Γνωστή εκδιδόμενη μού είχε πει πριν κάποιο καιρό ότι, ναι, η κρίση την έχει επηρεάσει αρκετά: αντί να βγάζει 6000 Ευρώ το μήνα όπως έβγαζε μέχρι πριν 2 χρόνια, τώρα βγάζει 4800 Ευρώ το μήνα.
Ξαναρώτα την σε 3 μήνες.
Γνωστή εκδιδόμενη μού είχε πει πριν κάποιο καιρό ότι, ναι, η κρίση την έχει επηρεάσει αρκετά: αντί να βγάζει 6000 Ευρώ το μήνα όπως έβγαζε μέχρι πριν 2 χρόνια, τώρα βγάζει 4800 Ευρώ το μήνα.
Παρόλο που το αρχικό κείμενο αφορά την Ιταλία για την οποία δεν έχω στοιχεία, απαντώ με ένα παράδειγμα από την Ελλάδα. Γνωστή εκδιδόμενη μού είχε πει πριν κάποιο καιρό ότι, ναι, η κρίση την έχει επηρεάσει αρκετά: αντί να βγάζει 6000 Ευρώ το μήνα όπως έβγαζε μέχρι πριν 2 χρόνια, τώρα βγάζει 4800 Ευρώ το μήνα.
Και 70 φίλτατε για μία εκτόνωση είναι πάρα πολλά πλέον κατά την ταπεινή άποψή μου......
Nα παμε κατευθειαν στο 24μηνο που θαχει καθιερωσει το μικρο διψηφιο??Ξαναρώτα την σε 3 μήνες.
Φίλτατε Κώστα, βγάζουν όσα περισσότερα μπορούν εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι να πληρώσουν. Εάν δεν υπάρχουν, είτε δε θα κάνουν τη ''δουλεια'' είτε θα αναπροσαρμόσουν τα όσα ζητάνε. Από εκεί και πέρα, δε συμφωνώ με την αιτιολογία του να μην πας με αυτή την κοπέλα όπως τη θέτεις: για εμένα τα 150 είναι κοροϊδία, τελεία και παύλα για εμένα. Σε κάθε περίπτωση σέβομαι την προσέγγισή σου απόλυτα, απλά το βλέπω αλλιώς.θα μπορουσε να σου πει καποιος οτι τοσα τις λοιπουν τοσα ζηταει,ομως οταν πλεον ξεπεφτεις δεν σε νοιαζει πια η τιμη ή καλυτερα αν ειναι να το <κανεις> τουλαχιστον μαζεψε οσα περισσοτερα μπορεις,ετσι σκεφτονται και κατ'εμα καλα κανουν
προσωπικα δεν θα πηγαινα στην κοπελιτσα του e-mail οχι γιατι τα 150 ειναι πολλα (που μπορει να ειναι και πολλα μπορει και λιγα) αλλα γιατι αυτο θα ηταν 2 φορες ατιμια 1η γιατι η κοπελιτσα θα μαθαινε στον <ευκολο> πλουτισμο και 2η γιατι αυτη ανωνυμα θα κραταγε το προσωπο της καθαρο εν αντιθεση με τις κοπελες που εχουν επιλεξη να κανουν αυτην την δουλεια και δεν κρυβονται πισω απο e-mail αλλα βγαζουν το προσωπο τους φορα-παρτιδα
πω πω τι λες ρτωρα απο τα 6.000 χιλαρικα στα 4.800 ?? και τι κανει πως τα βγαζει περα ?
Φίλτατε Κώστα, βγάζουν όσα περισσότερα μπορούν εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι να πληρώσουν. Εάν δεν υπάρχουν, είτε δε θα κάνουν τη ''δουλεια'' είτε θα αναπροσαρμόσουν τα όσα ζητάνε. Από εκεί και πέρα, δε συμφωνώ με την αιτιολογία του να μην πας με αυτή την κοπέλα όπως τη θέτεις: για εμένα τα 150 είναι κοροϊδία, τελεία και παύλα για εμένα. Σε κάθε περίπτωση σέβομαι την προσέγγισή σου απόλυτα, απλά το βλέπω αλλιώς.
Καθόλου απίθανο φίλτατε Κώστα, απλά μετά από μία δύσκολη ημέρα και τέτοια ώρα μπορεί να μη σκέφτομαι και πολύ βαθειάφιλε λιονταρι νομιζω πως το ιδιο λεμε
όση μείωση και να υπάρχει 40 ευρώ την ημέρα (δηλαδή δύο πελάτες - ή τέσσερις αν κραταει τα μισα) επι τις εργάσιμες μέρες της κάνουν ενα κανονικό μίσθο. Σε αυτό προσθέστε τα πολύ περισσότερα ραντεβού που εχει μια κοπέλα ακόμα και σε περίοδο κρίσης αλλα και οτι μπορεί να δουλευει διπλοβάρδια ή το σ/κ.
Τα κορίτσια αυτά κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Παρόλα αυτά, ανοίγοντας και μόνο τα πόδια, βγάζουν τρελό μεροκάματο....
Πω πω χάσμα τιμής....
Χτες έδινα για τις ίδιες "υπηρεσίες" 70 ευρώ.... Αυτή ζητάει 150...
Όταν φτάσει στα 70 ας μου στείλει π.μ.
Κερνάω και καφέ στο ΡΙΤΣ στη Γλυφάδα. :-* :-* :-* :-*
Adam Smith στα καλυτερα του
Καμμία με 70 ευρά; Κλαψ, λυγμ, σνιφ....
Καλά το λεγε ο ΓΑΠ.... λεφτά υπάρχουν ακόμη....
παρτε εναν ευπατριδη οικογενειαρχη .ου να μου χαθεις ξεφτιλα,φορας και παντελονια.Πήρα σήμερα γραφείο CG που δεν είχα ξαναπάρει
(καμιά 50αριά κινητά έχει)
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 100€
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΠΙΠΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ+ΑΠΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ...........
ρε μπρο, ειμαστε πολυ χαμηλα στο βαλιου τσειν..10 φορες εχει αλλαξει η...τιμη μεχρι να φτασει το μωρο Ελλαδα
χρειαζεται περισσοτερο....απστριμ κονσολιντεισον
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράματα.γραφείο CG
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 100€
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΠΙΠΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ+ΑΠΛΟ ΓΑΜΗΣΙ
Μη μπερδεύετε τα πράγματα. Η αγγελία είναι από τραβελάκιανεξάρτητητη'' σήμερα η οποία είχε αγγελία:
Ειμαι 25 ομορφο προσωπο και λεπτο κορμακι. Για 1 ωρα και 1 εκτονωση με την ησυχια μας ειναι 150. Προσφερω ελευθερο στοματικο, φιλια, μου αρεσει να με γλυφουν σεξ οπως θες και τελειωνεις αν σου αρεσει στο σωμα μου. Δεν κανω πρωκτικο και τελειωμα στο στομα.