚΑΝ!!! Και τη μέρα ανοιχτά θα τα'χω για σπάσιμο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
oλοι μαζι να φωταγωγησουμε τη Γη  :rockon:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρητορικό...Τα φώτα θα τα έχω όλα κλειστά ...το pc και την tv πείράζει?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δε γαμιομαστε λεω εγω ,[size=16pt]ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ[/size]....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μπράβο CIVIL111 για αυτό το φαινομενικά politically incorrect αλλά πέρα για πέρα ρεαλιστικό thread.
Συμφωνώ με όλες τις παραπάνω απόψεις που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Εκνευρίζομαι με το όλο γεγονός της προώθησης μιας οικολογικής συνείδησης βασιζόμενη σε λάθους τρόπους και αίτια.
Δε θέλω να αρχίσω να παραθέτω μεμονωμένα παραδείγματα που στοχεύουν στην αλλαγή των συνηθειών του καθημερινού ανθρώπου και όχι αυτών που πραγματικά έχουν πολλαπλάσια επιρροή στην επιδείνωση του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Μια κλασσική διαφήμιση που όταν τη βλέπω μου γυρίζουν τα λαμπάκια, είναι μία με τον Κυριακίδη και την εξοικονόμηση νερού την ώρα του ξυρίσματος! Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο χρόνο που γίνονται τα έργα του φυσικού αερίου στην Αθήνα, έχουν τρυπηθεί άπειροι σωλήνες της ΕΥΔΑΠ από τα "εξειδικευμένα" συνεργεία. Μέχρι να επιδιορθεί η όποια βλάβη, έχουν χαθεί τεράστιες ποσότητες νερού και έχουν "πλημμυρίσει" οι δρόμοι σε ακτίνα 2-3 οικοδομικών τετραγώνων. Σε κάθε τέτοιο συμβάν, στάνταρ θα χάνεται όλο το νερό που για κανα μήνα/χρόνο(?) θα είχαμε γλιτώσει όλοι μας έτσι και ακολουθούσαμε την συγκεκριμένη διαφήμιση.
Φυσικά και για τις άλλες οικολογικές τους προτάσεις, υπάρχουν και τα ανάλογα παραδείγματα.

Δεν είμαι ενάντια στην καλλίεργεια μιας πράσινης συνείδησης της κοινωνίας, αλλά η μόδα που έχει δημιουργηθεί μου φαίνεται κοροϊδία.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Μπράβο CIVIL111 για αυτό το φαινομενικά politically incorrect αλλά πέρα για πέρα ρεαλιστικό thread.

Εκνευρίζομαι με το όλο γεγονός της προώθησης μιας οικολογικής συνείδησης βασιζόμενη σε λάθους τρόπους και αίτια.
Δε θέλω να αρχίσω να παραθέτω μεμονωμένα παραδείγματα που στοχεύουν στην αλλαγή των συνηθειών του καθημερινού ανθρώπου και όχι αυτών που πραγματικά έχουν πολλαπλάσια επιρροή στην επιδείνωση του περιβάλλοντος.

Μια κλασσική διαφήμιση που όταν τη βλέπω μου γυρίζουν τα λαμπάκια, είναι μία με τον Κυριακίδη και την εξοικονόμηση νερού την ώρα του ξυρίσματος! Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο χρόνο που γίνονται τα έργα του φυσικού αερίου στην Αθήνα, έχουν τρυπηθεί άπειροι σωλήνες της ΕΥΔΑΠ από τα "εξειδικευμένα" συνεργεία. Μέχρι να επιδιορθεί η όποια βλάβη, έχουν χαθεί τεράστιες ποσότητες νερού και έχουν "πλημμυρίσει" οι δρόμοι σε ακτίνα 2-3 οικοδομικών τετραγώνων. Σε κάθε τέτοιο συμβάν, στάνταρ θα χάνεται όλο το νερό που για κανα μήνα/χρόνο(?) θα είχαμε γλιτώσει όλοι μας έτσι και ακολουθούσαμε την συγκεκριμένη διαφήμιση.
Φυσικά και για τις άλλες οικολογικές τους προτάσεις, υπάρχουν και τα ανάλογα παραδείγματα.

Δεν είμαι ενάντια στην καλλίεργεια μιας πράσινης συνείδησης της κοινωνίας, αλλά η μόδα που έχει δημιουργηθεί μου φαίνεται κοροϊδία.

μαλλον ειναι αργα φιλε μου για δακρυα - "ψευτο-οικολογια" κ.ο.κ.....

τον πλανητη τον γαμησαμε και ειμαστε υπευθυνοι ολοι σε παγκοσμια βαση

θα "λουστουμε" λειαν συντομως τις συνεπειες απο την ιδια την φύση......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ακριβώς!!!
"Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"  που λέει κι ο λαός...Αφού έφεραν το περιβάλλον σ' αυτό το χάλι, τώρα ζητούν μέσω των φερεφώνων τους από μας να σώσουμε την κατάσταση, σβήνοντας για μια ώρα την 60άρα λάμπα, ή αφήνοντας το αμάξι άπλυτο για να εξοικονομήσουμε νερό, ενώ κάποιοι VIP's (important μόνο για τους εαυτούς τους και το συνάφι  τους), αδειάζουν 2-3 φορές τη μέρα τις πισίνες τους...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  H αγαπη για την φυση και τον πλανητη πρεπει να ειναι πηγαια και οχι καταναγκαστικη...
  Απο οικολογους του καναπε χορτασαμε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όχι ρε αυτό δεν φθάνει.

Ανοίξτε όλα τα φώτα, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, κομπιούτερ, κατεβάστε αβέρτα από το rapidshare, βάλτε φουλ την κουζίνα και το φούρνο.
Ανοίξτε το καλοριφέρ και ρυθμίστε τον θερμοστάτη στο μέγιστο. Ταυτόχρονα ανοίξτε το air-condition και ρυθμίστε το στην μικρότερη δυνατή θερμοκρασία.
Ανοίξτε όλες τις βρύσες του σπιτιού.
Τραβάτε συνεχώς το καζανάκι.
Ανεβοκατεβαίνετε με το ασανσέρ της πολυκατοικίας έτσι ώστε να είναι διαρκώς σε κίνηση.

Παίρνετε συνεχώς τηλέφωνα για να υπερφορτωθούν τα κυκλώματα. Την ίδια στιγμή μιλάτε συνέχεια στο κινητό και στέλνετε ταυτόχρονα SMS.

Βάλτε μπρος το αυτοκίνητο και αφήστε στο ρελαντί ή κάντε γύρους γύρω από το τετράγωνο. Το ίδιο και με την μηχανή.

Καπνίστε συνεχώς και κυρίως πούρα. Πετάτε τις γόπες στους δρόμους ή κατά προτίμηση στην θάλασσα για να φάνε τα φίλτρα τα ψάρια και να ψοφήσουν. Αδειάζετε τα τασάκια οδηγώντας και κατά προτίμηση στο αντίθετο ρεύμα ή σε διερχόμενο ποδηλάτη.
Κρατήστε τα σκουπίδια μιας βδομάδας και πετάξτε τα από το παράθυρο.

Κάψτε και από ένα δένδρο. Έτσι, γιατί μπορείτε.
Κάψτε ότι έχετε και δεν έχετε έτσι ώστε να αυξηθεί το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Σπάστε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Σπάστε τα κομπιουτεράκια που φορτίζονται από τον ήλιο. Ανεβείτε σε στύλους και καταστρέψτε τα φωτοβολταϊκά πάνελ.
Πετάξτε τις μπαταρίες στα σκουπίδια ακόμη και αν είναι καινούργιες. Ρίξτε ότι ορυκτέλαια έχετε στους υπονόμους.

Ρευτείτε.
Κλάνετε. Δεν μπορεί, θα αυξηθεί το μεθάνιο στην ατμόσφαιρα.
Στο τέλος τραβάτε και μία πηχτή.

Έτσι ρε.
Αντίσταση και αντίδραση. Σε κάθε μορφή εξουσίας.
Δεν είμαστε πρόβατα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΕΓΩ θα εχω κλειστα τα φωτα γιατι δεν πληρωσα τον λογαριασο και μου κοψανε το ρευμα , ειμαι οικολογος ????????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για να μην σας πω ότι θα κατεβάσω από το πατάρι και τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια... :tooth:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
Όχι ρε αυτό δεν φθάνει.

Ανοίξτε όλα τα φώτα, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, κομπιούτερ, κατεβάστε αβέρτα από το rapidshare, βάλτε φουλ την κουζίνα και το φούρνο.
Ανοίξτε το καλοριφέρ και ρυθμίστε τον θερμοστάτη στο μέγιστο. Ταυτόχρονα ανοίξτε το air-condition και ρυθμίστε το στην μικρότερη δυνατή θερμοκρασία.
Ανοίξτε όλες τις βρύσες του σπιτιού.
Τραβάτε συνεχώς το καζανάκι.
Ανεβοκατεβαίνετε με το ασανσέρ της πολυκατοικίας έτσι ώστε να είναι διαρκώς σε κίνηση.

Παίρνετε συνεχώς τηλέφωνα για να υπερφορτωθούν τα κυκλώματα. Την ίδια στιγμή μιλάτε συνέχεια στο κινητό και στέλνετε ταυτόχρονα SMS.

Βάλτε μπρος το αυτοκίνητο και αφήστε στο ρελαντί ή κάντε γύρους γύρω από το τετράγωνο. Το ίδιο και με την μηχανή.

Καπνίστε συνεχώς και κυρίως πούρα. Πετάτε τις γόπες στους δρόμους ή κατά προτίμηση στην θάλασσα για να φάνε τα φίλτρα τα ψάρια και να ψοφήσουν. Αδειάζετε τα τασάκια οδηγώντας και κατά προτίμηση στο αντίθετο ρεύμα ή σε διερχόμενο ποδηλάτη.
Κρατήστε τα σκουπίδια μιας βδομάδας και πετάξτε τα από το παράθυρο.

Κάψτε και από ένα δένδρο. Έτσι, γιατί μπορείτε.
Κάψτε ότι έχετε και δεν έχετε έτσι ώστε να αυξηθεί το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Σπάστε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Σπάστε τα κομπιουτεράκια που φορτίζονται από τον ήλιο. Ανεβείτε σε στύλους και καταστρέψτε τα φωτοβολταϊκά πάνελ.
Πετάξτε τις μπαταρίες στα σκουπίδια ακόμη και αν είναι καινούργιες. Ρίξτε ότι ορυκτέλαια έχετε στους υπονόμους.

Ρευτείτε.
Κλάνετε. Δεν μπορεί, θα αυξηθεί το μεθάνιο στην ατμόσφαιρα.
Στο τέλος τραβάτε και μία πηχτή.

Έτσι ρε.
Αντίσταση και αντίδραση. Σε κάθε μορφή εξουσίας.
Δεν είμαστε πρόβατα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom