Νέα

Η μέρα της εγγλέζας κατίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εδω εχουμε "δημοκρατια"το χουφταλο ανδρεας παπατζης ειχε παντρευτει τη χοντρη με την παρουσια της πλεμπας των αυριανιστων που στο τελος μπορει να σουφρωσαν και το παγκαρι της εκκλησιας.

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
καλο
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Με δύο εκδόσεις στο ιντερνετικό του πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε η βρετανική εφημερίδα The Guardian την ημέρα του πριγκιπικού γάμου που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως. Η εφημερίδα προσφέρει ένα πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον Ουίλιαμ, την Κέιτ και όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, και ένα πρωτοσέλιδο με την τρέχουσα ειδησεογραφία χωρίς ίχνος από τελετές, πομπές και επισήμους. Η εναλλαγή γίνεται με ένα κλικ. «Δημοκρατικοί (Republicans) πατήστε εδώ», «Βασιλικοί πατήστε εδώ» είναι οι επιλογές που δίνει ο Guardian...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Τι δραμα ζεί  ο Ζαχος?
Τον θημαμε σε μια εκπομπή παλεά,οπου έλεγε πος την ημέρα πολεμούσε στο Ελ Αλαμειν το Ρόμμελ και τη νύχτα γαμαγε στα καμπαρέ της Βηρυττού...
Αξιος!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ο ελτον τζον με τον αντρα του ειναι πολυ ταιριαστοι.
νομιζω δε τους ειχα ξαναδει μαζι γ αυτο το επισημανα...

κατα τα αλλα...σαν εβδομαδα μοδας ηταν γ μενα...καπελα φορεματα παπουτσια... :rockon:

καλη η καιτουλα αλλα τον φλωρο αδερφο πηρε.αντι να παρει τον χαρουλη παρτυ ανιμαλ! :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ο ελτον τζον με τον αντρα του ειναι πολυ ταιριαστοι.
νομιζω δε τους ειχα ξαναδει μαζι γ αυτο το επισημανα...

κατα τα αλλα...σαν εβδομαδα μοδας ηταν γ μενα...καπελα φορεματα παπουτσια... :rockon:

καλη η καιτουλα αλλα τον φλωρο αδερφο πηρε.αντι να παρει τον χαρουλη παρτυ ανιμαλ! :2funny:
Συμφωνω για το φλωρο :sunglasses:Η Κειτ ανετα θα επαιζε σε τσοντα της Σιρινας :sunglasses:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
  Δηστιχός τον κ. Ζάχο Χατζηφωτίου τον εχουν  απαγορεβμένον απο τα κανάλια,ούτε μεσημεριανά δεν τον καλούν,αν βεβεα καταδεχόταν να  σινομηλή με βιζιτούδες και ομοφυλοφιλους που μαζέβοντε  εκεί.Τόρα το άλλον θέμα που  εθίξατε ,πρέπη να ντρέπεστε να ομιλίτε  ετσι δια τόσον  ηψηλά  πρόσοπα,αλλά δηστηχός καμμία κηβέρνησις δεν αναλαμβανη το πολιτικον  κοστος να κτίση ενα τοιχον απο Ακαδημίας και Σινα και κατω  ώστε να μην μπορούν ορισμένοι  μπάς -κλας να βρομίζουν την περιοχήν του βορείου μερους των Αθηνών.Ας ελπίσομεν οτ με την πείνα θα  απαλλαγούμε απο το μπάς κλας ,να μείνομεν οι γνήσιοι  Βυζαντινοί αριστοκράται  εις την χόραν.

Ένας gentleman του (ε..., χμμμ) επιπέδου του προφανώς και δεν θα καταδεχόταν να εμφανιστεί σε μεσημεριανή εκπομπή.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
   Δηστιχός τον κ. Ζάχο Χατζηφωτίου τον εχουν  απαγορεβμένον απο τα κανάλια,ούτε μεσημεριανά δεν τον καλούν,αν βεβεα καταδεχόταν να  σινομηλή με βιζιτούδες και ομοφυλοφιλους που μαζέβοντε  εκεί.Τόρα το άλλον θέμα που  εθίξατε ,πρέπη να ντρέπεστε να ομιλίτε  ετσι δια τόσον  ηψηλά  πρόσοπα,αλλά δηστηχός καμμία κηβέρνησις δεν αναλαμβανη το πολιτικον  κοστος να κτίση ενα τοιχον απο Ακαδημίας και Σινα και κατω  ώστε να μην μπορούν ορισμένοι  μπάς -κλας να βρομίζουν την περιοχήν του βορείου μερους των Αθηνών.Ας ελπίσομεν οτ με την πείνα θα  απαλλαγούμε απο το μπάς κλας ,να μείνομεν οι γνήσιοι  Βυζαντινοί αριστοκράται  εις την χόραν.
Εις το νέον βασιλικόν  ζεύγος  ευχόμεθα τον βίον ανθόσπαρτον!
Sondy- Ζάννα - Αρης
Υ. Γ. Ισος ελπίς να ήνε και ο Μαρκεζίνης,αν τα καταφέρη νε γινη πρωθυπουργός,εστο κε με τον Θεοδωράκην εις καποιο υπουργείον,αλλα να ασχοληθεί  με  σοβαραν μουσικήν πλέον.
Δεν είμαι και ο καλύτερος ορθογράφος, αλλά ρε μάστορα μου βγήκαν τα ματια μου στην προσπαθειά μου να διαβάσω το πόστ σου. Θα το διαβάσει ο Ζάχος το κείμενό σου και θα φρίξει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ένας gentleman του (ε..., χμμμ) επιπέδου του προφανώς και δεν θα καταδεχόταν να εμφανιστεί σε μεσημεριανή εκπομπή.
Πως έχω την εντύπωση πως είχα δει ένα θέμα σχετικά με αυτόν και μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη σε μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή;  :think: :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πως έχω την εντύπωση πως είχα δει ένα θέμα σχετικά με αυτόν και μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη σε μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή;  :think: :think: :think: :think:
etsi ειναι.κρα κανει ο κωλος του.τον εχω δει πολλακις σε μεσημεριαναδικα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΟΚ, αφού τον εχεις δει, ανακαλω!
ειμαι γνωστη κατινοκουτσομπολα...βλεπω μεσημειαναδικα...
στο κους κους μονο τον εχω δει 4 φορες...
δεν τον θυμαται κανεις πια και τρεχει στις εκπομπες γ να μαλωνει κ να κανει ντορο μετα.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ειμαι γνωστη κατινοκουτσομπολα...βλεπω μεσημειαναδικα...
στο κους κους μονο τον εχω δει 4 φορες...
δεν τον θυμαται κανεις πια και τρεχει στις εκπομπες γ να μαλωνει κ να κανει ντορο μετα.

Δεν μπορούσα να το φανταστώ! Ξεπεσμός για έναν πάλαι ποτέ playboy του διαμετρήματός του (και τώρα μιλάω πολύ σοβαρά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom