jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
Πάρα πάρα πάρα πολύ γλείψιμο!!! Και όταν αρχίσει να κλαίει....το σκίζεις κιόλας!Ιδού η απορία![]()
![]()
Πάρα πάρα πάρα πολύ γλείψιμο!!! Και όταν αρχίσει να κλαίει....το σκίζεις κιόλας!Ιδού η απορία![]()
![]()
Εδώ θα τα χαλάσουμε, σφήνα μόνο με πετράδι συνάδελφε. Να δείχνει την μεγαλοπρέπεια.Σφήνα αλεπουδακι στο κωλαρακι και δυνατό γαμησι στα τέσσερα
file moy απο μουνια υπαρχουν πολλα σε κωλους υπαρχει ελλειψηΓια πάμε λίγο......![]()
Ναι όμως όταν την χαϊδεύεις με το γουνακι στην πλατουλα ( αυτό άραγε δεν είναι μεγαλοπρεπές ; ! ) θα άκους κραυγουλες και θα την πηδάς πιο δυνατά .Εδώ θα τα χαλάσουμε, σφήνα μόνο με πετράδι συνάδελφε. Να δείχνει την μεγαλοπρέπεια.
Θέλω να ξέρω τις απόψεις από τους καλύτερους....file moy απο μουνια υπαρχουν πολλα σε κωλους υπαρχει ελλειψη
ναι κανονικα ετσι πρεπει...να την πηδας απο παντου ...και καμια πιπουλα...νομιζω για τελειωμα ειναι καλυτερα στο στομα ειδικα αν ξερει να τον ρουφηξει οπως ρουφαμε το τελευταιο αφρο στον πατο του ποτηριου με το φραπεδακι....Φίλε μου η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ... Με την τελευταία σχέση που είχα όταν αγριευαν τα πράγματα στο σεξ γαμουσα και τα 2. Στην αρχή μουνακι μέχρι να τελειώσει μετά κολο που είχε ανοίξει από την καβλα και μετά πάλι μουνι και μετά πάλι κολο !!! Στο τέλος έσβηνα μέσα στο μουνι ... Η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και το ευχαριστιόμασταν και οι 2 ...
θελουν λιγο χρονο και "ξεκλειδωμα" απο τις αναστολες και μετά δίνουν σχεδόν όλες...σε οσες είχα υπομονη να τις "ξεκλειδωσω" των εδωσαν και αγριοτατα μάλιστα!Μουνι δίνουν όλες κωλο όμως ελάχιστες.
εγω δεχομαι και στο στομα τα γυναικεια χυματα...Μουνι ασυζητητί να το γλείφεις να γλείφεις τα υγρά του
Να το γαμας να χύνει πάνω στην πουτσα σου
Ο κωλος έχει άλλη χάρη όταν τον βλέπεις στημένο στα τέσσερα θες να τον σκίσεις είναι και πιο στενά κι έχει άλλη αίσθηση