AlexandraGreekCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2025
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
@xristina35ara Κοριτσάκι μου γλυκό, έχεις ανοίξει διάπλατα!η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry
Τέλεια υποδοχή γλυκιά μου!
@xristina35ara Κοριτσάκι μου γλυκό, έχεις ανοίξει διάπλατα!η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry
Προσκυνώ....σκύβω και το γλειφω μέχρι να σβήσει ο ήλιος...πανέμορφο!!!!η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry
Η αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;
και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;
αντρικη η γυναικεια;
ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;
το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...
εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...
ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;
εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου
εσεις;
Τι γαλακτομπούρεκο είναι αυτό; Μέσα στα σιρόπιαΙδού η απορία
Σφήνα αλεπουδακι στο κωλαρακι και δυνατό γαμησι στα τέσσεραΠροσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
και η κωλοτρυπες εχουν διαφορετικα σχηματα και διαφορετικα χρωματα.Μουνι ξεκαθαρα.Φυσικη θεση και προσαρμογη αριστη.Ειδικα οταν αγκαλιασει η βεντουζαρει.Κοινως οταν ''ταιριαξουν'' δε υπαρχει κατι καλυτερο.Αλλωστε το ενα για το αλλο ειναι.Διαφορετικα με διαφορετικα σχεδια χρωματα σχηματα,διαφορετικες τρυπες με διαφορετικες αισθησεις.κ ομως σε ολα νιωθουμε αυτο που δεν εχει περιγραφη.Μουνι αμαχητι!
εμενα μαρεσει να χυνω και μεσα στον κωλοΞεκάθαρα να χυνεις μέσα είναι καλύτερη η αίσθηση στο μουνι μακράν. Αλλά ψυχολογικά σε ανεβάζει περισσότερο να γαμας κωλο.
πολυ ωραιο μουνι και κωλοτρυπα! οτι πρεπει για γλυψιμο και πηδηγμα και των 2! ;)Ιδού η απορία
Εδώ πάει αβλεπει για μουνι η ψήφος!! Γλυψιμο, κάρφωμα και χύσιμο στο στομάχι!Προσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
Φίλε μου η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ... Με την τελευταία σχέση που είχα όταν αγριευαν τα πράγματα στο σεξ γαμουσα και τα 2. Στην αρχή μουνακι μέχρι να τελειώσει μετά κολο που είχε ανοίξει από την καβλα και μετά πάλι μουνι και μετά πάλι κολο !!! Στο τέλος έσβηνα μέσα στο μουνι ... Η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και το ευχαριστιόμασταν και οι 2 ...Η αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;
και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;
αντρικη η γυναικεια;
ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;
το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...
εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...
ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;
εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου
εσεις;
Δώσε και άλλα πολλά στοιχεία, είναι δύσκολη απόφαση!Προσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
Εδώ πάει αβλεπει για μουνι η ψήφος!! Γλυψιμο, κάρφωμα και χύσιμο στο στομάχι
Ακριβώς με αυτή τη σειρά!Εδώ πάει αβλεπει για μουνι η ψήφος!! Γλυψιμο, κάρφωμα και χύσιμο στο στομάχι!
Έτσι όπως είναι μουσκεμένο κερδίζει πόντους το μουνι αλλά και αυτή η σφιχτή κωλοτρυπίδα ειναι πρόκληση στο να ανοίξει.Προσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
μπα σε καλό σου πρωί πρωί, να μας καυλώσεις θες???Προσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
Υπέροχες ροζ τρυπούλες και οι δύο για πολύ γλείψιμοΙδού η απορία