Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για τον Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τον Δήμο της Αθήνας?

• Νικήτας Κακλαμάνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Γιώργος Καμίνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Νίκος Σοφιανός

Ψήφοι: 10 3,9%
  • Ελένη Πορτάλιου

Ψήφοι: 14 5,4%
  • Γιώργος Αμυράς

Ψήφοι: 16 6,2%
  • Πέτρος Κωνσταντινίδης

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ψήφοι: 39 15,1%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 21 8,1%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 63 24,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    259

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί κάποιος έστω και καλοπροαίρετος, πρέπει να είναι ικανός για το Δήμο της Αθήνας; Με εφαλτήριο την παρουσίαση εκπομπής στν ΕΤ;; Το Μεταξουργείo λέγεται αλλιώς Disneyland

παρακολουθείστε τον νυν Δήμαρχο Κακλαμάνη στις συχνές εμφανισεις του στην τηλεόραση ... θα βρείτε και στο You Tube  τις συγκεκριμένες εμφανίσεις .... είναι αυτη εικόνα λογικού ανθρώπου ? σας φαίνεται νορμαλ άτομο ? σκεφθείτε το εσεις .... χωρίς καμιά επιρροή απο καποιον άλλο .... και μετα πειτε αν ο Αμυράς είναι ικανός για τη θέση ...

προσωπικά αναλύοντας τις απίθανες γκριμάτσες του Δημάρχου μας αναγνώρησα ενα προβληματικό άτομο - έναν λανθρωπο γεμάτο συμπλεγματα και προσωπικά προβλήματα .... αυτον θέλετε για Δήμαρχο ?  σκεφθείτε το.....

τι γνώσεις έχει το αποτυχημένο γιατρουδάκι το αποτυχημένο ανθρωπάκι το δυστυχισμένο δήθεν-αρσενικό, για την γιαγαντούπολη της Αθήνας ?

να είσθε τίμιοι πρώτα απόλα με τον εαυτό σας ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παρακολουθείστε τον νυν Δήμαρχο Κακλαμάνη στις συχνές εμφανισεις του στην τηλεόραση ... θα βρείτε και στο You Tube  τις συγκεκριμένες εμφανίσεις .... είναι αυτη εικόνα λογικού ανθρώπου ? σας φαίνεται νορμαλ άτομο ? σκεφθείτε το εσεις .... χωρίς καμιά επιρροή απο καποιον άλλο .... και μετα πειτε αν ο Αμυράς είναι ικανός για τη θέση ...

προσωπικά αναλύοντας τις απίθανες γκριμάτσες του Δημάρχου μας αναγνώρησα ενα προβληματικό άτομο - έναν λανθρωπο γεμάτο συμπλεγματα και προσωπικά προβλήματα .... αυτον θέλετε για Δήμαρχο ?  σκεφθείτε το.....

τι γνώσεις έχει το αποτυχημένο γιατρουδάκι το αποτυχημένο ανθρωπάκι το δυστυχισμένο δήθεν-αρσενικό, για την γιαγηςαντούπολη της Αθήνας ?

να είσθε τίμιοι πρώτα απόλα με τον εαυτό σας ...

Δεν ξέρω τι γίνεται στο Δήμο της Αθήνας, δεν είμαι δημότης. Από την εμπειρία μου...τα ίδια.
Μου φαίνεται υπέρ το δέον :cheesy: ρηξικέλευθη η επιλογή του παρουσιαστή της ΕΤ (από ότι ακούγεται, πιθανώς χαραμοφάη), για αυτό αντιπροτείνεται ο φερέγγυος pitsi που τουλάχιστον ξέρει τη μισή Αθήνα καλά :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θελω δημαρχο οχι πιτσιλιστι αλλα πιτσιλισμενο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
θελω δημαρχο οχι πιτσιλιστι αλλα πιτσιλισμενο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιγνομι για τιν καθιστερισι αλλα ειχα σοβαρουσ λογουσ αργοποριας......
τριτι 18-9-07 !ι νιχτα αυτι ιταν μια εξαρσι ιδονις για τον ψολοσαυρο μου..!
επισκεψι στο κοκινοσπιτο στα σοκακια του πολισιχναστου ψιρι...το αμαρτολο μου κορμι κιλισθικε στο βουρκο τισ μεταλαγμενισ ιδονισγια ακομα μια φορα...στο πουταναδικο τισ λουκα νικα 1!
το γνοστο μεταλαγμενο πορνιδιο αλικι πιτσιλιοταν στο εν λογο κοκινοσπιτο ...ενα εκφιλο  πονιρο παιχνιδιαρικο τρανσ που διψαει για σπερμα και με μανια αρπαζει τιν ξιφολονχι του ιποτι!
ενα κορμακι θανατιφορο που ξιπναει τισ αβισαλεεσ και διχασμενες ορεξεις τον περιεργον και αλοκοτον μπουρδελιαριδον...
το αγριο πιτσιλισμα θα μεινει χαραγμενο για παντα στισ αναμνισεις του πουτσου μου..
μπενι λοιπον με εναν καυλοειδι αερα στο λαγνο δοματιο και αρχιζει σε στασι 69 να τσιμπουκονι το σκλιροτραχιλο πεος μου...
το ζουμερο και γιμνασμενο τισ κολαρακι στραμενο προσ το μεροσ μουκαι ταυτοχρονα να απολαμβανο τιν θεικι θεα και το θεσπεσιο τσιμπουκλοβερ τισ  ατακτισ αμαζονας..!
ι ιδονι στο κατακοριφο αφου απο μονι τισ σκαμπιλονε τι τρελι τισ κολαρα και αραδιαζε ενα σορο απο προστιχολογα!
ι ανιθικι και ατιμι πορνι επιδιοκε μανιοδοσ να καταπιει το μαγικο μου νεκταρ  και τσιμπουκονε δινατα και νευρικα το καυλι μου..
....οπου τιν σταματαο και και τιν βαζο πανο στιν πετρινι ψολαρα μου...εκει ι ξεβρακοκεφαλι πορνι ιποσχοταν ποσ θα με γαμισει  αλλα τισ ελεγα ποσ εγο θα τιν πιτσιλισο...!
αρχιζει λοιπον δινατες και αγριες βιθισεις ...μετα απο μερικα λεπτα το σφιροκοπιμασινεχιζετε σε dody style οπου τισ εχονα βαθια το μαρμαρενιο μου καβλι!
τελευτεα και φαρμακερι στασι ιεραποστολικο  οπου ιταν το τελευτεο σταδιο ιδονις και κατεθεσα το ψολοδες ασπρο και πικτο ιγρο πιρ!

σιστινετε σε πολι σκλιροπιρινικους χιστες  διοτι κανει πολι αγριο και εκφιλο γαμισι!
το τρανσακι πιτσιλιετε πολι ομορφα!
για οσους εχοντες περιεργα γουστα ειναι μια τρελι και καλι προκλισι!
νε επισιμανο ποσ πιτσιλιετε τριτι πεμπτι και σαββατο απο τισ 6 το απογευμα μεχρι τισ 1 το βραδι!
καλα πιτσιλισματα λοιπον!!!!

:offtopic: :offtopic:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Tώρα πια ξέρεις!

vivian1.jpg
vivian2.jpg

Θα τρομάξει όλα τα προβλήματα!

(πηγή: tipotastasovara.blogspot.com)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό τα λέει όλα. Καλό παιδί αλλά ζει αλλου.  :grin:

ΝΑΙ ? ο σημερινός δήμαρχος που ζει ?

και κάτι ακομα ... ενας άνθρωπος με ευρύ πνευμα γνωσεις και χιούμορ δεν σου κάνει ?

δηλαδή τι ζητάς εσυ ? ενα μαλάκα μονόχνωτο μουνόχαβλο ?  σαν ποιόν άραγε ?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

και κάτι ακομα ... ενας άνθρωπος με ευρύ πνευμα γνωσεις και χιούμορ δεν σου κάνει ?

Εσυ που ζεις είναι το ερώτημα.
Στην Ελλάδα εισαι ή έξω;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό τα λέει όλα. Καλό παιδί αλλά ζει αλλου.  :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον ζεις αλλου φίλε, γιατι όταν αναγάγεις σε βασικο θέμα τα ποδήλατα σε μια πολη που δεν έχει πεζοδρόμια να περπατήσεις καν, αυτο τα λέει όλα.
Μάλλον θα πεζοδρομήσει τα πάντα  :grin:
Δε μου χρειάζεται κάτι άλλο.
Όταν περάσεις κάποτε απο την Αθήνα και δεις τι συμβαίνει,
ξαναέλα να μας πεις για το πρόγραμμα του συμπαθέστατου κατα τ' άλλα Αμυρα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στην Ελλάδα εισαι ή έξω;

Τύπε αν και συμφωνώ σε πολλά θέματα, δεν μπορώ να αντιληφθώ τι θα προσφέρει αυτή η υποψηφιότητα. Ίσως ο δήμος να είναι θέμα χιούμορ για 2 εκ.
"Με αυτά τα όπλα που σχηματικά αποκαλούμε «τα 5 Πι» μπαίνω μαζί με τους συνεργάτες μου στη μάχη της 7ης Νοεμβρίου. Α." πας πούστης πατρινιός παλιάς πουτάνας παραγιός, 6

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα εισαι ή έξω;

γιατι ? η ελλάδα δεν αποτελλεί - η μάλλον δεν θα έπρεπε να αποτελλεί ευρωπαική πρωτευουσα ?

απο ποιόν περιμένεις να αποδώσει τετοιο έργο ? απο τον κακλαμάνη ? η τον καμίνη η ποιόν άλλον ?

εγω νομιζω οτι ενας νέος ακέραιος ξύπνιος και δυνατός μπορεί να το κανει ....

εσυ ?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Aς κάνουμε ένα διάλειμα
μιλάει ο τζορτζ
μολις ειπε πως οι θυσίες πονέσανε πρώτα απ όλους τον ίδιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γιατι ? η ελλάδα δεν αποτελλεί - η μάλλον δεν θα έπρεπε να αποτελλεί ευρωπαική πρωτευουσα ?

απο ποιόν περιμένεις να αποδώσει τετοιο έργο ? απο τον κακλαμάνη ? η τον καμίνη η ποιόν άλλον ?

εγω νομιζω οτι ενας νέος ακέραιος ξύπνιος και δυνατός μπορεί να το κανει ....

εσυ ?

Τύπε έχω δει πολλές εκλογές στο ΔΑ. Σίγουρα φαίνεται ο πιο ακέραιος. Αυτή αισιοδοξία σου από που πηγάζει; :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aς κάνουμε ένα διάλειμα
μιλάει ο τζορτζ
μολις ειπε πως οι θυσίες πονέσανε πρώτα απ όλους τον ίδιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι σε ολα τα καναλια τυπε?
δεν μπορουμε να αποφυγουμε την σκατοφατσα του και τις μαλακιες που λεει δηλαδη? :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον ζεις αλλου φίλε, γιατι όταν αναγάγεις σε βασικο θέμα τα ποδήλατα σε μια πολη που δεν έχει πεζοδρόμια να περπατήσεις καν, αυτο τα λέει όλα.
Μάλλον θα πεζοδρομήσει τα πάντα  :grin:
Δε μου χρειάζεται κάτι άλλο.
Όταν περάσεις κάποτε απο την Αθήνα και δεις τι συμβαίνει,
ξαναέλα να μας πεις για το πρόγραμμα του συμπαθέστατου κατα τ' άλλα Αμυρα...

και βέβαια !!!  

να πεζοδρομήσει το ιστορικό κέντρο - να περιορίσει την κυκλοφορία στον μικρό δακτύλιο και να ενισχύσει την κυκλοφορία με ποδήλατο ....  γιατι να μην το κάνει ?

να δημιουργήσει μια πανίσχυρη δημοτική αστυνομία που να τρελάνει ολους τους παρανομούντες με πρόστιμα κατασχέσεις και μετρα ενατιον τη ς παρανομίας ...

να οπλίσει τα οργανα της δημοτικής αστυνομίας με tazer και όποιος κουνηθεί να εισπράτει το δωράκι του ....

μονον ετσι θα γινει κατι σε αυτη την πολη ..... εγκλημα και βαρια τιμωρία ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και βέβαια !!!  

να πεζοδρομήσει το ιστορικό κέντρο - να περιορίσει την κυκλοφορία στον μικρό δακτύλιο και να ενισχύσει την κυκλοφορία με ποδήλατο ....  γιατι να μην το κάνει ?

να δημιουργήσει μια πανίσχυρη δημοτική αστυνομία που να τρελάνει ολους τους παρανομούντες με πρόστιμα κατασχέσεις και μετρα ενατιον τη ς παρανομίας ...

να οπλίσει τα οργανα της δημοτικής αστυνομίας με tazer και όποιος κουνηθεί να εισπράτει το δωράκι του ....

μονον ετσι θα γινει κατι σε αυτη την πολη ..... εγκλημα και βαρια τιμωρία ....

Αυτά θα τα κάνει ο Ζεν 5Π;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aς κάνουμε ένα διάλειμα
μιλάει ο τζορτζ

χαμένος χρονος .....  δεν έχει σημασία τι λέει .... μετρούν οι βλακώδεις πράξεις του ...

και αυτές θα σε πονέσουν πολυ περισσότερο αποσο τον ιδιο ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το tazer είναι αυτό το μηχανηματάκι που κάνει ηλεκτροσοκ ώστε να ακινητοποιείται ο δράστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom