quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναιαρεσουν σε κανεναν αυτες
ζηλευεις δλδ?))))καλη η γυμναστικη αλλα αμα ειναι να γινει σα το μπρους λι η αλλη αστο...
το μπρους λι?ζηλευεις δλδ?))))
τους ανθροπους που δουλευουν σκλιρα στο γυμναστηριο και καταφερνουν κατιτο μπρους λι?
και ποιος σου ειπε οτι εγω δε παω γυμναστηριο?τους ανθροπους που δουλευουν σκλιρα στο γυμναστηριο και καταφερνουν κατι
δεν ειπα οτι δεν πας.και ποιος σου ειπε οτι εγω δε παω γυμναστηριο?
εγω προτιμω σωματα σαν αυτης στο αβαταρ μου. τις πολυ γυμνασμενες πιο πολυ να τις ρωτησω κανα προγραμμα θελω παρα να τηςδεν ειπα οτι δεν πας.
απλα ολες αυτες οι γομεναρες στις φωτογραφιες ειναι πραγματικα σουπερ. Δουλευουν σκληρα, εχουν γαματα σωματα και μου φαινεται πολυ περιεργο οτι μπορουν να ΜΗΝ αρεσουν....
αμα γνωριζεις καποια με six pack θελω να μου δωσει το προγραμμα που κανειεγω προτιμω σωματα σαν αυτης στο αβαταρ μου. τις πολυ γυμνασμενες πιο πολυ να τις ρωτησω κανα προγραμμα θελω παρα να της
ενταξει μπραβο τους που δουλευουν σκληρα αλλα six pack σε γυναικα παραπαει...
γιατι σε αγωνες θα κατεβεις?αμα γνωριζεις καποια με six pack θελω να μου δωσει το προγραμμα που κανει
οχι, αλλα θελω τετοιο σωμα για παρτι μουγιατι σε αγωνες θα κατεβεις?
ε αμα θες six pack πρεπει να κανεις κοιλιακους με βαρος για να πεταχτουν εξω σε συνδυασμο με αεροβια παντα. αεροβια οχι 20 λεπτα αργο περπατημα,αυτο ειναι χασιμο χρονου...οχι, αλλα θελω τετοιο σωμα για παρτι μου
και το δουλευω καθε μερα....
αεροβια κανω 60 λεπτα (7km/hr- 12km/hr)- 3 φορες την εβδομαδα, + ταε μπο + κικ μποξινγκε αμα θες six pack πρεπει να κανεις κοιλιακους με βαρος για να πεταχτουν εξω σε συνδυασμο με αεροβια παντα. αεροβια οχι 20 λεπτα αργο περπατημα,αυτο ειναι χασιμο χρονου...
ενωειται οτι δεν τρωω και δεν πινω τπτ απο αυτα!και λιγο φαι να τρωει αμα τρωει μια πιτσα και την υπολοιπη μερα πινει κοκα κολα κοιλιακους δε θα δει...