Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για τον Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τον Δήμο της Αθήνας?

• Νικήτας Κακλαμάνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Γιώργος Καμίνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Νίκος Σοφιανός

Ψήφοι: 10 3,9%
  • Ελένη Πορτάλιου

Ψήφοι: 14 5,4%
  • Γιώργος Αμυράς

Ψήφοι: 16 6,2%
  • Πέτρος Κωνσταντινίδης

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ψήφοι: 39 15,1%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 21 8,1%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 63 24,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    259

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Στάλιν 1/3 κομμουνιστής ήτανε,με τον κάθε επόμενο όλο κ λιγότερο,ας αφήσανε την ελευθερία λόγου...

Δυστυχώς.

Τελικά συμφωνούμε ότι η δικτατορία του π έχει δεν έχει με δημοκρατία μιας
Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου
Δεν υπάρχει εκλογή

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως σε όλα τα κνιτοστέκια τη φωτογραφία του στάλιν βλέπω πρώτη πρώτη
Για ιστορικούς λόγους,υπερβάλεις κομματάκι πάντως... :cheesy:
Τελικά συμφωνούμε ότι η δικτατορία του π έχει δεν έχει με δημοκρατία μιας
Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου
Δεν υπάρχει εκλογή
Δεν υπάρχει εκλογή του αρχηγού άμεση από τον λαό,το επιτελείο εκλέγεται,όπως κ στην Κούβα(το δε ποσοστό συμμετοχής 95-98%,χωρίς να'ναι υποχρεωτική η προσέλευση στις κάλπες).

Έβγαλε κ ο λάος του ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ,της ΝΔ Σαμαρά,είδαμε προκοπή;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Για ιστορικούς λόγους,υπερβάλεις κομματάκι πάντως... :cheesy:

Δεν υπερβάλω καθολουλάκι. Ασε που πριν τις εκλογές δεν έβγαλε ανακοίνωση για το ντοκιματέγ στην ερτ;(που όντως έδειξε μερικές ανακρίβειες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για ιστορικούς λόγους,υπερβάλεις κομματάκι πάντως... :cheesy:Δεν υπάρχει εκλογή του αρχηγού άμεση από τον λαό,το επιτελείο εκλέγεται,όπως κ στην Κούβα(το δε ποσοστό συμμετοχής 95-98%,χωρίς να'ναι υποχρεωτική η προσέλευση στις κάλπες).

Εβγαλε κ ο λάος του ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ,την ΝΔ Σαμαρά,είδαμε προκοπή;;;

Δε μιλάμε για Ελλάδα. Μιλάμε για  αστική δημοκρατία και δικτατορία του π, που δεν είναι δημοκρατία. Η αυτοδύναμη κυβέρνηση με 42% δεν είναι αυτή δημοκρατία διότι δεν υπάρχει αντιπροσώπευση (δ του προλετ καλή ώρα)

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε μιλάμε για Ελλάδα. Μιλάμε για  αστική δημοκρατία και δικτατορία του π, που δεν είναι δημοκρατία. Η αυτοδύναμη κυβέρνηση με 42% δεν είναι αυτή δημοκρατία διότι δεν υπάρχει αντιπροσώπευση (δ π καλή ώρα)
Πιάσε κ το εξωτερικό,κάνανε τις μπίζνες τους οι μεγάλοι(τραπεζίτες) δεν τους έκατσαν κ την πληρώνει ο λάος...

Φοβερή δημοκρατία εύγε!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως σε όλα τα κνιτοστέκια τη φωτογραφία του στάλιν βλέπω πρώτη πρώτη

Κακώς.

Τη φωτογραφία της Κανέλλης πρέπει να έχουν πρώτη-πρώτη.

Αυτή είναι το σύμβολο του Κομουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πιάσε κ το εξωτερικό,κάνανε τις μπίζνες τους οι μεγάλοι(τραπεζίτες) δεν τους έκατσαν κ την πληρώνει ο λάος...

Φοβερή δημοκρατία εύγε!!!

Αυτή έχουμε. Αλλιώς όλα στο Κόμμα.
Η δ τ π πάντως απέχει από είναι δημοκρατία. Βρείτε ένα άλλο όνομα :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όποιος ...λεβέντης δημότης Αθηνών σκέφτεται την Κυριακή να πάει εκδρομή ή να ψηφίσει Νικήτα προκειμένου να "καταδικάσει το μνημόνιο" ας διαβάσει πρώτα αυτή την απίστευτη συνέντευξη που έδωσε ο λεβέντης και καραμπουζουκλής δήμαρχος τους.

www.lifo.gr/now/news/901]http://www.lifo.gr/now/news/901[/url]

...

Από το δημοτικό συμβούλιο λένε ότι έχετε πάρει φόρα και κόβετε κορδέλες. Εγκαινιάζετε προεκλογικά τα πάντα.

«Βεβαίως θα κάνω εγκαίνια. Γιατί να μην κάνω; Χαζός είμαι;»

...

Ο κόσμος καιγόταν κι εσείς στέλνατε τα ΜΑΤ να φυλάξουν το (ψεύτικο, στο κάτω κάτω) δέντρο, ενώ αργότερα κόψατε τα αληθινά. Είχατε πάθει εμμονή, ειπώθηκε τότε, μην και δεν πραγματοποιηθεί η φιέστα των Χριστουγέννων.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Με ενδιαφέρει ότι η πλατεία Συντάγματος γέμισε από αθηναίους πολίτες. Οι άλλοι που λέγανε τα άλλα, κρύφτηκαν».

Ειλικρινά όταν τη διάβασα πίστευα ότι πρόκειται για συνέντευξη μαϊμού, μια προβοκάτσια των αντιπάλων του προκειμένου να τον εκθέσουν. Όποιος θυμάται άλλον πολιτικό να μιλάει με τόση αλαζονεία και περιφρόνηση για τους αντιπάλους του, ας μου το θυμίσει κι'εμένα.
εσυ και ο βολταιρος ακομα να συνελθετε απο την πουτσα και παραμιλατε...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Όποιος ...λεβέντης δημότης Αθηνών σκέφτεται την Κυριακή να πάει εκδρομή ή να ψηφίσει Νικήτα προκειμένου να "καταδικάσει το μνημόνιο" ας διαβάσει πρώτα αυτή την απίστευτη συνέντευξη που έδωσε ο λεβέντης και καραμπουζουκλής δήμαρχος τους.

www.lifo.gr/now/news/901]http://www.lifo.gr/now/news/901[/url]

...

Από το δημοτικό συμβούλιο λένε ότι έχετε πάρει φόρα και κόβετε κορδέλες. Εγκαινιάζετε προεκλογικά τα πάντα.

«Βεβαίως θα κάνω εγκαίνια. Γιατί να μην κάνω; Χαζός είμαι;»

...

Ο κόσμος καιγόταν κι εσείς στέλνατε τα ΜΑΤ να φυλάξουν το (ψεύτικο, στο κάτω κάτω) δέντρο, ενώ αργότερα κόψατε τα αληθινά. Είχατε πάθει εμμονή, ειπώθηκε τότε, μην και δεν πραγματοποιηθεί η φιέστα των Χριστουγέννων.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Με ενδιαφέρει ότι η πλατεία Συντάγματος γέμισε από αθηναίους πολίτες. Οι άλλοι που λέγανε τα άλλα, κρύφτηκαν».

Ειλικρινά όταν τη διάβασα πίστευα ότι πρόκειται για συνέντευξη μαϊμού, μια προβοκάτσια των αντιπάλων του προκειμένου να τον εκθέσουν. Όποιος θυμάται άλλον πολιτικό να μιλάει με τόση αλαζονεία και περιφρόνηση για τους αντιπάλους του, ας μου το θυμίσει κι'εμένα.
ειναι τυχερος που επεσε στη περιοδο μνημονιου... γνωστος που εργαζεται στο δημο μου ειπε οτι προεκλογικα δεν ειναι ηρθε ουτε για να χαιρετησει τους υπαλληλους...οπως γινεται παντα...
μετα τα αποτελεσματα της κυριακης αναθεωρησε και πηρε το επιτελειο του-κομπαρσους- και ξεκινησε τις χαιρετουρες...  :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν εχεις να διαλεξεις νικητας η καμινης προτιμας τα ουζακια στην παραλια...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Για αρχή.

Πάγκαλος για τον ίδιο θώκο: Ο κύριος ΜΗΔΕΝ (για τον Αβραμόπουλο)

Επίσης Πάγκαλος: Δε μου γαμιέσαι πρωί-πρωί; (σε δημοσιογράφο)

Επίσης Παγκαλος: Θα κάτσεις να με ακούσες ρε μαλάκα γιατί εγώ ξέρω...

Όχι ότι μου αρέσει ο Κακλαμάνης έτσι; Αλλά κουβέντα να γίνεται...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι τυχερος που επεσε στη περιοδο μνημονιου... γνωστος που εργαζεται στο δημο μου ειπε οτι προεκλογικα δεν ειναι ηρθε ουτε για να χαιρετησει τους υπαλληλους...οπως γινεται παντα...
μετα τα αποτελεσματα της κυριακης αναθεωρησε και πηρε το επιτελειο του-κομπαρσους- και ξεκινησε τις χαιρετουρες...  :jerking:

Ρε είναι κωλάνθρωπος ο συγκεκριμένος. Μακάρι να πάρει τα @@ μου. Θα χαρεί βέβαια ο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" αλλά τί να γίνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom