βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Διάβασε και τη συνέχεια τύπε. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]σε ολους εχει συμβει αυτο τυπε
[b]Σκύλος – γκόμενος[/b]
Μια βδομάδα μόνο έμεινα στο νησί. Μα από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί όλοι οι νησιπώτες μιλούσαν για την παράξενη ξένη,. ωραία κυρία και τον σκύλο εραστή της. Ο καθένας είχε να πει τη δική του ιστορία για τις σεξουαλικές σχέσεις της κυρίας με τον σκύλο της.
Διηγόντουσαν φοβερά πράγματα. ΄Οτι η ξένη κυρία είχεν εκπαιδεύσει το σκύλο της να την πηδάει με όλους τους τρόπους και όλες τις στάσεις κι ότι το σεξουαλικό όργιο με το σκύλο της επαναλαμβανόταν πολλές φορές κάθε μέρα..
Μπήκα στο κουρείο να ξυριστώ.. Δεν πρόφτασε ο κουρέας να πασαλείψει το πρόσωπό μου με σαπουνάδα κι άκουσα απ` έξω πολλές φωνές. «Ερχεται...έρχεται...». Ρώτησα τον κουρέα ποιος έρχεται... «Η Κυρία με το σκύλο εραστή της», απάντησε.
«Θέλω να τη δώ», είπα στον κουρέα . Μου σπόγγισε τη σαπουνάδα και βγήκα στην είσοδο του κουρείου.. Μια εντυπωσιακή κυρία με ωραίο πρόσωπο και πλούσια στήθη και με ένα θεόρατο σκύλο περνούσε από εκεί. Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του σκύλου προς την κυρά του. Δεν έμοιαζε με τις συμπεριφορές όλων των άλλων σκύλων προς τις κυρίες τους.. Την πλησίαζε κάθε λίγο, έγλειφε λίγο τα πόδια της κι αποσυρόταν. Κάποτε έμπαζε τη μούρη του κάτω από το φουστάνι της κάτι φαίνεται ότι έγλειφε εκειμέσα κι αποσυρόταν. Στάθηκε για λίγο η κυρία να δει κάτι κι ο σκύλος την πλησίασε από πίσω ανέβασε τα δυο του πόδια στους ώμους της και έγλειφε με τη γλώσσα του το σβέρκο.της. . Σε λίγο η ίδια σκηνή με το σκύλο μπροστά της, ανεβασμένα τα πόδια του στους ώμους της και να τη φιλάει στο στόμα με τη γλώσσα του. Παρόμοια τρυφερές ήταν κι οι συμπεριφορές εκείνης προς το σκύλο της.
Από κείνη τη στιγμή βάλθηκα να εξερευνήσω τις ιδιαίτερες σχέσεις της πολύ σέξυ κυρίας με τον αρρενωπό σκύλο της. Είχε νοικιάσει ένα σπιτάκι λίγο έξω από τη χώρα, κοντά στη θάλασσα κι έμεναν εκεί οι δυο τους. Πρωί και βράδυ παίρνανε το μπάνιο τους στη θάλασσα.. Σε ένα κολπίσκο, όλο φύκια και τεράστιους βράχους στις δυο πλευρές. Πολλοί νησιώτες λέγανε ότι από αυτούς τους βράχους είδανε την ξένη κυρία να συνουσιάζεται με το σκύλαρό της.
Ενα βραδάκι είπα να πάω προς τα εκεί να εξευρευνήσω την υπόθεση. Κάθισα ανάμεσα σε δυο βράχους κι έβλεπα απέναντί μου τον κολπίσκο. Σε λίγο έφθασε η ξένη κυρία με το σκύλο της. Μπήκανε στη θάλασσα. Εκείνη με δυο δάχτυλα μαγιό που άφηνε ακάλυπτο τον πισινό της και με γυμνά τα στήθη της. Κολυμπήσανε, παίξανε, αγκαλιαστήκανε., φιληθήκανε στο νερό κι ύστερα ξάπλωσε εκείνη στα φύκια ανάσκελα. Ο σκύλος κάθισε απάνω της και της έγλειφε τα στήθη, το πρόσωπο, όλο της το σώμα.. Τον είδα πολλές φορές να βάζει στο στόμα του τις ρόγες των βυζιών της και να τις πιπιλίζει. Η γυναίκα βογκούσε από ευτυχία..Αλλά κι ο σκύλος δεν υστερούσε από ερωτική έξαρση. Έτριβε συνέχεια το πέος του απάνω της και το μέγεθός του πέους μεγάλωνε όσο και ένα κανονικό αντρικό πέος..
Στη συνέχεια ο σκύλος προσπάθησε να της βγάλει το μαγιό.. Η γυναίκα έβγαλε από τη τσάντα της ένα προφυλακτικό, το φόρεσε και βοήθησε το σκύλαρο να βγάλει από τα σκέλη της το μαγιό. Ο σκύλος έκανε αμέσως την εισβολή και τη συνακόλουθη αλλεπάλληλη δόνηση για αρκετή ώρα, ενώ κι οι δυο τους βογκούσανε από ηδονή. Ύστερα είδα τη γυναίκα να σηκώνεται , να πέφτει προύμυτα, να μαζεύει τα δυο της πόδια προς τα στήθη της και να υψώνει τον πισινό της και το σκύλο να της κάνει πρωκτικό έρωτα.. Νέες δονήσεις,νέα βογκητά ηδονής κι από τους δυο τους και νέες κορυφώσεις..
Η παράσταση κράτησε πολλή ώρα. Και οι δυο πρωταγωνιστές της σηκώθηκαν και ξεκίνησαν ευτυχισμένοι για το σπιτάκι τους. Για να συνεχίσουν, ποιος ξέρει, δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη παράσταση την ίδια μέρα, μετά το δείπνο.