Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.629
- Πόντοι
- 456
Οι καλες γυναίκες απο μουνι για να αναπαραχθουνε και οι κακές γυναίκες μόνο από κωλο.
Κωλοτρυπίδες χωρίς δεύτερη σκέψη, το μουνι είναι καλό μόνο για αναπαραγωγήΗ αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;
και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;
αντρικη η γυναικεια;
ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;
το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...
εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...
ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;
εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου
εσεις;
Τυπε ψηστο όπως θες, πάντως straight άνδρας δεν είσαι.ε θα το ψησουμε μονο απο την μια μερια; παρόλα αυτά προτιμω κωλοτρυπίδες τρανς αντι καθαρες αντρικες κωλοτρυπες...τις θελω τροποποιημενες τις δικες μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγώ κωλάκιας είμαι! φυσικότατα δεν πρέπει να μείνει απεριποίητη η γυναικεία κωλότρυπα!
χαχχαχαχαχα πολυ καλο δεν το ειχα ξαναδειΚάπως έτσι
για τις συγκεκριμένες δεν θα έλεγα οχιΜάλλον προτιμάς εξίσου και τις δύο!
Μάστορα η ροδέλα σου..Προσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
ωραιος...στην Κυπρο τις λενε "σικλα" δηλαδη κουβας....στην Ελλάδα το λένε Toyota Cariolla
να σου πω την αληθκεια εν το δοκιμασα λογω ελλειψης σπερματοδοχειου...Τυπε ψηστο όπως θες, πάντως straight άνδρας δεν είσαι.
Ελπίζω να το έχεις καταλάβει.
Καρφώνεις και τίποτα strap on στον πωπο σου που και που;
ναι η ζωη κυκλους κανειΥπάρχει βέβαια και η θεωρία του κύκλου...
Δηλαδή... Ξεκινάς με πίπα, κατεβαίνεις μουνι, μετά κωλο και στα τέλος για να κλείσει ο κύκλος ξανά στόμα και κατάποση....!!!!
Κάτι τέτοιο τσοντεικο ωραίοΥπάρχει βέβαια και η θεωρία του κύκλου...
Δηλαδή... Ξεκινάς με πίπα, κατεβαίνεις μουνι, μετά κωλο και στα τέλος για να κλείσει ο κύκλος ξανά στόμα και κατάποση....!!!!
ε ξερω γω... αν θεωρουμε γκει επειδη πηδαω γκομενες απο υον κωλο αλλα οχι αντρες τοτε ναι ειμαι γκει.. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ;Τυπε ψηστο όπως θες, πάντως straight άνδρας δεν είσαι.
Ελπίζω να το έχεις καταλάβει.
Καρφώνεις και τίποτα strap on στον πωπο σου που και που;
ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣΑν υπήρχε η woke ατζέντα του πηδήματος και ήμουν η Συνατσάκη, θα σας είχα ήδη κάνει κάνσελ με τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί όλοι να αγαπάμε κώλο, όμως το μουνί δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και μιλώ πέρα από το σεξ. Το μουνί είναι ο προορισμός του ανθρώπου, το μουνί είναι η μαμά που σε παίρνει από το χέρι για να σε πάει πρώτη φορά στο σχολείο, το μουνί είναι τα ξεροψημένα κομμάτια σοκολάτας στα μπισκότα που σου φτιάχνει η γιαγιά, το μουνί είναι ο βασιλικός στις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, το μουνί είναι οι χορδές από το μπουζούκι του Μανώλη Χιώτη, το μουνί είναι τα χαλασμένα παράθυρα στα αστικά λεωφορεία της Ελλάδας, το μουνί είναι τα δακρυγόνα των ΜΑΤατζήδων στις πορείες, το μουνί είναι η αμορφωσιά στις κερκίδες των οργανωμένων. Χωρίς το μουνί δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία, χλωρίδα, πανίδα και κατά συνέπεια ζωή.![]()