Νέα

Η λύση των οικονομικών σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:2funny: :2funny:

--------------------------------------------------------------------------------

"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή µου τον τελευταίο χρόνο µε αποτέλεσµα να έχω χεστεί στο χρήµα λόγω της πολύ καλής οικονοµικής πολιτικής της Ν.Δ. που µε ανάγκασε να εξοικονοµήσω χρήµατα. Το έκανε για µένα,για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ηµέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε µέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιµοποίησα τις γαµάτες µεταφορές µε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόµησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άµεσες επαφές µε φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταµάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταµάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόµενα µου (λογικό)

Η "σούµα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 µέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 µέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εßδοµάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εßδοµάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 µήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόµενα - Χωρισµός: Αξία ανεκτίµητη

Αποτέλεσµα...:

14.903 € !!!! Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ!!!!

Για να µην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:

1. Καρκίνο πνευµόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες αποµιµήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύµητη εγκυµοσύνη"

***************************************************************************************

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
κακώς έκοψες το κάπνισμα και πούλησες το αυτοκίνητο....και να μην πώ για τα ξενύχτια και τα ποτά...

Πώς θα μειώσουμε το έλλειμμα κε ΙΑΝΝΑΙ???? έ?

Δεν σκέφτεσαι καθόλου την πατρίδα σου.
Θα θέλεις και σύνταξη μετά.... άστα!

Μας δημιουργείς πρόβλημα και δεν το έχεις κατάλαβει ακόμα...
:P

Επισκέπτης
Θα γραψω το βραδι για μενα. Τι περικοπες εκανα αλλα θα εξηγω το πως και το γιατι.

Παντως το τσιγαρο και τις μπυρες δεν τις εκοψα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
κακώς έκοψες το κάπνισμα και πούλησες το αυτοκίνητο....και να μην πώ για τα ξενύχτια και τα ποτά...

Πώς θα μειώσουμε το έλλειμμα κε ΙΑΝΝΑΙ???? έ?

Δεν σκέφτεσαι καθόλου την πατρίδα σου.
Θα θέλεις και σύνταξη μετά.... άστα!

Μας δημιουργείς πρόβλημα και δεν το έχεις κατάλαβει ακόμα...
:P

Το ελλειμα να το καλυψουν αυτοι που ψηφισαν τον μαλακα το χοντρο και τον πνευματικα αναπηρο ψευδο υπουργο οικονομιας!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το ελλειμα να το καλυψουν αυτοι που ψηφισαν τον μαλακα το χοντρο και τον πνευματικα αναπηρο ψευδο υπουργο οικονομιας!
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.....

ή τον χοντρό τον μαλάκα ή τον καθυστερημένο αμερικάνο με το IQ του Μπους

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
λενε οτι ειναι και ολιγον τι ξερετε....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.....

ή τον χοντρό τον μαλάκα ή τον καθυστερημένο αμερικάνο με το IQ του Μπους

Δεν εχεις δυο ψηφοδελτια φιλε!

Υπαρχουν απειρες επιλογες να ψηφισεις απο τους πνευματικα αναπηρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πολύ καλό θρεντ φίλε κόψε και τον ιντερνετ να γλιτώσεις κανένα φράγκο και απο εκεί. :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
1)κοβω τα μασαζ(60*80=4800 ευρώ)
2)κόβω τα στριπ(48*150=7200 ευρώ)
3)κόβω τις ταβερνες(60*20=1200 ευρώ)
4)κόβω τη συνδεση(12*80=960 ευρω)
5)κόβω τα στουντια(36*50=1800)
6)κόβω τα ct(5*400=2000)
7)κόβω το τσιγαρο(3*365=1095)
8)κόβω τα ψώνια(100*12=1200)
9)πετάω τα τέλη κυκλοφορίας στα σκουπιδια(210 ευρώ :2funny:)
10)κοβω τα εμφιαλωμενα νερα(1*365=365 ευρω)
11)κόβω τα μουντιαλιτο(5*30=150 ευρω)
12)κόβω τα cg(10*140=1400 ευρώ)
13)τρώω λιγοτερο(κερδος 1500 ευρω)
14)μένω στη μαμα :2funny:(550*12=6600)
15)κοβω το σταθερο(100*12=1200 ευρω)
16)κοβω ασφαλεια ζωης(750 ευρω)
17)παιρνω ηλεκτροκινητο αμαξι(γλυτωνω βενζινη 1500 ευρω)
18)ελαχιστοποιω την καταναλωση ρευματος(50*12=660 ευρω)

συνολικο κερδος

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

34530 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν εχεις δυο ψηφοδελτια φιλε!

Υπαρχουν απειρες επιλογες να ψηφισεις απο τους πνευματικα αναπηρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
γιατί περιμένεις κανείς να σκεφτεί όπως εσένα και να ψηφίσει κάποιον άλλον. κάτι πάει να γίνει με τον τσίπρα αλλά χλωμό το βλέπω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειπαμε απο λεφτα δεν μα τρεχουνε και απο τα μπατζακια αλλα σιγα μην κοψω την γκομενα...ή τους καφεδες...ε οχι να γινω και αντικοινωνικος!! να πουλησω το αμαξι που δεν εχω γιατι?για να πηγαινω με τα κωλοεισητηρια?γιατι μου φενεται οτι στην επαρχια δεν σε συμφερει κατι τετοιο....!
αν ετρωγες απ εξω καθε μερα και ειδεικα απο ta goodys φιλε μου εισαι αρωστος!τουαλετα πηγαινες? οκ?????
να κοψω την συνδεση γιαι? για να δινω παραπανω στις καρτες?
να μην βαζω καρτες?και αν εχω δουλεια?αναπαντητες σωστα!!

νομιζω οτι αυτο το θεμα ανοικει στο θρεντ 'ανεκδοτακι'

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

τα τσιγάρα μπορούν να κοπούν.
τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού επίσης. όπως επίσης και στις άσκοπες μετακινήσεις μέσα στο κέτνρο της πόλης
στην επαρχία υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας κήπου, η μάνα μου δηλαδή είναι χαζή που δεν αγοράζει ποτέ από το μανάβη. άντε μια μπανάνα που και που.
ίντερνετ υπάρχει και ασύρματο με λίγο κόστος... 8 ευρώ το μήνα βρήκα εγώ στο χωριό μου που δεν έχει καν γραμμές για dsl. λίγο ακριβός ο εξοπλισμός αλλά μία μόνο φορά το πληρώνεις. 200 Ε πάνω κάτω.
διακοπές επίσης κομένες(τρελή θυσία... εμείς που δεν πάμε πουθενά έχουμε πρόβλημα εγκεφαλικό)
και άλλα που όταν θα μου έρθουν θα τα γράψω

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:

--------------------------------------------------------------------------------

"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή µου τον τελευταίο χρόνο µε αποτέλεσµα να έχω χεστεί στο χρήµα λόγω της πολύ καλής οικονοµικής πολιτικής της Ν.Δ. που µε ανάγκασε να εξοικονοµήσω χρήµατα. Το έκανε για µένα,για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ηµέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε µέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιµοποίησα τις γαµάτες µεταφορές µε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόµησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άµεσες επαφές µε φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταµάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταµάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόµενα µου (λογικό)

Η "σούµα":

***************************************************************************************

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:
Φίλε μου έχω μία επιφύλαξη αν κάνεις πλάκα ή όχι.Για την περίπτωση που δεν κάνεις έχω να σου πώ ότι τα μόνα καλά που λές είναι το 1 καΙ 2, τσιγάρο και γκουντυς δηλ.
κατα τα άλλα τι προτείνεις ρε φίλε? Να μην έχει κάποιος γκόμενα, αυτοκίνητο και να χτυπάει αναπάντητες?Στους καφέδες που πίνεις και στον ελέυθερο χρόνο που φαίνεται οτι έχεις δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω δουλειάς?ελεος.

Επισκέπτης
Για οσα χρονια δουλεψα στα καραβια ειχα καλα λεφτα. Πολυ καλα θα ελεγα. Ασε που στο καραβι δεν χαλας λεφτα. Οταν ομως εβγαινα εξω, τα σκορπουσα στην κυριολεξια. Να τα strip, τα call girls, τα πιωματα ολων των ειδων -και ακριβα πιωματα-, τα κερασματα, οι μασες εξω, τα ταξιδια και αλλα πολλα. Ελα ομως που η ζωη στην Αθηνα ηταν και ειναι ακριβη. Μετα ωριμου σκεψεως αποφασισα να την κανω γαι επαρχια (χωριο). Εχω τα χτηματακια θα εφτιαχνα και το σπιτι. Πηραμε κι ενα δανειο και ξεκινησε η ζωη στο χωριο. Ελα ομως που το δανειο δεν εφτασε να τελιωσει το σπιτι. Ελα που η σταφιδα δεν εχει τιμη. Ελιες ουτως ή αλλως λιγες εχω, ημουν και μαθημενος στα εξοδα, βρεθηκα ξαφνικα με χρεη. Πολλα χρεη. Επιασα και δουλεια σε video club, αλλα τα λεφτα παλι λιγα. Τι κανω ? Αρχισα τις περικοπες. Strip και call girls κοπηκαν. Επομενη περικοπη η Μολδαβη γκομενα που ειχα. Καλο κοριτσι τη γουσταρα αλλα ας βρει αλλο σπονσορα. μακρυα και αγαπημενοι που λενε. Μπουζουκια και τετοια δεν πηγαινα, αλλα συναυλιες γουσταρω. Οταν εμενα Αθηνα εβλεπα τουλαχιστον 15 με 20 το χρονο. Αν και σηνηθως δεν πληρωνα αλλα και τωρα σπανια πληρωνω γιατι με γνωριζουν, εχω παιξει και ξυλο με πολλους σεκιουριταδες.....και στο τελος γινομασταν και φιλοι, τωρα μονο κανα 2 φορες ανεβαινω Αθηνα. Μετα το φαι εξω. Εδω πολλοι την παταμε. Ωραια τα ταβερνακια και οι μασες (goodys  και γενικα fast food δε τα γουσταρα ποτε) αλλα οχι ρε πουστη μου 1 ντοματα, 2-3 ελιες, λιγο αγγουρι, μια υποψια λαδι και το 1/10 της πιπεριας να το πληρωνω 7 με 8 ευρω. Αν τα επερνα απο τη λαικη δεν θα εδινα ουτε 1,5 ευρω. Ασε που τα εχω στο περιβολι μου και ξερω τι τρωω. Μπαρακια και κλαμπ εχουν να με δουν χρονια. Εγω δεν καθομε ορθιος με ενα ποτο μπομπα στο χερι για να πω οτι κατι εκανα. Προτημω την πλατεια του χωριου μου και το καφενειο με 1,50 ευρο την μπυρα. Διακοπες τελος με την εννοια που δινουν οι πολλοι. Να μπω σε καραβι Αυγουστο, να ειμαι σαν παστη σαρδελα, να πληρωσω καμια 50 ευρο τη βραδια σε δωματιο αχουρι και να φαω στη μαπα, μεθυσμενους Αγγλους ή φωνακλαδες Ιταλους. Μπα ουτε στο χειροτερο εφιαλτη μου. Τα εκανα. Τωρα χωριο και παλι χωριο. Εχω βρει και καποιες καβατζες ανα την Ελλαδα οπου παω και αραζω με τη γκομενα και τη βγαζουμε φτηνα. Αυτοκινητο, μονο για τις απαραιτητες μετακινησεις, δηλαδη μονο για δουλεια στα χτηματα. Μηχανη και ποδια. Κανει και καλο το περπατημα. Δωρα, ποτε δεν εκανα και ουτε θελω να μου κανουν. Με τον τζογο ποτε δεν ημουν φιλος,μονο κανα στοιχημα που και που, αλλα μικρο-ποσα. Internet δεν εχω ουτε υπολογιστη, μαπινω απο το μαγαζι που δουλευω, απο δω παιρνω και τα βιντεο παιχνιδια που παιζω και τα παω πισω. ΔΕΗ, δεν τη πληρωνω την πουτανα, προσωρινα παιρνω ρευμα απο το σπιτι του θειου μου που ζει στον Καναδα και του δινω ενα μικροποσο. Αν ποτε γυρισει Ελλαδα θα δω τι θα κανω.
Ειναι και αλλα που βαριεμε να γραψω τωρα.

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
OK να τα κόψουμε κ Τα λεφτά τι να τα κάνουμε μήπως θα ζήσουμε και πολύ;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τα τσιγάρα μπορούν να κοπούν.
τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού επίσης. όπως επίσης και στις άσκοπες μετακινήσεις μέσα στο κέτνρο της πόλης
στην επαρχία υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας κήπου, η μάνα μου δηλαδή είναι χαζή που δεν αγοράζει ποτέ από το μανάβη. άντε μια μπανάνα που και που.
ίντερνετ υπάρχει και ασύρματο με λίγο κόστος... 8 ευρώ το μήνα βρήκα εγώ στο χωριό μου που δεν έχει καν γραμμές για dsl. λίγο ακριβός ο εξοπλισμός αλλά μία μόνο φορά το πληρώνεις. 200 Ε πάνω κάτω.
διακοπές επίσης κομένες(τρελή θυσία... εμείς που δεν πάμε πουθενά έχουμε πρόβλημα εγκεφαλικό)
και άλλα που όταν θα μου έρθουν θα τα γράψω
ειναι πολυ λιγα τα μερη στην επαρχια που μπορεις να χεις πλεον κηπο.....δηλ πρεπει να χεις σπιτι (μονοκατοικια) και αυτο στο κεντρο που δεν γινεται εξω απο την πολη η σε χωριο.....
επισης να τονισω οτι επαρχια δεν ειναι μονο το χωριο!!
καλα ειναι να κοπουνε τα ταβερνακια μπουζουκια τσιγαρα αλλα ολλα με μετρο....να υπραχει σωστη χρηση και οχι καταχρηση.....καλα ειναι να ζησεις και 5 πραγματα και να μην εχεις αποθημενα αλλα μεχρι ενα σημειο!!
καλη φαση ειναι να πας π.χ διακοπες τετια περιοδο και οχι 15 ιουλιου που ολοι ξερουμε τι γινεται και η εξυπηρετηση απο διαμονη μεχρι και σε ταβερνες ειναι χαλια λογω τρελης πελατιας...1ον δεν το ευχαριστιεσαι και 2ον συμφερει οικονομικα αυτην την περιοδο....!1,5 μηνα το καλοκαιρι γαμηθηκα στους καφεδες,τσιγαρα και τον 15αυγουστο ετρωγα 7 μερες σε ταβερνα....οκ εβγαλα καποια αποθημενα καποιων μηνων.....τωρα παλι ησηχα και τα χριστουγενα ξανα.....

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Πολύ ενδιαφέρον topic...Παρακολουθώ με τα αυτία τεντωμένα  :rockon:
:headbang: :headbang: :headbang: ( όχι τίποτα απλά να για να μην νιώθω "μοναχούλης" στις πολές πούτσες που μας κερνούν "πανταχώθεν")

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Φίλε μου έχω μία επιφύλαξη αν κάνεις πλάκα ή όχι.Για την περίπτωση που δεν κάνεις έχω να σου πώ ότι τα μόνα καλά που λές είναι το 1 καΙ 2, τσιγάρο και γκουντυς δηλ.
κατα τα άλλα τι προτείνεις ρε φίλε? Να μην έχει κάποιος γκόμενα, αυτοκίνητο και να χτυπάει αναπάντητες?Στους καφέδες που πίνεις και στον ελέυθερο χρόνο που φαίνεται οτι έχεις δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω δουλειάς?ελεος.
:2funny: :2funny: :2funny:εννοειται οτι το θρεντ ανηκει στην κατηγορια του χιουμορ....η του μπλακ χιουμορ...ειναι μια χιουμοριστικη αποτυπωση της καταστασης του μεσου νεοελληνα και του οικονομικου αδιεξοδου ου μας εχουν φερει ολοι αυτοι οι ...καλοι κυριοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ :headbang: :headbang:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:εννοειται οτι το θρεντ ανηκει στην κατηγορια του χιουμορ....η του μπλακ χιουμορ...ειναι μια χιουμοριστικη αποτυπωση της καταστασης του μεσου νεοελληνα και του οικονομικου αδιεξοδου ου μας εχουν φερει ολοι αυτοι οι ...καλοι κυριοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ :headbang: :headbang:
Kαι εχει και συνεχεια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom