alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Για τη DT τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαικό η αμερικανικό τύπο διαβάζεις αντικρουόμενες αποψεις !!
Δεν μπορείς να βγάλεις συγκεκριμένα συμπεράσματα !!! Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
O Σόιμπλε μόνο καθυσυχαστικός θα μπορούσε να ήταν λόγω του ρόλου του όποια και αν είναι η αλήθεια.
Πάντως το City στο Λονδίνο ''βράζει''. Κάποιοι τραπεζίτες δεν πάνε καν σπίτι τους !!!
Και τα διεθνή χρηματιστήρια φάινεται να προεξοφλούν κάτι πολύ βαρύ που θυμίζει προεόρτια της κατάρευσης της Leehman Brothers.
Κάτι δεν πάει καλά μάγκες και πιστέυω γρήγορα θα σκάσει !!!
Εσένα σε πιστεύω!!! Μου βγάζεις έναν αέρα σοβαρότητας όχι όπως πολλοί εδώ μέσα που είναι απλά γελοία άτομα...
Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω ξεκάθαρα: Πιστεύεις ότι έχουμε να χάσουμε πολλά περισσότερα σαν Ελλάδα αν σκάσει η γερμανοτράπεζα απο το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο λούκι που είμαστε τωρα;Πιστεύεις ότι το λούκι που είμαστε τώρα μπορεί να μας βγάλει στον αφρό, έστω και υπο συγκεκριμένες προυποθέσεις και αφού κάνουμε ότι μας πουν και περισσότερα ακόμα; Ή πιστεύεις ότι πολύ απλά δε βγαίνει;
Εγώ να σου πω την αλήθεια αμφιταλαντεύομαι ακόμα δεν έχω καταλήξει...
Από τη μια σκέφτομαι ότι σε τέτοιες περιόδους τα τρόφιμα, η ενέργεια και τα μέταλλα πιάνουν αξια, και τα 2 από τα 3 τα έχουμε ήδη σε παραγωγή, από την άλλη όταν γαμιούνται όλοι στο σπίτι σου κινδυνεύει κι ο δικός σου κώλος...!!! Δεν ξέρω...!!!
Πραγματικά με ενδιαφέρει η άποψή σου και θέλω να την ακούσω..