DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 1.446
μπα. οτιδηποτε περιλαμβανει επαφη με αλλο προσωπο ειναι σεξουαλικη "επαφη" (οχι απαραιτητα σεξ)Εν τω μεταξύ άλλο να τον παίζεις εσύ και άλλο να στον παίζει η άλλη...
Αυτό (να στον παίζει η άλλη) "πιάνεται" για μαλακία;
αυτό είναι παροχή υπηρεσίων αν το πληρώνεις ,αλλιώς το λέμε κομμάτι της ερωτικής ζωής.Εν τω μεταξύ άλλο να τον παίζεις εσύ και άλλο να στον παίζει η άλλη...
Ναι με βοήθειαΕν τω μεταξύ άλλο να τον παίζεις εσύ και άλλο να στον παίζει η άλλη...
Τον Αύγουστο θα ποσταρουμε φωτογραφίες από τις παραλίεςαυτό είναι παροχή υπηρεσίων αν το πληρώνεις ,αλλιώς το λέμε κομμάτι της ερωτικής ζωής.
ήθελα να ξερα τον Αύγουστο τι θέματα θα συζητάμε...
Αυτό για μένα είναι όπως λένε " best of both worlds ".Εν τω μεταξύ άλλο να τον παίζεις εσύ και άλλο να στον παίζει η άλλη...
Αν πετύχει η μαλακια,τύφλα να χει το γαμησι μπροεγω σε σχεση με τον απο κατω σου, λεω καλυτερα γαμησι με μια μετρια να βλεπεται, παρα μαλακια και σελφσερβις.
μπρο αν τη βρισκεις με σελφσερβις ...καλα κανεις και μπραβο σου, αλλα προτιμω μουνακια ...σορρυ.Αν πετύχει η μαλακια,τύφλα να χει το γαμησι μπρο
Μπρο γαμαω όσο δεν εχεις γαμησει σ όλη σου τη ζωή...μπρο αν τη βρισκεις με σελφσερβις ...καλα κανεις και μπραβο σου, αλλα προτιμω μουνακια ...σορρυ.
και εσυ που ξερεις τι εχω γαμησει εγω στη δικια μου ζωη μπρο ?Μπρο γαμαω όσο δεν εχεις γαμησει σ όλη σου τη ζωή...
Μόνος σου έβγαλες ένα παρανοϊκό συμπέρασμα χωρίς να σου πω κάτι..είπα απλά ένα ρητό που λένε
Ο θεοςκαι εσυ που ξερεις τι εχω γαμησει εγω στη δικια μου ζωη μπρο ?
ο καζαμιας εισαι η΄ο σουπεργκουφυ ?
της μαλακιας ?Ο θεος
Τυπακι εσύ έτσι όπως σε κόβω έχεις να δεις γυμνο θυληκο από καμία βάφτισητης μαλακιας ?
το ρητο που το εχεις κανει μοτο σου, αρκει, για το τι εχεις γαμησει παντως... σε ολη σου τη ζωηΤυπακι εσύ έτσι όπως σε κόβω έχεις να δεις γυμνο θυληκο από καμία βάφτιση
Μέτρον άριστον*Ολα χρειαζονται! Και η μαλακια, και οι ελλεηνιδες, και οι πουτανες.
Αναλογως τις αναγκες σου φταχνεις και το συστημα σου.
Παν μετρον αριστον!