Νέα

Η μέρα της εγγλέζας κατίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν μπορούσα να το φανταστώ! Ξεπεσμός για έναν πάλαι ποτέ playboy του διαμετρήματός του (και τώρα μιλάω πολύ σοβαρά).
οταν μια ζωη εισαι στα φωτα κ την καλη ζωη ειναι πολυ δυσκολο να αποδεχθεις οτι πια εισαι στην αφανεια και πολλοι δε ξερουν καν το ονομα σου.ποσο μαλλον στα 70-80 σου που το μυαλο αριζει ισως κ τα παιζει.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οταν μια ζωη εισαι στα φωτα κ την καλη ζωη ειναι πολυ δυσκολο να αποδεχθεις οτι πια εισαι στην αφανεια και πολλοι δε ξερουν καν το ονομα σου.ποσο μαλλον στα 70-80 σου που το μυαλο αριζει ισως κ τα παιζει.

O Χ δεν εγκατέλειψε ποτέ τα φωτα και την καλή ζωή. Μην ξεχνάς πως γι αυτή τη γενιά "φώτα" δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση.
Τώρα γιατί πηγαίνει; Ε... πιάνει και κανένα κωλαράκι που τα έχει σε αφθονία η τηλεόραση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω πως είναι γύρω στα 90 (+- 2,3 χρόνια).Ίσως να είναι και αυτός ένας ακόμα λόγος. Πάντως και εμένα αν ο πατέρας μου είχε εργοστάσια κτλπ και δεν έπρεπε να εργάζομαι από τα 20 μου, θα ήμουν και εγώ πλέι μπόις (λέμε τώρα).
Πάντως από το λίγο που σε ξέρω (όσο μπορεί να γνωρίζει κάποιος κάποιον αλλο από φόρουμ) δε σε είχα για κουτσομπόλα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O Χ δεν εγκατέλειψε ποτέ τα φωτα και την καλή ζωή. Μην ξεχνάς πως γι αυτή τη γενιά "φώτα" δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση.
Τώρα γιατί πηγαίνει; Ε... πιάνει και κανένα κωλαράκι που τα έχει σε αφθονία η τηλεόραση...
Ο Χ έγινε γνωστός και στη γιαγιά στο χωριό μέσω της ΤΒ. Ναι μεν οι περισσότεροι τον "γνώρισαν" μέσα από την Καθημερινή και τον Ταχυδρόμο, αλλά μέσα από την εκπομπή του στη ΤΒ έγινε γνωστός (το πόσο δε το ξέρω) και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Χ έγινε γνωστός και στη γιαγιά στο χωριό μέσω της ΤΒ. Ναι μεν οι περισσότεροι τον "γνώρισαν" μέσα από την Καθημερινή και τον Ταχυδρόμο, αλλά μέσα από την εκπομπή του στη ΤΒ έγινε γνωστός (το πόσο δε το ξέρω) και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας.

Θα φρίξει αν το διαβάσει αυτό  :'(

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα φρίξει αν το διαβάσει αυτό  :'(
Πιο πολύ θα φρίξει με την ανορθογραφιά του άλλου παρά με αυτό......
Λες στα 90 του να μπαίνει στο μπου; Πολύ προχώ θα είνα!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ερωταααααααας *αν κ λιγουλακι ρατσιστης αλλα τεσπα  :rolleyes:*
www.iefimerida.gr/news/4263/morrissey-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85]http://www.iefimerida.gr/news/4263/morrissey-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85[/url]

Τρακαδόρους χαρακτήρισε ο Morrissey τη βασιλική οικογένεια σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4. Ως γνωστόν ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής των Smiths είναι μεγάλη γλωσσοκοπάνα και στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε κανονικό show, λέγοντας μεταξύ άλλων:  «Για ποιον λόγο να δω τον γάμο; … Δεν θεωρώ ότι η δήθεν βασιλική οικογένεια είναι αντιπροσωπευτική της σύγχρονης Αγγλίας και δεν πιστεύω ότι η Αγγλία τους χρειάζεται»

Η πιο κορυφαία στιγμή της συνέντευξης ήταν το «Είναι τρακαδόροι της κρατικής πρόνοιας», ένας πολύ βαρύς χαρακτηρισμός για τα δεδομένα της βρετανικής  κοινωνίας, ενώ προσέθεσε «Δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Δεν είμαι αναρχικός, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι δε θέλουν την βασιλική οικογένεια –την δήθεν βασιλική οικογένεια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που Morrissey ασχολείται με την βασιλική οικογένεια. Το 1986 οι Smiths κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ με τον τίτλο The Queen Is Dead. Στο ομότιτλο τραγούδι ο Morrissey, απευθυνόμενος στον πρίγκιπα Κάρολο, τραγουδούσε "I said Charles, don't you ever crave to appear on the front of the Daily Mail dressed in your Mother's bridal veil?"

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
με τπτ..δε της παει.ειναι πολυ αριστοκρατικη φιγουρα...τεσπα...ας ειναι ευτυχισμενα τα παιδια... :grin:

οι ντίβες είναι για να ξεντιβώνονται....

το ντιβάνι από τις ντίβες πήρε το όνομα του....

Κοντρα κλαρινο...δικε μου... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

και τις δυό παρτούζα ξεκώλιασμα μεγάλε..... παρτούζομα μέχρι να βγάλει το μουνί τους μελάνι  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom