το θεμα παρ'οτι φιανεται να ειναι μαλακια και ομως οχι κυριοι του μπου.κομ δεν ειναι μαλακια
ειναι ενα πολυ σοβαρο κοινονικοοικονομικο ζητημα, στο οποιο τεταστου φημης καθηγητες εχου διαφωνισει και εχουν διασταυρωσει τα πνευματικα του ξιφη για αυτο
ο διασημος γερμανος καθηγητης χειροπαικτηκης και αυνανιας φον ΧΟΥΦΤΕΝ εχει γραψει (με το ενα χερι γιατι το αλλο ειχε <δουλεια>) οτι
αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμιση απο την αλλη ενας αλλος κορυφαιου διαμετρηματος γαλλος ειδικος ο ΛΕ ΠΟΥΤΑΝΕ-ΞΕΜΠΟΥΡΔΕΛΕ ειχε αναφερει οτι
η ψωλη μου οτι δει εκει μεσα θε να μπει
ειναι δυο διαφορετικες σχολες σκεψης οι οποιες εχουν φανατικους οπαδους ανα τον κοσμο (κατι σαν θρησκεια ενα πραγμα)
εγω παντος αυτο που εχω να συμβουλεψω τον φιλο μας ειναι οτι εαν καθε φορα που <τραβαει> και απο μια για να χαλαρωσει ας βαζει στην ακρη και απο 50€ (αυτα δλδ που θα εδινε σε ενα studio) και μολις συμπληρωσει 1500 μαλακιες θα εχει τα χρηματα για να αγορασει ενα σπιτι 2-αρι, ετσι ναι καλα θα κανει κα θα <ανακουφιζεται> μονος του, γιατι το να τον φαει η μαλακια και μετα να τρωει τα λεφτα του σε μαλακιες εεεεε..... αυτο ειναι πολυ μεγαλη μαλακια