1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν διαθέτεις τέτοιο προπονητήριο... σου έρχομαι...
έχω καλύτερο αλλά δε χωράς από την πορτα.
αν διαθέτεις τέτοιο προπονητήριο... σου έρχομαι...
Ο καημένος είναι παγιδευμένος.
Ενώ σε κάποια πράγματα το έχει, δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Ενώ βλέπει ότι λέει μαλακίες αστήριχτες δεν μπορεί να το παραδεχθεί διότι τότε θα συνταχθεί στα σημαντικά θέματα μαζί μας.
Και τότε θα τον απομονώσουν από τη Φάρμα και εάν δεν τον βγάλουν από τη μέση, θα τον διαγράψουν για δεκσές αποκλίσεις...
με 40.000 ποστ που να βρει χρονο να βρει προπονητηριο.εχει τη χουφτα τουαν διαθέτεις τέτοιο προπονητήριο... σου έρχομαι...
Θα σου ΕΛΕΓΑ οτι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕλάθος κάνεις... κατά την πορδοπάπειον λογικήν ασήματον είναι ότι πιστεύει ο άλλος και σημαντικόν ότι υποστηρίζει αυτός...
έχω καλύτερο αλλά δε χωράς από την πορτα.
με 40.000 ποστ που να βρει χρονο να βρει προπονητηριο.εχει τη χουφτα του
με 40.000 ποστ που να βρει χρονο να βρει προπονητηριο.εχει τη χουφτα του
πάλι φαντάζεσαι πώς θα ήταν να είσαι ενεργητικός;θα την ανοίξω σιγά σιγά...
με σάλιο και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί..
δεν θα σε πονέσω μην φοβάσαι...
πάλι φαντάζεσαι πώς θα ήταν να είσαι ενεργητικός;
ααααααχχαχααχαχχααχχαχαχαχα
καλα ναι μας τα ειπαν και αλλοιο κλασσικός πουστης κομπλεξικός που εμφανίζεται από το πουθενά σαν καλός γαμώπουστας.
ίδιο έργο άλλος κλώνος.
Φτυσίδωρε
άμα δεις τη χούφτα μου γκιόζη του φιξ θα γίνεις αναρχικός.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σύρε και γαμήσου τώρα.καλα ναι μας τα ειπαν και αλλοι
Σύρε και γαμήσου τώρα.
Απορία.
ρε ζώα και τα δυό
κάνα μουνί τζάμπα γαμάτε ή πίπα και κατοστάρι είναι η ταρίφα για το χάλισας το μαύρο;
αντε ρε την μπανάνα σου και στο κλουβί σου.. σιγά μην σε βάλουμε και ταξίμετρο τώρα στα αρχίδια μας να μας λες τι γαμάμε και τι όχι..
ρε ουστ φλωράκι από δώ..
απάντηση βέβαια στην ερώτηση δεν πήρα.
ο λογος που ειμαστε εδω ειναι επειδη εχουμε λεφτα και γαμαμε γκομενες που δεν εχεις δει στον υπνο σου μπεμπηΣύρε και γαμήσου τώρα.
Απορία.
ρε ζώα και τα δυό
κάνα μουνί τζάμπα γαμάτε ή πίπα και κατοστάρι είναι η ταρίφα για το χάλισας το μαύρο;
εισαι για γελια με αυτο που ειπεςο λογος που ειμαστε εδω ειναι επειδη εχουμε λεφτα και γαμαμε γκομενες που δεν εχεις δει στον υπνο σου μπεμπη
λες ε;μου την εχει σπασει αλλα εγω δεν το κρυβω.στο σαιτ εχω μπει για να μαθαινω.μου αρεσει ρε φιλε να γαμαω πουτανες.δεν το ειχα κανει ποτε μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε.τωρα το κανω κεφιεισαι για γελια με αυτο που ειπες
εκτιθεσαι κοκορικο
μαζεψου.....
εισαι για γελια με αυτο που ειπες
εκτιθεσαι κοκορικο
μαζεψου.....
τα γουστα σου δεν με απασχολουνλες ε;μου την εχει σπασει αλλα εγω δεν το κρυβω.στο σαιτ εχω μπει για να μαθαινω.μου αρεσει ρε φιλε να γαμαω πουτανες.δεν το ειχα κανει ποτε μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε.τωρα το κανω κεφι